Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנסה את מזלי - חמאת Kerrygold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרגיש כמו סצנה מאלכס חולה אהבה, מה שקורה פה.

[ATTACH=CONFIG]514247[/ATTACH]

[emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך אתם מביאים אותה לארץ?

חמאה לא דורשת קירור? היא לא הופכת לסיכון בריאותי אם היא מבלה הרבה שעות במזוודה?

פורסם

אם אתה לא מסתובב עם זה בחום בחוץ זה בסדר. מוציא לפני שנגשים לשדה התעופה מהמקרר, בחורף באירופה לא חם בחוץ, וגם בתא המטען של המטוס לא ממש חם.

לקפדנים אפשר לארוז כל אריזה בשקית נסגרת רב פעמית עם קצת קרח.

פורסם

אני בדרך כלל מקפיא אותה לפני, ושם במזוודה בשקית קרור שאפשר לרכוש בכמה גרושים בכל סופרמרקט גדול (בדרך כלל ליד הקופה). אבל גם אם לא מקפיאים זו לא בעיה מאירופה זו בעיה ואזור הקרגו של המזוודות במטוס קר.

אגב, הרבה אירופאיים משאירים את החמאה בחוץ בחורף לפחות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נו, קבוצת הלחץ על ויליפוד מניבה משהו....?כן קרי לילה, לא קרי לילה, עשיתם לי חשק....אנחנו קונים חמאה למריחה (100% חמאה) של elle&vire, צרפתית ולא רעה בכלל. הלורפק מכילה שומן צמחי ואכן היא רכה יותר אך היא פחות חמאה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

נראה לי שחייבים איזשהו פתרון קירור.

עוברות הרבה שעות מהרגע שהמזוודה יוצאת מהמלון עד שהיא עולה עם המטוס לגובה שקר שם

ובאירופה בקיץ גם חם ובחורף נהוג לחמם כמו בגיהנום את המלונות, הרכבים ואת שדה התעופה.

וגם בארץ שעה נסיעה בפקקים בדרך חזרה הביתה בשיא החום כשהמזוודה בתא המטען של הרכב, זה יכול להיות מסוכן, לא נעים לחטוף אחרי זה כל מיני קלקולי קיבה מסתוריים.

אולי באמת הפתרון הוא להקפיא אותה ולשים בשקית עם קרחום.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אז זהו, שחמאה היא מוצר עמיד למדי

וסכנת הקלקול מינימלית.

הבעיה העיקרית היא לא חום (לראייה, קופסאות שימורים שבתוכן יש שמן, עם עמידות לכמה עשורים) אלא חשיפה לחמצן. כל עוד האריזה סגורה היטב, החמצון איטי יחסית והסכנה היחידה היא מעבר למצב צבירה רך מדי שיתפזר לך על הבגדים במזוודה.

יש שמנים (לא חמאה) שחיי המדף שלהם כמעט אינסופיים.

Robertf היטיב לציין שבבתים אירופיים מסוימים נהוג לשמור את החמאה מחוץ למקרר בכלל. זה נכון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש בארץ כמה טובות:

שופרסל,לצערי כבר לא ניתן למצוא, המחיר היה מתחת למחיר פיקוח,אידיאלית לגהי.

פרזידנט, אלוויר, ורמה אחת מעליהם הpayson breton.

המחיר בדכ בשמים.

בתור צרכן חמאה כבד, הופתעתי מהאיכות החמאה של שופרסל, צהובה מאד, טעם מדהים של חמאה, לצערי אין יותר.

יש גם את החמאה של עלמה, לוקחת בסיבוב את החברות הישראליות ועולה פחות, אני משתמש בה לטיגון / גהיי.

פורסם

אגב, התקשרתי לוויליפוד, נפנפו אותי בשניה וחצי ואמרו שהם לא קשורים לזה.

בחברת שמבי לא הצלחתי בינתיים לתפוס אף אחד.

:cry:

פורסם
יש בארץ כמה טובות:

שופרסל,לצערי כבר לא ניתן למצוא, המחיר היה מתחת למחיר פיקוח,אידיאלית לגהי.

פרזידנט, אלוויר, ורמה אחת מעליהם הpayson breton.

המחיר בדכ בשמים.

בתור צרכן חמאה כבד, הופתעתי מהאיכות החמאה של שופרסל, צהובה מאד, טעם מדהים של חמאה, לצערי אין יותר.

יש גם את החמאה של עלמה, לוקחת בסיבוב את החברות הישראליות ועולה פחות, אני משתמש בה לטיגון / גהיי.

שים לב שצבע החמאה תלוי בחלב שממנה היא מיוצרת (כלומר מה הפרה אכלה) או בהוספה של צבע טבעי (ובמקרה זה כמובן הצבע הוא לא מדד לאיכות או לטעם). אגב, חמאה שמיוצרת בישראל בד״כ תהיה לבנה יותר.

תוקף החמאה נובע מאחוז המים שיש בה (ויש תקן מדויק לדברים האלה). חמאות מלוחות יחזיקו יותר זמן.

הכותב חבץ טונות של חמאה בתנובה אי שם בעברו.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
שים לב שצבע החמאה תלוי בחלב שממנה היא מיוצרת (כלומר מה הפרה אכלה) או בהוספה של צבע טבעי (ובמקרה זה כמובן הצבע הוא לא מדד לאיכות או לטעם). אגב, חמאה שמיוצרת בישראל בד״כ תהיה לבנה יותר.

תוקף החמאה נובע מאחוז המים שיש בה (ויש תקן מדויק לדברים האלה). חמאות מלוחות יחזיקו יותר זמן.

הכותב חבץ טונות של חמאה בתנובה אי שם בעברו.

בדכ חמאות צהובות יהיו מחלב של פרות שאכלו עשב, אני לא מאמין שחברה בלגית תוסיף צבעי מאכל לחמאה, ובמיוחד גם לא תציין זאת על האריזה, שופרסל מיבאים מבלגיה.

כל החמאןת האירופאיות צהובות, רק של תנובה וטרה לא, חמאות מבאסות בלי טעם

• תוכן חדש...