Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלווה

מאוהב בעתיקות
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חוק מסריח זה המלווה יש לי עוד 3 חודשים עם המלווה ואין לי אף אחד בבית חוץ מאבא שיכול ללות אותי זה מסריח כי אבא עובד כל היום עד מאוחר

היא סוחפת ומושכת אותי לאהבה

כל כוכב שבשמיים אספור למענה

רק אותה אני דמיינתי

ומכל אחת בחרתי לעטוף עוד מתנה

*~*מט!רף לאה2ה*~*

מוקדש למכונית חלומותיי

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
איזה חוק מסריח זה המלווה יש לי עוד 3 חודשים עם המלווה ואין לי אף אחד בבית חוץ מאבא שיכול ללות אותי זה מסריח כי אבא עובד כל היום עד מאוחר
אתה יודע מה עוד יותר מסריח?

*ודרך אגב המצב שתיארת אכן לא כל כך טוב שכן תקופה ארוכה של חוסר נהיגה, במיוחד ישר לאחר קבלת הרשיון עלולה לפגוע במקצת ביכולת הנהיגה, לכן גם אם לא יוצא הרבה תנסה בכל זאת לנהוג לפחות קצת עם מישהו שיכול להיות מלווה...

פורסם

תתאזר בסבלנות, ותחכה עד שיסתיים המלווה זה עדיף מבחינה בטיחותית לך ולסובבים אותך.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומה עושים האנשים שאין להם מלווה? נגיד שאין להורים רישיון ולאף אחד מקרובי המשפחה, לא חשוב מאיזו סיבה,אבל אין שום מצב שיהיה לבן אדם מלווה. מה הוא עושה? מחכה 3 חודשים ולא נוהג כלל או מקבל פריבילגיה מהמשטרה/משרד תחבורה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
ומה עושים האנשים שאין להם מלווה? נגיד שאין להורים רישיון ולאף אחד מקרובי המשפחה, לא חשוב מאיזו סיבה,אבל אין שום מצב שיהיה לבן אדם מלווה. מה הוא עושה? מחכה 3 חודשים ולא נוהג כלל או מקבל פריבילגיה מהמשטרה/משרד תחבורה?

אם להורים אין רשיון, אז כנראה שאין רכב, ואם אין רכב, אז גם לא צריך מלווה...

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא חושב שהוא יקבל פריווילגיה כלשהי...

במקרה הזה כנראה שהוא פשוט יצטרך לא לנהוג במשך 3 חודשים...

פורסם

לגבי המלווה,אני חייב להגיד שנסעתי בלי (כן תתחילו לקלל...) ואני אישית מרגיש שזה דווקא עזר לי יותר מאשר נהיגה עם מלווה...

לא אומר שזה מתאים לכולם,אבל יש אנשים שילמדו "לנהוג טוב יותר" בלי מלווה...

לראיה,שנתיים כמעט אני מחזיק ברישיון,בלי אף תאונה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

תגיד תודה, לי היה 5 וחצי חודשים מלווה, כן כן אני הוצאתי בתקופה שהיה מלווה עד גיל 17.5 לא משנה אם אתה מוציא לפני 17.5.

מינימום חודשיים מלווה

מקסימום 6 חודשים.

איזה תקופה היתה אז...

MX-5

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
תגיד תודה, לי היה 5 וחצי חודשים מלווה, כן כן אני הוצאתי בתקופה שהיה מלווה עד גיל 17.5 לא משנה אם אתה מוציא לפני 17.5.

מינימום חודשיים מלווה

מקסימום 6 חודשים.

איזה תקופה היתה אז...

MX-5

מתי זה היה?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אתה יודע מה עוד יותר מסריח?

*ודרך אגב המצב שתיארת אכן לא כל כך טוב שכן תקופה ארוכה של חוסר נהיגה, במיוחד ישר לאחר קבלת הרשיון עלולה לפגוע במקצת ביכולת הנהיגה, לכן גם אם לא יוצא הרבה תנסה בכל זאת לנהוג לפחות קצת עם מישהו שיכול להיות מלווה...

אין המשך לשורה הזאת???

פורסם
אין המשך לשורה הזאת???
יש...

עוד יותר מסריח זה שלא רק שהחוק הזה דפוק, אלא כל המערכת, וחוקים רבים אחרים גם דפוקים מהבחינה הזאת שלא רק שהם לא משפרים את המצב, אלא גם במקרים מסויימים מחמירים אותו...

פורסם
יש...

עוד יותר מסריח זה שלא רק שהחוק הזה דפוק, אלא כל המערכת, וחוקים רבים אחרים גם דפוקים מהבחינה הזאת שלא רק שהם לא משפרים את המצב, אלא גם במקרים מסויימים מחמירים אותו...

מדוע מחמירים?

מה יותר טוב מאשר לנהוג עם אדם בעל נסיון בנהיגה ולקבל ממנו עצות?

אולי אחת מהן תציל אותך חס וחלילה בעתיד.

לא תמיד צריך לחשוב שבאים נגדנו, הרי המצב במדינה מבחינת תאונות דרכים התעצם למיימדים עצומים, אז מנסים לצמצם זאת בכל דרך אפשרית.

פורסם
מדוע מחמירים?

לא תמיד צריך לחשוב שבאים נגדנו, הרי המצב במדינה מבחינת תאונות דרכים התעצם למיימדים עצומים, אז מנסים לצמצם זאת בכל דרך אפשרית.

ראשית לא בטוח שאותו אדם "בעל נסיון" יודע מה הוא עושה, או שפשוט אותו אדם לא יודע להסביר או להנחות את הנהג החדש כמו שצריך...

סיבה נוספת היא אותם אנשים שאין להם מלווים ולא נוהגים במשך 3 חודשים...

עוד חוק מפגר הוא זה שאוסר על נהג מתחת לגיל 21 להסיע יותר משני נוסעים. מה ההגיון מאחורי חוק זה? אפשר לחשוב שאם יש לו רק שני נוסעים אז הוא יעשה פחות שטויות, להיפך כעת יותר נהגים יצאו עם הרכב שלהם בגלל שאפשר רק 3 ברכב ולא 5...

הבעיה היא שמי שקובע בסוף הוא פוליטיקאי חסר ידע (ולרוב חסר שכל) ולא מומחה שמבין בעניין...

פורסם
מדוע מחמירים?

כמובן שיש יתרון ענק בלנהוג עם מישהו מנוסה, אבל עדיין אם המלווה הוא הורה אז לפעמיים זה רק מפריע כי ההורים מתחלקים ל2 החלק הראשון הוא של אלה שכל שניה אומרים יאללה שים גז..., תעקוף אותו כבר...

ויש את הסוג השני האמאות בדרך כלל שאומרות לא יותר לאט, מה אתה נוסע כזה מהר, אתה כבר נוסע על 20 קמ"ש...

ככה שלפעמים עדייף כבר בלי מלווה

פורסם
אם להורים אין רשיון, אז כנראה שאין רכב, ואם אין רכב, אז גם לא צריך מלווה...
מה זה קשור? "הוא" לא יכול לקנות מכונית?

עזבי עכשיו אין אוטו,יש אוטו.

נגיד הבן אדם יתום(שלא נידע...) אין משפחה,אין חברים , אין עבודה,קשה קשה...

אבל הוא הוציא רישיון וקנה רכב, מי המלווה? מה עושים?

ד"א יש עכשיו ב MTV PIMP MY RIDE מי שיספיק לראות, ירוויח

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...