Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

מתאם מראש טיפול ולא מחכה . אחרי 45 דקות עד שעה אני מחוץ למוסך .

גם אני הזמנתי תור ל7:30 לכל הטיפולים, בראשון 7שנט יצאתי לקראת 11 בבוקר, עם החדש בסביבות 9:30 אם אני זוכר נכון.

Enviado desde mi ONEPLUS A6013 mediante Tapatalk

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוסך של קיה, טיפול ברכב לקח שעתיים. נשארתי במוסך למרות שעשו לי פרצוף חמוץ.

מסיבוב במוסך אפשר לראות כמות עצומה של רכבים וקצת מאד מעליות רכב אז לא מפתיע שזה המצב.

לא מבין למה טיפול שיגרתי ברכב אמור להיות במוסך מורשה יבואן??

מוסך יבואן אמור לטפל בתקלות ברכב ולא בהחלפת פילטרים ושמן.

פורסם

כאמור הרכב טופל שם מיומי הראשון על הכביש. מה גם, שהשוואת המחירים העלתה פער אם בכלל קיים שהוא לא משמעותי בכלל. נוסיף לזה שהם מאד ממומלצים באיזור ועצמי קיבלתי רושם מאד טוב מטיב העבודה שלהם (ממש לא ממשך זמן הטיפול)

פורסם

לדיויד

אתה לא יודע לפני הטיפול אם הוא יהיה שיגרתי או שימצאו לך הפתעה. לכן תמיד עדיף לטפל במוסך מתמחה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

פורסם

לרוב מחכה כי יש איזור המתנה נוח מאוד (ספות, כורסאות, מכונת קפה טובה, מאפים וכו) אז אני מגיע עם הלפטופ ועובד עד שהרכב מוכן, בדרך כלל שעתיים-שלוש לכל היותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בס"ד

בדר"כ זה הולך כך:

אני מתאם עם עצמי (חלפים+ כלים) , הרכב כבר באיזור הטיפולים(החניה בבניין), הטיפול אורך כשעתיים (הכל כולל הכל), המכונאי (שזה אני[emoji57], מסביר פנים), מסיים את העבודה, השמן למיחזור ושלום על ישראל.

לעיתים נדירות ישנם עיכובים ודחיות ע"י הנהלת המוסך (הצודקת[emoji17]...), אבל בסה"כ, העסק זורם מהר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אני חייב להודות שברכב ליסינג שלי אלדן הפתיעו אותי מאוד לטובה בנושא, כבר פעמיים הם לקחו את הרכב ותוך פחות משעתיים החזירו את הרכב אלי אחרי טיפול - בחברות אחרות לרוב או שזה יום שלם או שנתקעים עם גרוטאה חלופית לכמה ימים.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בתור בעל מקצוע באמת בלתי נסבל שאנשים יושבים לך על הראש כשאתה עובד, זה גם מתכון לטעויות מחוסר ריכוז.

בתור לקוח זה באמת בלתי נסבל שבעלי מקצוע מחפפים אם לא יושבים להם על הראש כשהם עובדים, זה גם מתכון ל"טעויות" מחוסר שימת ז**

במוסך שלי אני לרוב נשאר עם הרכב כי המוסכניק מפטפט איתי תוך כדי על דברים אחרים. כשיש עבודות גדולות הוא מגרש אותי כי "אם אתה תישאר פה אנחנו לא נסיים היום". כשאני כן שם, בגלל שזה מוסך קטן עם איש אחד ושני ליפטים, אני לפעמים מחכה בערך רבע-חצי שעה עד שהרכב עולה על הליפט, ומשם תלוי בכמה זמן הטיפול לוקח וכמה קשה אנחנו חופרים אחד לשני. אבל בדרך כלל זה שעה-שעתיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בתור לקוח זה באמת בלתי נסבל שבעלי מקצוע מחפפים אם לא יושבים להם על הראש כשהם עובדים, זה גם מתכון ל"טעויות" מחוסר שימת ז**

