Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיזו 3008 מערכת START/STOP לא מתפקדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיזו 3008 חדש. להפתעתי מערכת START/STOP עובדת לאיתים רחוקות . כמו רולטה רוסית.

פניתי למוסך ולהפתעתי קיבלתי דף עם כ10 סיבות לאפשרות כשל. ובסוף עוד ציון שיש עוד סיבות.

לא ברור לי מדוע הכריזו על מערכת כזאת לא יעילה (בעמידה בפקק המערכת לא תעבוד לעולם ) לא ברור לי מדוע היא מותכנת ברכב. למשהו יש רעיון :evil:

פורסם

לא מכיר בעיה כזו. כנראה שזה ספציפית אצלך כך שתדרוש שיאתרו את התקלה ויתקנו אותה.

אישית יכול להיות שהייתי משאיר את זה כך...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

בהנחה וזה לא המצבר, סיבות אפשריות שימנעו מהמערכת להכנס לפעולה (ע"ס הרכב שברשותי) -

*בקרת אקלים פעילה ומכוונת לקירור מקסימלי (טמפ' הכי נמוכה, לאו דווקא מהירות מפוח הכי גבוהה) ; במידה וחלל הרכב חם, גם מצב AUTO לעיתים יכול למנוע מהמערכת לעבוד.

*אי חגירת חגורת בטיחות.

*הגה לא ממורכז (ניתן לעצור כשההגה נוטה במקצת והמערכת תכנס לפעולה, אך מזווית מסויימת של ההגה המערכת לא תעבוד בעצירה הספציפית הזו).

*לחיצה לא מספיק חזקה על דוושת הבלם.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

יש כלכך הרבה הגדרות יצרן לסיבה שהמערכת לא תיכנס לפעולה שאי אפשר לדעת בדיוק,בכל מקרה אין שום קשר לתקלה.

אני בכל נסיעה,לפני מנתק את המערכת הזאת.

• תוכן חדש...