Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון חשבנו על דל תקציב, אבל הם מאוד זולים ובתוספת כמה מאות שקלים מקבלים מכשיר עם זכרונות מוגדלים, מעבדים משופרים ורזולוציה עדיפה. כבונוס מערכת ההפעלה מדגם מתקדם יותר, בתקווה שהמכשיר ישרת לטווח רחוק יותר.

הייעוד שלו כרגע הוא קריאת ספרים באפליקציית IVRIT כך שמעוניינים במכשיר אנדרואיד.

כמו כן מעדיפים קנייה מקומית, בשל אשליה מסויימת של אחריות וקבלה מיידית של המוצר.

עלה לפודיום Lenovo TAB 4 Plus במחיר 1100 ש"ח שנה אחריות יבואן. מה אומרים?

64GB ועם אפשרות סלולרית - LTE.

ולמה לא מוכרים טאבלטים של שיומי בארץ? עדיין הגרסה הבינלאומית לא באמת גלובלית?

אולי כן מוכרים אותם איפשהו בארץ?

פורסם (נערך)

אני זוכר שהמומלץ ביותר בתור budget היה השיאומי, יכול להיות שזה השתנה, בכל מקרה תבדוק אותו הוא פחות מ1k

ראיתי שכתבת קניה בארץ - אולי ניתן למצוא יד שניה, בכל מקרה חבל לפסול קניה בחו"ל בגלל אשליית אחריות, במקרה שמגיע אלייך טאבלט מקולל תמיד תקבל כסף חזרה, ובדרך כלל הם לא מתקלקלים סתם ככה.

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
פורסם

לאמא שלי יש טאב 3 (או 2, לא זוכר בדיוק) 10 אינץ' כבר יותר משנתיים, משמש אותה לבזבוז הירושה שלי בעליאקספרס. מאוד מרוצה ממנו. במחירי הטאבלטים היום אני לא רואה סיבה שלא להעדיף את הטובים ביותר שנמכרים, הפערים במחיר מאוד קטנים והפערים בחומרה עצומים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...