Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממשק תפעול מזגן 3008/A8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם כבר היו שם. מה שיש בגוליטה זה בדיוק מה שהיה ב-Audi בדור הקודם. עכשיו עברו למסכים בכל מקום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

המסך באוודי מכוון לפחות כלפי מעלה לנוחות...

נראה לי מעט מוגזם אבל ממש לבקר אותם על זה - כמה פעמים אתם מפעילים / מכבים את המזגן תוך כדי נסיעה? כפתור AUTO וזהו...

בכל מקרה, גם העיטור השחור המבריק הזה רעה חולה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תאר לך שהמסך לא היה מכוון כלפי מעלה, במיקום שלו פשוט אין ברירה אחרת ובכל מקרה המבט של מי שצריך לתפעל אותו מופנה כלפי מטה. ב 3008 המבט מופנה לפחות קדימה ובזה יתרונו היחסי, נכון יותר מגרעתו הפחותה.

פורסם (נערך)

דווקא בחורף חזק בקירור בהתחלה (כדי להפשיר שמשה) אח"כ מעביר לחימום קל. ב A8 אין צורך במצב auto. היא מגיעה עם נהג שעושה את זה עבורך ;)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם כבר לדחוף מסכי מגע בכל פינה שיעשו את זה יפה , שימושי ובטיחותי. שילמדו מאלפא רומיאו ג'ולייטה

https://carwow-uk-wp-1.imgix.net/Alfa-Giulia-Interior1.jpg

שימו לב מה יש מול ידית הילוכים.

ג׳וליה לא ג׳ולייטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בכל מקרה, גם העיטור השחור המבריק הזה רעה חולה.

השחור זה עוד חצי צרה. הניקלים המבריקים זה אסון.

הגדילו לעשות במאליבו בדור הלפני האחרון ששמו תא אחסון בדשבורד למעלה אבל תקעו תו כפתור פתיחה מצופה ניקל ככה שלא משנה איפה השמש תהיה אתה תסתנוור. איך שהייתי עולה לאוטו הזה הייתי שם דף על הדשבורד להסתיר את הכפתור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בגולף אתה יכול לתפעל את הכפתורים בצורה עיוורת.
גם בקקטוס. לא צריך להסיט מבט, הם ענקיים ונמצאים מולך. בגולף אתה צריך לשנן. בגולף אני לא נוהג תכופות וצריך לעצור כדי לראות מה לעשות.

בלאון שהיתה לי היה הרבה יותר טוב ונוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...