Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה של רכב עם בעיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שנכנסתי אליה היא שבחוזה כתוב שכל נזק שיהיה לרכב לא על אחריותם. זה אומר שגם אם אעשה בדיקה לרכב מי יבטיח שהם באמת יתקנו את הנזקים? הרי הכל זה רק בדיבורים של המוכר..בקיצור לעולם אל תחתמו על חוזה עם חברות בלי לקרוא את הכל ולהבין..

פורסם

זה לא משנה כל כך, סוחר רכב חייב בגילוי נאות ובמידה ויש בעיה רצינית ברכב תוכל לבטל-לדעתי הסעיף של 5 אלף קנס זה רק כדי להרתיע אותך מלבטל.

תקח את הרכב למכון בדיקה שאתה תבחר, רצוי לא בקרבת המגרש.

לאחר בדיקה תעלה את הדוח לכאן

פורסם

מי קונה רכב ללא בדיקה ? אתה קונה רכב בעשרות אלפי ש"ח, אז כדאי לשלם 500 ש"ח על בדיקה (אני חושש יותר מרכב אחרי תאונה קשה מרכב עם מנוע דפוק אחרי פחות מ 80,000 ק"מ ובהינתן העובדה שלמנוע יש אחריות וזו חברה מוכרת אז המנוע הוא לא האישיו).

בדוק היטב את הרשיונות/עבר ביטוחיח לפני הבדיקה,אם תחליט ללכת לבדיקה אז כמובן שרחוק מהמגרש ותתקדם לפי התוצאות.

אם הרכב עבר תאונה קשה- תגיד להם בנימוס שאתה מעוניין ברכב אחר ואם עדיין מישהו יצייץ על קנס יציאה ולא נתת להם עדיין פרטי אשראי שלח אותם לחפש מישהו בסיבוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...