Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדקתי אפשרות להחליף בטרייד של לובינסקי את הפורד פיאסטה שלי בקקטוס דיזל ידני. אני עושה כ35K קמ שנתי וצריך רכב שיעמוד בזה קצת יותר מהפיאסטה.הרכב מליסינג, נהג יחיד. זה גם הקקטוסולר היחיד כרגע במלאי שלהם.

יש לי את היסטוריית הטיפולים של הרכב וראיתי את טופס הבדיקה שלהם (הם לא מוכנים לחלוק אותו, אני יודע שהוא לא מייצג).

דברים שמפריעים לי ורציתי לדעת אם הם אופייניים לדגם:

הוחלף מדחס מזגן (בעקבות תלונה על המזגן ברכב) - זה חלק בעייתי? משהו שחוזר על עצמו?

הוחלפו צינורות מים ודלק בעקבות תלונה על נזילת סולר.

בטופס הבדיקה ראיתי דיווחים על רעש מהמנוע, החלפת דלת תא מטען ותיקון דלת קדמית שמאל. אני מניח שהרכב עבר תאונה (או שתיים) אבל הכל נכתב שם במשמעות נמוכה, אז אולי זה לא דיל-ברייקר...

לא מוצא המלצות חמות/קרות במיוחד על הרכב..אשמח לשמוע חוות דעת.

באופן כללי המטרה היא לעבור לרכב דיזל חסכוני ככל האפשר בתקציב של כ40K שח.

תודה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רשמת כמה ק"מ הוא עבר.

אל תסמוך על הבדיקה שלהם, אם הרכב נראה לך - קח אותו לבדיקה מטעמך (זה ישחק לטובתך במו"מ - ואין לך ברירה כי זה שם המשחק במקומות האלו. אתה לוקח את הרכב לבדיקה ואז חוזר להילחם [או שיורד מהרכב אם המצב ממש גרוע] ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה, ברור לי שהבדיקה שלהם חלקית במקרה הטוב. השאלה אם יש טעם להיכנס לזה בכלל או שיש סיבה לפסול את הרכב מראש.

כמה ההבדל בין הקקטוס לc3 פיקאסו גדול?

השני נראה כמו סיכון קטן יותר...

פורסם

סיכון קטן יותר בכסף, אבל זה רכב שאינו חסכוני ברמה של הקקטוס. מניסיון על שני הרכבים (אני מתנייד ב-C3 picasso רובוטית ואח שלי עם קקטוסולר).

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הקקטוס עם 130K קמ, שנת 2016. אין המון כאלה למכירה בכלל, בפרט לא בטריידים.

חשבתי אולי להתפשר על הC3 שלמרות שאינה חסכונית באותה מידה אולי כן תהיה חסכונית יותר ממה שיש לי, ותחזיק יותר שנים בקילומטראז' הזה. נגדה יש את העובדה שהיא די מיושנת בסה"כ וגם ממנה אין המון ידניות.

אשמח לשמוע על רעיונות נוספים אם יש כאלה.

פורסם

קצת שאלות למחשבה- מה לגבי המיכל אוריאה? הוחלף?

הרכב באחריות יצרן של 5 שנים? וגם אם קיימת, האם האחריות עד 100k?

בc3 פיקאסו לדעתי אין אוריאה אבל אולי בשנתונים האחרונים כן הביאו.

הקקטוס כנראה אמור להיות יותר נוח.

האם הגיר הידני השתפר? היתה להם בעיה כרונית עם הילוך 3 להמון רכבי psa. היה נכנס על הפנים. לעיתים היה נדרש איזשהוא שיפוץ. בקקטוס זה 6 הילוכים? גם בפיקאסו C3??

אם אתה מתכנן קמ גבוה אז צריך רכב נוח וגיר ידני מוצלח.

פורסם

מעלה כאן רעיון לרכב אחר.

פיאט 500L עם מנוע 1.3 טורבו דיזל.

מגיעה עם תיבה רובוטית.

מאוד מרווחת ומצד שני חסכונית בדלק.

רכב עם עיצוב מיוחד ויפה וזול לרכישה.

יש אותו במספר סוכנויות כגון אוטודיל.

תראה ביד2.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

הפיאט זה רעיון מעניין, אבדוק אותו.

בקשר לקקטוס ומוט ההילוכים - אם הוא לא סובל מבעיות קשות יותר - אתמודד עם זה.

מיכל האוריאה הוחלף.

אני מקבל את הרושם מהפורום פה שלרוב המכוניות המודרניות יש איזה מחלת ילדות שצריך להתמודד איתה.

למשל, בדקתי בעניין רנו דיזלית אוטומטית (קליאו, מגאן או פלואנס) ונראה שכולן סובלות מבעיות בגיר.

• תוכן חדש...