Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויש לחץ לקנות?

אם היתי לפני רכישה הייתי מתאזר בסבלנות שיבוא הדגם המיוחל

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו שאלה טובה. התפנה לי קצת זמן אז התעסקתי בזה בימים האחרונים, ובעיקרון אני בעד לסיים עם זה כמה שיותר מהר לטובת איכות חיי. אבל אין לחץ של ממש

פורסם

אם אין לחץ חפש בנחת. לפעמים עוד חודש חיפושים יכול להניב רכב עם חצי מהק"מ בפחות או יותר אותו מחיר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור,

איך הפלואנס דיזל ידנית מבחינת צריכת דלק? היא באזור הקקטוסולר?

כי על פניו אני מבין שהרכב אמין יחסית (פרט לענייני גיר שלא יהיו רלוונטיים בגרסה הידנית) ומוצלח.

פורסם

אתה צודק

צריכה גבוהה יותר משל הקקטוס, בערך 1 ל17 18 לדעתי. אין לי נסיון עם הרכב וזו השערה לפי המנוע

פורסם

אני אחדד.

אני מפיק מהפיאסטה הנוכחית שלי 1-17. נסועה בין עירונית, 120 ק"מ ביום, מהירויות משמרות רישיון.

אני יכול להניח שהפלואנס תיתן לי 1-20 בערך, באותם תנאים?

פורסם

בתוואי כזה אני מוציא מהקיה שלי 1 ל17 גם, ןהפלואנס חסכונית יותר. אז מעריך שכן.

כנס ל fuelly ותבדוק דיווחים שלצמשתמשים

פורסם
אני אחדד.

אני מפיק מהפיאסטה הנוכחית שלי 1-17. נסועה בין עירונית, 120 ק"מ ביום, מהירויות משמרות רישיון.

בתנאים כאלה תקבל סביב 22-23 ק"מ לליטר. הקקטוס יהיה יותר חסכוני.

חזיר דיזל

פורסם

אין שום סיבה כי הוא חולק מכלולי הנעה עם הברלינגו המאד נפוץ.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אם לא מפריע לך הגודל תבדוק גם 208 דיזל ידנית.

נדיר למצוא כאלה בטריידים.

2 שהיו בלובינסקי והן נמכרו מהר ממש.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא מצאתי שום קשר בינה לבין gti.

היא זריזה יחסית לבנזין אבל פהזה נגמר.

היא מאובזרת סביר לגמרי,ולמי שידני לא מפריע מהווה תמורה טובה לכסף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני מאוד נהנתי לנהוג עליה. ברור שהיא לא GTI, אבל המשקל הקל יחסית, המומנט הבשרני, ההגה הקטן, שילדה די טובה. מתקבל רכב כיפי מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אני אחדד.

יש לך רכב שנותן 1 ל 17 ואתה מחפש להחליף אותו בטרייד אין שיפשוט לך את העור בשביל 3 ק"מ לליטר?

ממש לא ברור. בהפרש כזה, אפילו הגיד שתוציא 1 ל 22 ואז סה 5 ק"מ לליטר; בהנחה שאתה עושה 3000 ק"מ בחודש, זה 40 ליטר. כ 250 שקל בחודש. זה אומר שבמצב הכי אופטימלי (שככל הנראה לא בטוח שתגיע אליו) תחסוך 3000 שקל בשנה. עכשיו תחשוב כמה כסף תפסיד בעסקת החלפת הרכב + יישור קו.

ככל הנראה יקח לך יותר מ 5 שנים רק בכדי לכסות את ההשקעה, שלא לדבר על לחסוך. כמה עולה הפיאסטה?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...