Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה ורסו 2015 שעברה 146Kקילומטרים. בשבוע שעבר נדלקה נורת מנוע. בבדיקה במוסך מורשה נאמר לי שצריך לשפץ את הממיר הקטליטי.

לקחתי אותה למוסך שמתמחה באגזוזים, שם נאמר לי שממיר קטליטי לא מתקלקל סתם וגם הראו לי שביציאה מהאגזוז יש הרבה פיח. ההמלצה שלהם היתה לתקן את הבעיה שגרמה לקילקול הממיר לפני שאני משפץ אותו.

התקשרתי למוסך המורשה שם נאמר לי שבבדיקת מחשב שעשו לי לא ראו שום בעיה אחרת מחוץ לממיר.

אשמח להמלצה איך לאבחן את הבעיה ו/או המלצה על בעל מקצוע מתאים באזור חיפה.

תודה מראש, עמית.

פורסם

מה ציפית שיהיה ביציאה מהאגזוז אם לא פיח? סוכריות גומי? :lol:

לא חריג שממיר קטליתי מתקלקל לאחר 146,000 קילומטר.

מה שכן לא הייתי משפץ את הקיים אלה מחליף באחד חדש.

פורסם

תנסה לנתק את החיישן שמתחבר ותנקה אותו עם ספריי מגעים, ותחזיר, תעשה איפוס למצבר(תנתק לכמה דקות ותחבר שוב), תעקוב אם התקלה חוזרת.

לא מאמין שזה ממיר, האם הרבה מבעלות פרטית או ליסינג ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אם זה ממיר,עדיף בכלל להרכיב תחליפי חדש- אתה יכול להזמין מחבר הפורום אבי פרטס ולבקש מכל מוסך רגיל שירכיב לך- בשביל זה לא הייתי נכנס למורשה בטח כאשר המחיר לחלק מקורי עלול להגיע לפי 4-8 ממחיר תחליפי.

ומי שאומר שאני מגזים בפי 8 - הנה דוגמא מהשבוע משרשור שרץ כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?668523-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%93-2010-%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה על העצות, הרכב נקנה מליסינג. אני מתכנן לעשות טיפול לפני הטסט בחודש הבא ולפי תוצאות הטסט לההחליט אם צריך לתקן או לא.

פורסם
שלום,

יש לי טויוטה ורסו 2015 שעברה 146Kקילומטרים. בשבוע שעבר נדלקה נורת מנוע. בבדיקה במוסך מורשה נאמר לי שצריך לשפץ את הממיר הקטליטי.

לקחתי אותה למוסך שמתמחה באגזוזים, שם נאמר לי שממיר קטליטי לא מתקלקל סתם וגם הראו לי שביציאה מהאגזוז יש הרבה פיח. ההמלצה שלהם היתה לתקן את הבעיה שגרמה לקילקול הממיר לפני שאני משפץ אותו.

התקשרתי למוסך המורשה שם נאמר לי שבבדיקת מחשב שעשו לי לא ראו שום בעיה אחרת מחוץ לממיר.

אשמח להמלצה איך לאבחן את הבעיה ו/או המלצה על בעל מקצוע מתאים באזור חיפה.

תודה מראש, עמית.

אני מוכרח לציין כל הכבוד למוסך שאבחן את התקלה , מי שלא יהיה.

גם אני לא נתקלתי בוורסו 2015 עם תקלת ממיר קטליטי, ואני נתקל יום יום עם ממירים קטליטים, .

אני יכול רק לנחש אולי שאחד הסלילי הצתה זייף, פלאגים, או תערובת דלק עשירה כל שהיא..

באופן כללי: זה לא אומר חד משמעית שיש תקלה ברכב שגרמה לחלק להישרף, אבל זה כן מעלה קצת קצת חשד , מכיוון שבדגם הזה בשנה הזו התקלה היא פחות נפוצה

פורסם

בגלל זה שאלתי לגבי המקוריות, ליסינג אומר הכל והאבחון בעייתי בגלל המקוריות, מי נהג כמה והכי חשוב איך.

אין לי מה להוסיף חוץ מ משתתף בצערך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

למה יותר בעייתי לאבחן תקלה ברכב שהיה בליסינג מאשר ברכב שהיה פרטי?

כמה הרכב עבר, ידוע. איך נהגו לא ידוע אבל איך זה משפיע על בעייתיות האבחון?

ומה זה משנה עכשיו, אחרי שהרב כבר נרכש?

• תוכן חדש...