Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אקסנט 2006 יש נזילה ולכן אני ממלא שמן כל שבוע בערך.. היום מילאתי שמן ונפל לי השמן במכסה מנוע על המנוע ועל 4 כבלים כאלה שמחוברים אליו קצת על המצבר אפילו ועל איזו רצועה ניקיתי כמה שביכולתי... יותר מאוחר היום אני צריך לנסוע נסיעה ארוכה יש ממה לחשוש שנגרם נזק?

מותר לערבב שמן isint 10 40 עם שמן דלקול 10 40? ובכללי אלו שמנים מצולמים לאקסנט 2006 (הצורה שכמו 2005)?

פורסם

אם זה אותו תקן ואותה צמיגות אין בעיה לערבב 2 חברות.

השמן שניקית יתאדה מחום המנוע די מהר, כל עוד הוא לא חדר לתוך חוטי חשמל חשופים (מה שעלול לגרום לשריפה לדעתי), הכל בסדר

פורסם

יש מטף ברכב?

תלית? צלב? ברכת הגומל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש מטף ברכב?

תלית? צלב? ברכת הגומל?

אתה מגיב ציני אבל אין לי יותר מידי ידע בנושא....

יעני לפי הדיבור שלך שמן שנפל על החלקים במכסה מנוע לא אמור להיות יותר מידי עניין לפי מה שאתה אומר?

ומותר לערבב את שני סוגי השמנים שציינתי? הסוגים האלו בכלל טובים לאקסנט?

• תוכן חדש...