Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כנראה בעקבות הקיץ החם נפלה לי המצלמת מובילאיי מהשמשה, וכאשר החזרתי אותה בעצמי היא לא עבדה באופן תקין והיה צורך ללכת למרכז שירות שיבצע הדבקה מחדש + כיול, למזלי זה היה באחריות, אחרת נאמר לי שעלות התיקון הוא 350 ש"ח.

אני מתאר לעצמי שקורה להרבה בקיץ שההדבקה של המצלמה לא מחזיקה בחום, ורציתי לשאול אם יש רעיונות מה אפשר לשים על מנת לחזק את האחיזה ושהמקרה לא יחזור להבא.

אם מישהו מצא איזה פתרון ויכול לשתף\לצלם אשמח מאוד

פורסם

יש לי מצלמת דרך מודבקת לשמשה, עם דבק דו"צ VBH (כנראה) מקורי. אחרי כחודש היא צנחה.

החלפתי את הדבק בחדש, ושמתי ריבוע קטן של "השחרה לחלונות" מעל האיזור של המצלמה, בצד החיצוני של השמשה. הצללה איננה בשדה הראייה של המצלמה, וכבר כ-3 חודשים מחזיקה (אותה מצלמה ואותו דבק).

:turn-l:
פורסם

אני סבלתי ממצלמה שהיתה נופלת לי כל כמה שבועות. ניסיתי כל מני דבקים, עד שקניתי דבק דו"צ של חברת גורילה. זה מותג מאוד חזק בתחום הדבקים, תמצא אותו בטמבוריות בקלות. עולה כמה עשרות ש"ח, יחזיק לך מעולה.

טיפ חשוב - קצת קשה לי להסביר ללא תמונה, אבל בכל זאת:

מצלמת הדרך שלי מתלבשת על תופסן, שהוא בעצם החלק שמצמידים לשמשה.

התופסן הזה, בחלק שנדבק לשמשה, הוא לא שטוח לגמרי. יש לו מסביב מסגרת דקה שבולטת ממש מעט, אולי 2/10 המילימטר.

כלומר, כשהדבקתי שם את פס הדבק, הפסדתי 2/10 מ"מ מהגובה שלו. אני מקווה שאני ברור, הרבה יותר קל להראות תמונה.

מה שעשיתי היה לשים שתי חתיכות דבק, אחת על השניה, וכך קיבלתי דבק גבוה יותר.

זה נדבק מעולה ממש.

אם המובילאיי גם נראה כך, נסה את הטריק הזה.

פורסם

על הדו"צ מקורי שהותקנה המצלמה של מובילאי והמסך העגול בצד הוספתי דבק 3 שניות רגיל והפסיק ליפול כבר כמה חודשים בעומסי חום הכבדים שהיו.

• תוכן חדש...