Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

קרתה לי תאונה ופניתי למוסך מטעמי שהוא לא מוסך הסדר, אך במילוי פרטים סימנתי שמאי מתוך הרשימה של הביטוח(שמאי שהומלץ על ידי המוסך).

התביעה היא תביעת צד ג' בלבד, זאת אומרת שהביטוח שלי תובע את הביטוח של הפוגע(חברה אחרת) ואני לא מפעיל את הפוליסה שלי.

האם יש חשש במקרה כזה שהשמאי, כאחד "מהרשימה", יהיה לו אינטרס להעריך את הירידת ערך פחות ממה שמגיע לי?

אני עדיין יכול לבטל ולנסות למצוא שמאי שלא בתוך הרשימה, למרות שהרשימה שלהם מאוד גדולה ומופיעה כל פעם בצורה אקראית(כנראה מנסים להראות שבחירת השמאי היא אמינה ללא ניגוד אינטרסים).

אגב, מדובר בתאונה קטנה יחסית, אבל במוסך נאמר לי שתהיה ירידת ערך.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

מסתבר שהמוסך שבחרתי זה מוסך הסדר (מוסך יבואן).

השמאי לא עובד עם החברה של הצד הפוגע.

הנציג של הביטוח אמר לי שאם צד ג' יסרב לשלם, או יתחיל לעשות בעיות עם הביטוח, אצטרך לתבוע אותו תביעת נזיקין.

במקרה הכי גרוע יש לי פוליסת מקיף על הרכב.

• תוכן חדש...