Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה frv 2007 - רעש מהמתלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי הונדה frv עם 230 אלף קמ.

יש לי שני סוגי רעש מהמתלים: 1. רעש חריקה של מתכת 2. בעליה על מהמורות רעש של חופש.

ממתי שהרכב עלה לכביש לא הוחלפו לא בולמים ולא תושבות.

ראיתי בתרשים (https://www.parts-honda.uk/parts/img_big ) הרבה חלקים בתוך התושבת ובכמה מוסכים אמרו לי שהנוהל הוא להחליף רק את התושבת עצמה ( מספר 10,11)

שאלתי היא מה באמת צריך להחליף בשביל לתקן את הרעשים? בהיגיון שלי גומי מתבלה יותר ממתכת אז לכאורה דווקא צריך להחליף את 2 ו 16 בתרשים . הבנתי שלכל חברה מבנה אחר בתושבות ולכן לא הצלחתי להבין מאשכולות אחרים בפורום מה צריך לעשות.

תודה לעוזרים.

פורסם

בד"כ מה שהולך זה 2 גומיות - כרית בולם ובוקסה של המשולש.

אם תסובב הגה במקום אתה תשמע רעש של חריקה לאט לאט, סימן שהכרית בולם הלכה.

אם תזיז הגה במהירות אתה תשמע נקישות בגלל גומי בלוי וזה מהבוקסה של המשולש.

בשניה 25 יש דוגמא לרעש מכריות בולם פגומות

פורסם

הלינק היה שגוי ולא הצלחתי לערוך.. זה הלינק לתרשים של החלקים :

https://www.parts-honda.uk/honda-cars/FR-V/2007/18-1.8-TREND/STEERING-BRAKE-SUSPENSION/FRONT-SHOCK-ABSORBER/17SJD501/B__2800/4/20592

Elic25 תודה על תשובתך. אז אני מבין לפי דבריך שזה כמו שאמרו לי - שצריך החלפה של מספרים 11 , 12 בתרשים? חלקי הגומי לא קריטי להחליף? גם בסרטון שהעלית הגומי נראה גמור ולא החליפו.

פורסם

10 ו11, לא 11 ו12. 12 זה רק אום.

ואני לא יודע על מה אתה מדבר, בסרטון החלפתי את הכרית.

• תוכן חדש...