Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 הקירור עובד אבל לא מספיק חזק מיליתי גז לפני חודש

2 המחשב רושם לי בצג של המזגן E1 שאני מבין שזה EROR אך אם אני מדליק את הרכב כשהמזגן דולק מופיע לי בצג 2.4 ולאחר 3 שניות חוזר הE1

3 יש לי זימזום טורדני מימין למזגן יש שם שני צמות חשמל שמתחברות עי" זכר ונקבה אם אני מנתק אותם הזימזום מפסיק אבל הקירור יוצא רק מלמטה

4 החימום אינו עובד

5 לפעמים במהלך הנסיעה אני שומע את דלתות המזגן באזור תא הכפפות משחקות

לא מצאתי מישהו שיודע לטפל במזגנים האלו (אני מתכוון למקום פרטי) הלכתי בסופו של דבר למוסך טורינו ביפו שם אמרו לי במבט מרחוק שהמנוף שמרים את התריס של המזגן נתקע ולהחליף עולה 2000 ש"ח שאלתי אם יש להשיג משומש אין תשובה ברורה ... אולי...

לגבי הזימזום מקום אחר אמר לי שיש מאוורר שמקרר את המחשב באופן קבוע והוא מרעיש וצריך לשמם

הלכתי למוסך "עמיר פיאט" ביפו ושם הוא רצה לפניי הכל בדיקה עולה 350 לפני מע"מ ואחרי זה נדבר

זה לא נשמע לכם מוגזם מידי

אני אודה לכם על עזרתכם לפתרון בעייתי תודה !!!

פורסם

בפיאט טמפרה משנת 95 היו מכוניות עם מזגן דיגיטלי מקורי ועם מזגן דיגיטלי לא מקורי שהותקן בארץ.

במזגן המקורי יש לחצן שכתוב עליו OFF לכבוי המע' ובמזגן הלא מקורי אין לחצן כזה והכיבוי נעשה ע"י הורדת מהירות המאורר הפנימי עד לכבוי כללי.

תקלה E1 ו/או E2 נובעות מהנגד האלקטרוני של מהירות מאורר פנימי או מחברו שאינם תקינים.

הרעש שאתה שומע מצד ימין הנו בודאות כמעט מלאה (כפי שאמרו לך) ממנוע הסרבו להזזת תריס כניסת אויר חיצוני (מחזור אויר) ואכן הוא קצת יקר ועקב הגישה הקשה אליו גם מחיר העבודה לא זול.

אל תשכח שיבדוק גם למה החימום אינו פועל.

נא עדכן תוצאות בהמשך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גם אצלי יש רעשים מוזרים שבאים מכיוון תא הכפפות במשך כחצי דקה מרגע ההתנעה ואז זה מסתדר..

כמה באמת יכול לעלות לסדר את זה ומה הבעיה שם בכלל?

פורסם

בעית התקתוק מצד ימין של הדשבורד הנה ממנוע סרבו מקולקל שתפקידו לפתוח ולסגור את דלת כניסת אויר חיצוני. במצב זה כעת הדלת נמצאת באיזה זהוא מצב באמצע כך שיש חדירת אויר מבחוץ ובקיץ המיזוג יהיהי חלש יותר. תוכל לאמת זאת ע"י כבוי מע' המזגן ובנסיעה בינעירונית תרגיש שנכנס אויר מבחוץ דרך התריסים (שהנם במצב פתוח) למרות שלא צריכה להיות חדירת אויר. (כי במצב כבוי מנוע הסרבו אמור לסגור את דלת כניסת אויר חיצוני.

פורסם
בעית התקתוק מצד ימין של הדשבורד הנה ממנוע סרבו מקולקל שתפקידו לפתוח ולסגור את דלת כניסת אויר חיצוני. במצב זה כעת הדלת נמצאת באיזה זהוא מצב באמצע כך שיש חדירת אויר מבחוץ ובקיץ המיזוג יהיהי חלש יותר. תוכל לאמת זאת ע"י כבוי מע' המזגן ובנסיעה בינעירונית תרגיש שנכנס אויר מבחוץ דרך התריסים (שהנם במצב פתוח) למרות שלא צריכה להיות חדירת אויר. (כי במצב כבוי מנוע הסרבו אמור לסגור את דלת כניסת אויר חיצוני.

יש דרך לתקן את זה בבית? לפחות לנתק את המנוע ולסגור את הדלתות או משו...

פורסם

פתח את דלת תא כפפות שבצד ימין ורוקן את תוכנו. הסר את כל ברגי תא הכפפו עצמו שבפנים ו 2 הברגים מלמטה והוצא את תא הכפפות (אם יש בו פנס תאורה נתק את מחברו החשמלי). כעת תוכל לראות את הדלת לכניסת אויר צח כשלגמרי מימין (ממש צמוד לדופן) מנוע הסרבו הקטן שממנו יוצאים 2 חוטים אל מחבר המתחבר הלאה צמת חוטים, נתק המחבר.

דחוף את הדלת כלפי מעלה ובכך תמנע כניסת אויר חיצוני (ולא יהיה לך מצב של אורור בלבד מאויר חיצוני).

בעזרת חתיכת עץ, קרטון וכו' קבע הדלת המצב זה וודא שלא יפול דבר פנימה אל תוך מנוע המאורר הפנימי.

הרכב בחזרה את תא הכפפות וסע לשלום. נא עדכן אם הצלחת.

• תוכן חדש...