Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם יוצא אותו מחיר.

ידוע לי שמיקרה הולכת להתחלף ממש בקרוב. (גם המחיר כרגע הוא בהתאם לכך שהדגם מתחלף)

ידוע לי C1 מקטגוריית המיני, והמיקרה מהסופר-מיני.

מה הייתם ממליצים?

פורסם (נערך)

למיקרה יתרון בתא מטען גדול יותר, מרווח מאחור ומנוע חזק יותר.

לסיטרואן לדעתי מושבים נוחים יותר.

הסיטרואן ברמת איבזור feel או live?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למיקרה יתרון בתא מטען גדול יותר, מרווח מאחור ומנוע חזק יותר.

לסיטרואן לדעתי מושבים נוחים יותר.

הסיטרואן ברמת איבזור feel או live?

הסיטרואן ברמת גימור LIVE משנת 2018 במחיר 44 אלף. המיקרה מדגם VISIA 2018 במחיר 47,500 .

פורסם
התעניינת ממש לפני כמה ימים בסיאט איביזה? או שאני טועה?.

מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב?.

לא לפני כמה ימים, לפני כמה חודשים התעניינתי בדגם האיביזה. משלא מצאתי מבצעים על האיביזה הידנית, ולא מצאתי ב0 ק"מ החלטתי לחפש רכב אחר.

התקציב עד 70 שהאיביזה נמכרה בעבר במחיר זה, כמובן שאעדיף להוציא 40 במקום 70 ולשמור לי את העודף כדי להתחדש בעוד כמה שנים שוב.

אין הרבה דרישות, כמובן שאעדיף לקבל את המקסימום על כל שקל שאני משלם מבחינת הכל

1. בטיחות,

2. אמינות,

3. אחזקה זולה,

4. כוח והנאה מנהיגה

5. מרווח-(כמובן שבאופן יחסי לקטגוריה)

פחות מעניין אותי צריכת דלק

פורסם

לטעמי הסיטרואן יותר נעימה ונוחה מאשר הניסאן המיושנת.

ב-LIVE יש מערכות בטיחות מקוריות,או מובילאיי ?

פורסם

בטיחות וניסן מיקרה לא הולכים ביחד (קיבלה רק 4 כוכבי בטיחות בדירוג הישן מ 2010 של EuroNcap) גם ה C1 קיבלה 4 כוכבי בטיחות אבל לפי דירוג חדש יותר (2014).

פורסם

הבעיה שבמחיר הזה לרכב חדש שיהיה בטיחותי וגם יענה על שאר הדרישות בצורה טובה אין אופציות עדיפות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חייב חדש מהניילון? אני חושב שאפשר למצוא יד 2 שחטף ירידת ערך, צריך סבלנות.

לפעמים אנשים מקבלים רכב מהחברה או שיש כאלו שלקחו הלוואה וכבד להם להחזיק את הרכב, או כמו שקרה לי שאחרי החתונה מצאתי את עצמי עם 2 מכוניות והייתי חייב למכור....

פורסם
המיקרה נמכרת באיזור ה50 -51 בסוכנות

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

אני יודע. לא עדיף לקנות 2018 (שמדובר על אותו דגם) , לא מסוכנות אלא 0 ק"מ במחיר

47,500 (באזור 2500-3000 שח הנחה ) ...???

פורסם
חייב חדש מהניילון? אני חושב שאפשר למצוא יד 2 שחטף ירידת ערך, צריך סבלנות.

לפעמים אנשים מקבלים רכב מהחברה או שיש כאלו שלקחו הלוואה וכבד להם להחזיק את הרכב, או כמו שקרה לי שאחרי החתונה מצאתי את עצמי עם 2 מכוניות והייתי חייב למכור....

חייב חדש מהניילון. כאשר אפשר לקבל רכב חדש עם שקט נפשי שלא מכרו לי חתול בשק, ואני לא צריך ללכת לבזבז זמן ולבדוק, במקרה זה אני מוכן לקבל רכב פשוט יותר.

לא תמיד אפשר לאתר את זה ש"באמת" קיבל רכב מהחברה או "באמת" לקח הלוואה ..

פורסם
הבעיה שבמחיר הזה לרכב חדש שיהיה בטיחותי וגם יענה על שאר הדרישות בצורה טובה אין אופציות עדיפות.

אז עדיף את הC1 לפי זה ?

• תוכן חדש...