Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה,

1. אין צליל מהחשיינים.

2. הצד השמאלי קבוע על "אפס" ולא עובד.

יש דרך/בדיקות שאני יכול לעשות ולנסות לתקן לבד? בדקתי אם החיישנים מאחורה מאובקים או סתומים והם נקיים.

אם לא, אשמח להמלצה למקום (באזור המרכז) שיוכל לתקן.

אם לא ניתן לתקן- כמה יעלה להחליף כולל עבודה?

לאון 2008

תודה

חיישן רוורס.jpeg

פורסם

אין לי מושג מי היצרן, קניתי את האוטו השבוע.

יצא לי לראות בהרבה רכבים את הסוג הזה של החיישנים והצג, בטוח שאגיע לשם היצרן.

אבל מה זה ייתן? הם עובדים עם הרבה חנויות ומתקינים

פורסם

ישנם המון יצרנים סינים עלומי שם שמייצרים את הסט חיישנים הזה עם הצג בצורת חצי ירח.

הקיט בנוי תמיד מ3 חלקים - צג, מח וסט חיישנים.

לרוב הצג והמח חייבים התאמה אחד לשני, כלומר לא יעזור לך לרכוש בנפרד. חיישנים כן נתן לרכוש בנפרד.

עצה שלי, תזמין מסין את כל הקיט, מדובר בכ50 שקל.

נסה להחליף חיישן שניים, אם אתה רואה שזה לא מועיל, תחליף את כל הקיט בשלמותו.

אם הקיט אצלך הותקן לפני 10 שנים, אז זמנו הגיע למות. האיכות של הדברים הללו די מפוקפקת.

יום טוב גם לך

פורסם

לא נעים לי להגיד אבל ב10 שנים האחרונות התרגלתי לחיישני רוורס ואני לא טורח אפילו להסתכל אחורה שאני חונה.

כמה סט חדש בארץ עם התקנה עולה? הבדל משמעותי?

פורסם

ביקשו ממני 1000 ש"ח על סט של קוברה כולל התקנה ומע"מ. תוצרת סין - שליש עד חצי מזה.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם (נערך)

יש לפעמים מבצעים באוטודיפו, חיישנים עם התקנה איזה 250 שקל..

עריכה: ניראה שהם כבר הפסיקו למכור חיישנים בכלל

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי כמה דרכים שאפשר לבדוק בסט הקיים.

אם לא יעבוד, אקפוץ לאוטודיפו ואחליף. תודה:)

• תוכן חדש...