Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מחר אני אמור לקפוץ לראות טויוטה אוונסיס שנראית לי מעניינת, האם אני אמור לעבור במוסך לפני כן לקחת ספר טיפולים ? המוכר אומר שהמוסך לא מסכים לשלוח וחייבים להגיע למקום.

מה אני אמורה לבדוק בספר טיפולים?

אם יש עוד טיפים שאני אמור לבדוק אני אשמח לשמוע, כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה במכון (אם יש מכון מומלץ באיזור נתניה, אשמח לשמוע)

תודה רבה

פורסם

בנוסף אפשר לבדוק עבר ביטוחי באתר הסליקה של חברות הביטוח במידה והיה נזק גדול:

http://www.slika-ins.co.il/

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

1. בדוק שהרכב מאדם פרטי,ששמו רשום ברישיון.

2.בעל הרכב יכול להוציא בעצמו היסטורית טיפולים במוסך (אם הרכב על שמו) ולשלוח לך- התחמקות היא עצלנות שלו במקרה הטוב/אין הסטוריה במקרה הרע.

3.לפני שתקח את הרכב לבדיקה בקש שישלח לך דו"ח ממערכת סליקה לגבי תאונות.

4.כדי להיזהר מסוחרים ובהמשך לסעיפים קודמים- אם תקינים אז בדיקה בנתניה בדיקה במכון האחים בלבד או במכון מבדק בהרצליה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...