Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב, סמוך לשעה 20:00 התהפך, לא יודע איך בדיוק, אופנוע סוזוקי בנדיט אדום בדרך מי-ם לת"א בחלק שבין מחלף לטרון למחלף בן-שמן.

המשטרה עדין חוקרת את נסיבות המקרה. הרוכב פצוע קל-בינוני עם 2 רגלים שבורות.

במקרה עברתי זמן קצר לאחר שהתאונה אירעה, ומה שראיתי היה אדם שכוב על הריצפה ואנשי משטרה מטפלים טיפול ראשוני עד להגעת האמבולנס (דבר שלקח כמעט 20 דקות!).

מקווה שאין נזק רציני נוסף, והחלמה מהירה.

דברים כאלה (ובמיוחד כאשר אתה רואה את זה בעיניים שלך) גורמים לי לחשוב 10 פעמים לפני שאני עולה על האופנוע או עושה "שטויות" כאלה ואחרות.

סעו בזהירות.

Don't Imitate...Innovate!

Power is nothing without CONTROL!

פורסם

רק חבל שאנחנו זקוקים לתזכורות מהסוג הזה בכדי להיזכר עד כמה הצעצועים שלנו מסוכנים.

רכיבה בטוחה לכולם!

פורסם
האופנוע הזה 500?

וכן אחרי שאתה שומע ובמיוחד רואה לא בא לך ללנסוע שוב באופנוע...

החלמה מהירה:|

אני יודע שיש בנדיט 400 ואולי יש יותר גבוהים, באזור ה 600+, אבל אני לא חושב שיש 500.
פורסם

בארץ שווקו שלשה דגמים של בנדיט...בנדיט 400 - חלומו הרטוב של כל דרדק...

בנדיט 600 - חלומו הרטוב של כל חנון

בנדיט 1200 - חלומו הרטוב של כל חוליגן.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
הערב, סמוך לשעה 20:00 התהפך, לא יודע איך בדיוק, אופנוע סוזוקי בנדיט אדום בדרך מי-ם לת"א בחלק שבין מחלף לטרון למחלף בן-שמן.

המשטרה עדין חוקרת את נסיבות המקרה. הרוכב פצוע קל-בינוני עם 2 רגלים שבורות.

במקרה עברתי זמן קצר לאחר שהתאונה אירעה, ומה שראיתי היה אדם שכוב על הריצפה ואנשי משטרה מטפלים טיפול ראשוני עד להגעת האמבולנס (דבר שלקח כמעט 20 דקות!).

מקווה שאין נזק רציני נוסף, והחלמה מהירה.

דברים כאלה (ובמיוחד כאשר אתה רואה את זה בעיניים שלך) גורמים לי לחשוב 10 פעמים לפני שאני עולה על האופנוע או עושה "שטויות" כאלה ואחרות.

סעו בזהירות.

20 דקות זה הרבה, בדרך כלל מד"א מגיעים מהר מאוד. שער הגיא הוא נקודת תורפה שלהם, כנראה תתוקן בקרוב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

סעו בזהירות.

אכן ,

אך מנגנון ההדחקה גורם לנו לשכוח זאת אחרי יום/יומיים.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם
בארץ שווקו שלשה דגמים של בנדיט...בנדיט 400 - חלומו הרטוב של כל דרדק...

בנדיט 600 - חלומו הרטוב של כל חנון

בנדיט 1200 - חלומו הרטוב של כל חוליגן.

:grin::grin::grin::wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מדובר בבנדיט 600 של חבר שלי, שנפגע ע"י ג'יפ שיצא לעקיפה בלי לשים לב לאופנוע שעוקף אותו.

והחמור מכל, הבן זונה (נהג הג'יפ) ברח מהמקום....

אז כל מי שיודע\ ראה\ היה באזור התאונה ויכול לתת אינפורמציה מועילה שתעזור לעלות על המניאק

מוזמן להגיב. תודה !

• תוכן חדש...