Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי ביד2 ובמחירים של האאוטלנדר ממש לא בשמים.

2015 אפשר למצוא ב70 או 80 אלף במצב סביר עד טוב מאד.

יש סיבה למה מחירים כאלו או סיבה למה להמנע מהרכב בכללי?

תודה.

פורסם

דגם מאוד נפוץ בליסינג, והשוק מוצף, ויש מתחרים עדיפים.

חוץ מזה ב110-120 אלף אתה יכול גם למצוא כזה 2018, עם מערכות בטיחות מקוריות.

רכב לא מהיר, חסכוני או מפנק במיוחד, אבל גם בעיות מיוחדות אין, מיצובישי קלאסית לטוב ולרע. גם לא שמעתי על בעיות עם הגיר הרציף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה מתחרים עדיפים למיצו?

למשל את הטוסון עם מנוע 1.6 מוכרים באותו מחיר והוא גם מוצף בשוק.

לא הייתי אומר שהוא מתחרה עדיף, סתם יקר.

פורסם

היתרון של המיצובישי זה אופציה להובלת 7 אנשים, למרות שאת 2 המושבים בשורה השלישית מאוד צפופים ואין לשם מיזוג, הוא עדיף על הספורטאז של 15,אבל פחות טוב מהדגם החדש של 2016

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

ה7 מושבים נהנה מביקוש טוב.

2015 הדגם עבר מתיחת פנים,הדגם החדש בינוני מאוד אבל עדיין מציג שיפור לעומת הדגם הקודם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

דווקא את המיצובישי שלי שהיתי 2015 עם 7 מושבים מכרתי אחרי שנתיים בשימוש לקונה הראשון ומעל המחירון וללא בדיקה. זה הדבר היחידי שאני יכול לומר לחיוב על האאוטלנדר שהיתה לי. חוץ מזה רכב פושר, פרווה, בינוני וכל מילה אחרת על רכב פשוט.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...