Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקישות בהגה יונדאי i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

ברשותי יונדאי 20I שבסיבובי ההגה יש נקודות מסוימות שיש נקישות

מוסך איבחן את הבעיה בשינן המקשר עבד על הרכב והנקישות נשארו

הוא אמר שהבעיה היא במסרק ושצריך להחליפו

קיבלתי ממנו הצעת מחיר 1200 שח המסרק + 500 שח עבודה לפני מע"מ, האם זה סביר?

האם החלפת המסרק תפתור בהכרח את בעיית הנקישות בהגה או שיכול להיות שזה בעיה אחרת?

תודה

עריכה אחרונה על ידי nivkors
פורסם

אם זה יגיע להחלפת מסרק. תבדוק לפי המק"ט כמה עולה מסרק מקורי במחירון קיה (אותו מסרק כמו ביונדאי) אם זה הגה חשמלי, המסרק עולה כ 1300 שח. ממליץ לא להסכים לאיזה שיפוץ שקר של המסרק שלך.

פורסם

האם הרעשים נשמעים מחוץ לרכב או מתוך ההגה בתוך הרכב? במידה ומדובר במסרק שזה אכן המחלה שלהם אז מאיםה הבאתם את המחירים האלה. החלפתי כבר כמה מסרקים כאלה ועלות מסרק שכזה הוא סביב ה 600 שח.

פורסם

קודם כל יכול להיות שזה קופלונג (יש כמה מדריכים ואנשים ביצעו עצמאית, במוסך זה עולה סביב 700 - 900 ש"ח).

אם זה מסרק למיטב זכרוני מאור צודק המסרק 600 ש"ח ללא עבודה.

במקרה שלי ב I20 החלפת קופלונג פתרה את הבעיה אבל הייתה נקישה קלה מאוד מהמסרק שבקושי שמעו אחרי החלפת הקופלונג אבל הרכב עבר טסט.

פורסם (נערך)

המוסך אמר בעיה לא בקונפלונג

(הוא אמר שהבוקסה בנויה שונה בI20 מהI30 ודומיהם ומשם לא הבעיה)

הנקישות הם ממש בקטנה אני חושב שנשמעות רק מבפנים

קיבלתי הצעה על מסרק 650 + עבודה 400 כולל מעמ הגיוני?

האם מקור הנקישות הוא רק מהמסרק - כלומר אם המסרק מוחלף יש עוד מקום שממנו יש נקישות?

עד כמה הנקישות האלו מצביעות על חוסר בטיחות?

אחרי החלפת מסרק דרוש כיוון פרונט?

מתלבט אם לנסות לעבור טסט לפני החלפה של המסרק שאולי כמו שאמרתם בגלל הנקישות הקלות הרכב יעבור גם ללא החלפת מסרק

עריכה אחרונה על ידי nivkors
פורסם

נקישות יכולות לנבוע גם מחופשים במוטות ההיגוי ובשביל להחליפם לא צריך לפרק ולהחליף מסרק שלם אלא רק את המוט עם החופש. מוט כזה עלותו כ 50 - 100 שח מקסימום. כדאי שייבדקו גם את הכיוון הזה. אם מדובר עדיין במסרק והנקישות ממש עדינות הייתי כן מנסה לעבור ככה טסט מקסימום תיכשל גם ככה אתה תצטאך להחליף מסרק אז חוץ מטסט חוזר וכמה שקלים נוספים אין לך מה להפסיד.

פורסם

המוט היגוי נכלל בתוך כל המסרק?

אם אני נכשל בטסט, שאני חוזר לעשות טסט חייב להביא ראיה מוסך שתיקנתי?

כי אני מתכוון להחליף אצל מישהו פרטי ולא יהיה לי "הוכחה" שהוחלף..

פורסם
האם הרעשים נשמעים מחוץ לרכב או מתוך ההגה בתוך הרכב? במידה ומדובר במסרק שזה אכן המחלה שלהם אז מאיםה הבאתם את המחירים האלה. החלפתי כבר כמה מסרקים כאלה ועלות מסרק שכזה הוא סביב ה 600 שח.

מסרק מקורי כולל זרועות ?

איפה יש ב 600 שח?

• תוכן חדש...