במוסך שלי אני לרוב נשאר עם הרכב כי המוסכניק מפטפט איתי תוך כדי על דברים אחרים. כשיש עבודות גדולות הוא מגרש אותי כי "אם אתה תישאר פה אנחנו לא נסיים היום". כשאני כן שם, בגלל שזה מוסך קטן עם איש אחד ושני ליפטים, אני לפעמים מחכה בערך רבע-חצי שעה עד שהרכב עולה על הליפט, ומשם תלוי בכמה זמן הטיפול לוקח וכמה קשה אנחנו חופרים אחד לשני. אבל בדרך כלל זה שעה-שעתיים.

כמובן שאני מסכים איתך במליון אחוז, בגלל שאני לא סומך על בעלי מקצוע מלכתחילה אני מטפל בעצמי, ואם כן שולח לבעל מקצוע - זה יהיה אחד כזה שאני יכול ללכת ליום שלם ולסמוך עליו שהוא לא יעשה שום דבר לא כשורה.

אבל כשיש אצלי לקוחות ולחץ של עבודה ואנשים יושבים על הראש וחושבים שהם מנהלים אותי או מבינים יותר טוב ממני בעבודה היומיומית שלי, זה יכול להטריף. אם זה היה מקרה נקודתי ניחא, אבל כל לקוח שלישי יושב על הראש, מספר לי על סדר העבודה שצריך לעשות (כמובן עם טעויות מפה עד להודעה חדשה), ואז גם שואל למה זה לא לוקח פחות זמן.

פורסם
אני חייב להודות שברכב ליסינג שלי אלדן הפתיעו אותי מאוד לטובה בנושא, כבר פעמיים הם לקחו את הרכב ותוך פחות משעתיים החזירו את הרכב אלי אחרי טיפול - בחברות אחרות לרוב או שזה יום שלם או שנתקעים עם גרוטאה חלופית לכמה ימים.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

ברכבי ליסינג שהיו לי הרבה פעמים הטיפול היה קצר בצורה חשודה. היו פעמים שהחזירו לי את הרכב אחרי כשעה - תהיתי אם באמת עשו משהו או שסתם לקחו את הרכב לסיבוב. לא התעקשתי לבדוק.

כיום, כשהמכוניות שלי, אני לרוב מביא את הרכב למוסך בבוקר וחוזר לקחת אותו אחר הצהרים.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היו מספר פעמים שלא יכלתי לקחת את רכב הליסינג שלי לטיפול באמצע השבוע בגלל שהרכב משרת את אישתי.

בתאום עם חברת הליסינג לקחתי את הרכב לטיפול בעצמי במוסך שלהם ביום שישי.

גם שם ובאישור כמובן לא חיכיתי בחדר ההמתנה. נעמדתי במוסך כדי לוודא שהרכב עובר טיפול ראוי. אף אחד לא התלונן או הרים גבה.

בזמנו את האוקטביה ליסינג שלי לקחתי לטיפול במוסך המרכזי של כלמוביל באזור מגוריי.

היה להם הסדר עם שלמה סיקסט.

השרות היה טוב מאוד.

S60 Rdesign

פורסם

במוסך מורשה יבואן - לרוב מביא את הרכב כבר עם הפתיחה (7:30 בבוקר), לא זוכר שיצאתי משם לפני 12.

אצל רון - במקסימום שעתיים וזה בטיפול גדול.

הקטע עם מוסך מורשה הוא שברוב הזמן, הרכב פשוט ממתין. אומנם אני בא ב7:30, אבל הרכב עולה הליפט במקרה הטוב ב10.

פורסם

מוסך מאיר ראשלצ - טיפול 90 לסיויק וריקול לכריות האוויר. קבעתי תור ל7 וחצי ויצאתי ב1 וחצי - על הפנים.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

לא מבין למה צריך לחכות, מרים את הרכב על בוקים ומתחיל לעבוד...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...