Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלווה

מאוהב בעתיקות
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדין בתקופת המלווה.. נשאר לי עוד פחות משבועיים

יצא לי לסוע המון בתקופה הזו..הרבה יותר מחברים טובים שלי

אתם צריכים להבין, שכמעט כל מה שאתה לומד בשיעורי נהיגה, ישמש אותך בעיקר רק בשביל לעבור טסט.!

כי מי באמת תמיד תמיד נוסע בימין, ומי לא עובר אפילו במעט את ה 50 בעיר, ומי נוסע עם שני ידיים על ההגה כשהם מונחים על 10-2 ..

הדבר היחידי שהוא באמת חיוני שאתה לומד בשיעורי הנהיגה, זה להשתמש בשיקולי הדעת שלך בצורה נכונה.. אם זה לעבור בצהוב או לא.. ועוד

אבל יש המון דברים שפשוט לא מלמדים או מסבירים או מה שזה לא יהיה, בשיעורי הנהיגה... שבשבילם יש את המלווה ...... נגיד - עקיפות, נגיד הולכי רגל שקופצים ממש פתאום, או נהגים טיפשים שמשתוללים.. שבשביל זה יש את המלווה..

מה שאני אומר בעצם זה שמעבר לזה שהחוק של ה 3 חודשים הוא מעט מוגזם (אני אישית בחודש האחרון לא למדתי שום דבר שלא למדתי בחודשיים הראשונים ) , כל המערכת הזו דפוקה מהיסוד שלה! זה לא הנהגים, זה מי שמלמד אותם. בגלל שכל אחד לומד רק איך לעבור את הטסט, מיד לאחר מכן הוא מפתח סגנון נהיגה מסוים משלו, וכשכל נהג עושה מה שבא לו - הכבישים נראים כמו שהם נראים.

בקשר לחוק של ה 2 אנשים באוטו - אין לי מה להגיד, לא יצא לי לסוע עם יותר מ 2 אנשים בו זמנית..

למרות שתיאורטית זה נראה לי מוגזם לנהוג 3 וחצי שנים רק עם 2 אנשים באוטו.. ימים יגידו.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לגבי המלווה,אני חייב להגיד שנסעתי בלי (כן תתחילו לקלל...) ואני אישית מרגיש שזה דווקא עזר לי יותר מאשר נהיגה עם מלווה...

לא אומר שזה מתאים לכולם,אבל יש אנשים שילמדו "לנהוג טוב יותר" בלי מלווה...

לראיה,שנתיים כמעט אני מחזיק ברישיון,בלי אף תאונה.

למה לקלל ?

לי היה מלווה חודשיים ונסעתי המון עם אבא שלי, לי זה דווקא הוסיף המון, גם מבחינה של נהיגה נכונה ובטוחה באופן כללי וגם ללמוד איך לנהוג וגם לשמור על האוטו. זה גם הוסיף לי המון ביטחון בתור נהג חדש.

אני לא אומר שאי אפשר ללמוד בלי מלווה אבל אני חושב שיכול להיות רק טוב מנסיעה עם מלווה שיש לו נסיון והוא נהג טוב. לדעתי למי שיש את האפשרות שלא יתבאס וישתדל לינסוע כמה שיותר בתקופת המלווה (טוב אי אפשר לא להיתבאס, אני זוכר איך כבר רציתי לקחת את האוטו לבד, אבל להישתדל ללמוד כמה שיותר, ובטוח שיש מה ללמוד).

הדבר היחידי שהוא באמת חיוני שאתה לומד בשיעורי הנהיגה, זה להשתמש בשיקולי הדעת שלך בצורה נכונה.. אם זה לעבור בצהוב או לא.. ועוד.

גם זה בקושי, מלמדים אותך יותר לנהוג כמו רובוט, כיכר זה תמיד בשני, פה זה תמיד ככה ופה זה ככה. בכביש אין תמיד בשום מקום, ככל שתצבור יותר נסיון על הכביש ככה גם יהיה לך יותר שיקול דעת נכון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפי דעתי החוק חשוב ונועד בעקר למנוע מנהגים חדשים לא לעשות טעויות קריטיות על הכביש ולא דווקא ללמד אותם לנהוג...למרות שמעל חודשיים זה כבר מוגזם!

• תוכן חדש...