Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בטסט כתבו לי שיש בעיה עם הנורת כריות אויר

בדקתי במוסך ואמרו לי שמדובר בסליל כריות האוויר (יש לי יונדאי I20)

הוא אמר לי שמדובר במחיר של 600 שח ללא מעמ

מחיר נורמלי?

תודה

פורסם

תקנה את הסליל ביונדאי שופ או בכל חנות חלפים אחרת, כמובן רק מקורי,

ותרכיב לפי המדריך שבלינקיה.

אלא אם דרוש אישור מוסך על התיקון, אז תן להם את הסליל שקנית.

Stay Dirty

פורסם

ההחלפה לוקחת כחצי שעה והסליל עצמו למקורי אם אני זוכר נכון סביב ה 350 שח..אז במחיר בסהכ לא כזה סביר אבל לא תמצא זול יותר באופן משמעותי אלא אם תעשה בעצמך.

פורסם

אני בזמנו שאלתי את חבר של אבא שלי שהוא בעלים של חנות חלקי חילוף והמחיר לסליל היה 590 ש"ח לסליל מקורי.

הוא מוכר לי במחירי עלות.

יכול להיות שהמחיר ירד מאז, לא יודע.

פורסם

אני מתחיל לשמוע יותר ויותר על הסיפור הזה עם כריות האוויר של יונדאי, ומסתבר שזו תופעה די רחבה. יצא על הנושא הזה ריקול, אבל משום מה הוא תופס רק על הסונטה (חפש "יונדאי" ביצרן ותשאיר את הדגם ריק. גלול עד הסוף למטה).

הייתי מנסה ליצור קשר עם היבואן להבין מה הסיפור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 10.3.2019 בשעה 11:00, asafasaf כתב:

תקנה את הסליל ביונדאי שופ או בכל חנות חלפים אחרת, כמובן רק מקורי,

ותרכיב לפי המדריך שבלינקיה.

אלא אם דרוש אישור מוסך על התיקון, אז תן להם את הסליל שקנית.

יש את המדריך?

פורסם
לפני 15 שעות, אילולי כתב:

יש את המדריך?

תקנה סליל כריות אוויר רק לאחר שפירקת את הסליל הקיים ובדיקה של המק"ט הרשום על הסליל. יש כמה וורסיות לסליל.

אם אין לך ניסיון ולעולם לא החלפת סליל כריות אוויר אני מציע שתפנה למוסך יוסי זיסו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

איזה כייף לי :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למה?
אבל ראיתי סרטון וזה בראה דיי פשוט
וגם ראיתי שאפשר להזמין מאיביי 
יש לי חבר שהזמין משם לפי סוג רכב וממש מרוצה

בתאריך 5.4.2024 בשעה 11:39, מרק10 כתב:

תקנה סליל כריות אוויר רק לאחר שפירקת את הסליל הקיים ובדיקה של המק"ט הרשום על הסליל. יש כמה וורסיות לסליל.

אם אין לך ניסיון ולעולם לא החלפת סליל כריות אוויר אני מציע שתפנה למוסך יוסי זיסו.

לזה

• תוכן חדש...