כן אחי ככה המחירים היום. 65-70 שיעור של 40 דקות . 100 שיעור של שעה שלמה.
אני הייתי אצל 3 מורים, אחד שדפק אותי והשאיר סימנים. (סתם לא לימד טוב וגם מכר את האופנועים באמצע שאני לומד איתו, ונאלצתי לעבור למורה אחר ) עברתי למורה אחר והיה לו קטנוע שונה ולא רציתי להתחיל להיתרגל אליו בשמיניות ולבזבז כסף על זה. אז עברתי עוד מורה שיש לו אותו קטנוע כמו של הראשון ,עשיתי 2 שיעורים וניגשתי לטסט.
אתה לא יודע כמה כסף אבל כמה הם עושים בלי שתחשוב בכלל! רק אחרי שאתה משלם אז אתה מבין מה קרה ואתה יכול לשבור את הראש.
שניגשתי לטסט בפעם הראשונה לקחו לי 350!(זה מסורת אצלהם לקחת בפעם הראשונה 350 וזה בדוק!) בתור בתול לטסטים שילמתי בלי לחשוב .(עם המורה הראשון)
עם המורה השני שניגשתי אצלו לטסט בפעם השנייה שבעצם איתו זאת הייתה הפעם הראשונה אז גם הוא לקח 350! ואני כבר הייתי בטוח שככה המחירים ובכלל לא חחששתי מגניבה.
בפעם השלישי שילמתי 300 כי עדיין נישארה בי חשדה קטנה וראיתי שהוא לא מבקש עוד,ורק אז הבנתי שדפקו אותי פעמיים וכן נישארו הסימנים .
חוץ מזה שאל תישכח שהם יכולים להגיש אותך שאתה לא מוכן בכוונה וככה אתה ניכשל בטוח והם מרוויחים מזה.
ועוד משהו, בעיקרון טסט הוא 270 נטו! אבל כולם מעגלים ל300 ובפעם הראשונה עושים אפילו 350 ,אז בעיקרון אתה צריך לשלם 300-טסט 113 -אגרה 100 -שיעור לפני הטסט בבוקר .
אל תוותר על המחירים, שאני הבנתי בפעם השלישית ששילמתי 300 , ויום לפני זה הם ביקשו 350 ושאלתי אותה למה 350? והיא השיבה בחוכמה "המחירים עלו" ,אז אמרתי לה שאין לי כסף ושילמתי ביום של הטסט את התשלום ונתתי לו 300 וועוד 100 שקל לשיעור והוא לא אמר כלום.