Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכות מולטימדיה מקוריות שיש ברכבים כיום "רוכבות" על רשת התקשורת של הרכב, אם כי לא אמור להיות הפרעה וקשר ישיר מכיוון רשת תקשורת אינפומדיה לרשת תקשורת הבטיחותית של הרכב.

למרות האמור,קיימת האפשרות לתופעות מוזרות מאוד ברכבים עם מערכות תקשרות מורכבות, בגלל כל מיני אביזרים לא מקוריים שמוחברים לרכב, כולל מערכות מולטימדיה אפטרמרקט.

אם מבחינת המוסך התקלה תוקנה, אתה יכול לבוא אליהם בדרישות עד מחר וזה לא ישנה "הרכב תקין אז סע לשלום".

נשאר לך לנסות לקבל תשובות יותר ברורות למקרה שלך אצל היבואן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון: בשבוע שעבר הרכב חזר למוסך, נדלקו נורות תוך כדי נסיעה ובמיוחד צ'ק אנג'ן..

שוב מצאו תקלות תקשורת, פירקו את המוביל איי ומאז הרכב אצלם בבדיקות, לאחר הפירוק נעלמו התקלות אז הם נוסעים ברכב כדי לנסות לקבל שוב תקלה..

נראה מחר מה יגידו..בטח ירצו להחזיר את האוטו שננסה שוב לנסוע בלי המוביל איי שבוע-שבועיים..

בריאות לכולם!

פורסם

נראה מחר מה יגידו..בטח ירצו להחזיר את האוטו שננסה שוב לנסוע בלי המוביל איי שבוע-שבועיים..

לא הייתי לוקח את האוטו עם מובילאיי מנותק. המובילאיי הוא דרישת חובה של משרד התחבורה וקיומו ידוע לחברת הביטוח שמעניקה הפחתה במחיר הפוליסה כנגדו. ניתוקו יכול לגרום לפקיעת הביטוח (בתרחיש הטוב) במקרה תאונה. אם וככל וזה הכיוון שיתכבדו סמל"ת להעניק אישור כי מותר לנסוע עם הרכב במצב זה וכי באחריותם ככל ותעלה טענה בנושא מטעם הביטוח או מדינת ישראל.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לא הייתי לוקח את האוטו עם מובילאיי מנותק. המובילאיי הוא דרישת חובה של משרד התחבורה וקיומו ידוע לחברת הביטוח שמעניקה הפחתה במחיר הפוליסה כנגדו. ניתוקו יכול לגרום לפקיעת הביטוח (בתרחיש הטוב) במקרה תאונה. אם וככל וזה הכיוון שיתכבדו סמל"ת להעניק אישור כי מותר לנסוע עם הרכב במצב זה וכי באחריותם ככל ותעלה טענה בנושא מטעם הביטוח או מדינת ישראל.

אני אבדוק איתם היום כשיתקשרו..

בריאות לכולם!

פורסם

לא בטוח שאתה צודק. אל תשכח שאת מערכת המוביל-איי ודומיו, כמו גם המערכות ההתראה המקוריות שיש ברכבים היום, אפשר לנתק על ידי הנהג, בלחיצה על כפתור או שתיים.

אז אם ניתקת את המערכת כבחירה יזומה שלך כנהג והתרחשה חלילה תאונה, אתה או הרכב לא מבוטחים יותר?

פורסם

להבנתי גם כאשר מערכת מובילאיי מנותקת דרך התפריט, היא חוזרת לפעולה בהתנעה הבאה, כמו מערכת סטארט-סטופ להבדיל, והדבר שונה מניתוק קבוע. לכן, בניתוק דרך המערכת, להבדיל מניתוק של כל המערכת, לא ניתן לדעת כי המערכת אכן היתה מנותקת בזמן התאונה.

מאחר והנושא לא נקי מספק אני לא חושב שהאחריות על מקרה כזה צריכה להיות על פות"ש, אלא על היבואן.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

עדכון קצר;

הרכב יצא מהמוסך ללא מערכת המובילאיי, דיברנו עם הביטוח והם אמרו שאם זה זמני לשבועיים אין בעיה. השיחה מוקלטת כמובן.

כרגע נראה שאין בעיה, נמתין ונראה מה יוליד יום.

בריאות לכולם!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז עברו להם שבועיים והתקלות נעלמו כלא היו..

עכשיו נראה מה עושים עם המובילאיי הזה ולאחר מכן ניגש לטפל בהתקנה מחודשת של מערכת המולטימדיה.

בריאות לכולם!

פורסם
אז עברו להם שבועיים והתקלות נעלמו כלא היו..

עכשיו נראה מה עושים עם המובילאיי הזה ולאחר מכן ניגש לטפל בהתקנה מחודשת של מערכת המולטימדיה.

קודם כל מעולה שהתקלה לא חזרה, כעת יש בעיה מול המערכת של מובלאי.

נסה להזדכות עליה ועקב דרישות משרד התחבורה תתקין את המערכת המקסילה מובאון ונקווה שהיא לא תגרום לבעיה שהיתה.

הלוואי ויכולתי להפטר מהמצלצל הזה שיש לי (מובלאי) - אחד הדברים שהורס לי את ההנאה

קובי

:-)

פורסם

לי היתה תקלה במיצובישי לנסר שבה החליפו לי מחשב מגבים ותאורה ועל הדרך הרסו לי יוניט אור בלם - הרכב בלם את עצמו ולא יכלתי לזוז - זה יותר נשמע לי הגיוני לתקלה של מערכת חשמל אם זה היה מגיע מהתקנת מולטימדיה.

אולי אולי שני הדברים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם בהתקנת מולטימדיה שיכולים לגרום לבעיה במחשב הרכב יהיה חיבור לשלט הגה אם ההגה נשלט דרך הCAN BUS והאפשרות השניה זה מצלמת רוורס וביטול זיהוי בלם יד בשביל לנגן פורמט וידאו.

אבל גם אז לא הייתי מצפה מזה לגרום תקלה שלא מאפשרת לך ללחוץ על הדוושה של הבלם - זה פאקינג מכאני.

הייתי מצפה לתקלה שגורמת לרכב לחשוב שהבלם לחוץ אם כבר.

ולגבי המוביל איי - בין זה לכך שהוא גרם להדלקה של נוריות תקלה - האם זה גם ממנע ממך לבלום את הרכב? לי זה נראה כמו צירוף מקרים שלא קשור - האם אמרו לך איזו קודי תקלה נדלקו בגלל המובילאיי ואם הם בכלל קשורים למערכת הבלימה? אני בספק.

מילא תקלת בלמים שלא מאפשרת לך לנהוג אבל תקלת בלמים שלא מאפשרת לך לעצור.

לדעתי התקלה שהיתה לך בבלמים תחזור גם תחזור - אם זה היה קורה לי - באופן אישי וללא קשר למה שבאמת גורם לתקלה הזו - לא הייתי לוקח סיכון ועובר לרכב הבא שלי הכי מהר שאפשר.

נשמע כמו דרך טובה למצוא את מלאך המוות בין אם זה בשבילך או בשביל מישהו אחר - אח"כ לך תסביר את זה לחב' ביטוח או שופט או משפחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...