Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ,

הרכב שלי הוא גולף מודל 2002, מד המרחק מראה על 185386ק"מ , לאחרונה אני עשיתי לה שירות: של החלפת שמן ופילטרים וכדומה, גם לפני שנה החלפתי מצבר, אבל גם לאחרונה ובמהלך נסיעה בכביש ראשי המהירות שלה נתקעה למהירות של 70-80 , יש רעש אדיר מהמנוע וההנעה היא אטית למדי, יש הרגשת כובד והעמסה על המנוע.

מעניין אותי הסיבה לכך? והאם מעשה איפוס יכול לשחרר אותה למהירויות סבירות בכביש ראשי? האם הבעיה במצבר? כי יש רחש בהנעה הראשונה היוצא מהמצבר או בתהליך עצמו?

מה ההמלצות שלכם?

תודה רבה,

סוהיר

עריכה אחרונה על ידי GOLF
כותרת עניינית
פורסם

סיבות אפשריות רבות, סלילי הצתה, מד כמות אויר, חיישן טורים, מערכת מצתים פגומה, משאבת דלק דפוקה, כל אחד מאלו ויש הרבה יותר. רק במוסך אפשר לקבל איבחון וטיפול.

פורסם

תודה על המענה,

מעניין אותי אם היום אני אמכור אותה, מה המחירון שלה? ובמקרה של החלפה כמה היא תחסוך לי?

ולאור כמות המרחק שהיא נסעה עד כה, האם זמן החיים שלה נגמר? ומה כדאי לי לתקן אותה או לקנות רכב חדש/ או לרכוש ליסינג בזמן שאני היום לא עובדת ואין לי הכנסה מעבר לחסכונות שלי?

אני מאוד מתלבטת ומה השיקול הנכון שאני צריכה לעשות, לתקן או לרכוש רכב בשירותי ליסינג?

אשמח אם תעזרו לי בשיקול הזה,

תודה רבה,

סוהיר

פורסם

הבעיה שתיארת בעצם מתרחשת בכל זמן נתון שאת בכביש מהיר?

נשמע כמו שני תרחישים:

1.כפתור over drive לחוץ - דבר שמגביל את הגיר להילוך 3 - במהירות הנ"ל הטורים גבוהים, רעש מהמנוע שמתאמץ.

2. בעיה בגיר, הוא לא עובר להילוך רביעי - יש לאבחן במוסך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
תודה על המענה,

מעניין אותי אם היום אני אמכור אותה, מה המחירון שלה? ובמקרה של החלפה כמה היא תחסוך לי?

ולאור כמות המרחק שהיא נסעה עד כה, האם זמן החיים שלה נגמר? ומה כדאי לי לתקן אותה או לקנות רכב חדש/ או לרכוש ליסינג בזמן שאני היום לא עובדת ואין לי הכנסה מעבר לחסכונות שלי?

אני מאוד מתלבטת ומה השיקול הנכון שאני צריכה לעשות, לתקן או לרכוש רכב בשירותי ליסינג?

אשמח אם תעזרו לי בשיקול הזה,

תודה רבה,

סוהיר

אין מחירון לרכבים כאלו, זה תלוי במצב של הרכב. אם תקבל 4-5 אלף, במידה והרכב נוסע, תגיד תודה, כי זה נשמע שהוא בסוף חייו.

פורסם

הכל תלוי בשאלה כמה צריך להשקיע באחזקה ובתיקון שכנראה מתחייב על פי מה שתארת. אם באופן כללי את מרוצה ממנו והוא מגלה אמינות סבירה אין טעם בהחלפה שתדרוש תוספת כסף משמעותית בכדי שתהיה מוצדקת. אני הייתי ניגש דבר ראשון למוסך בכדי לקבל הערכה על התיקון הנדרש ועלותו ומשם ובהתאם לתוצאות הבירור שוקל שוב. האוטו שלך מכל מקום בהתחשב בגילו לא שווה יותר מ 5 ספרות להערכתי. לי יש אוטו דומה מאוד זקן בשנה ו 30000 ק"מ, מאוד מרוצה ממנו ולא חושב בכלל להחליף אותו, ובכל פעם שקצת מגרד ואני הולך לעשות נסיעת מבחן במכוניות חדשות מסוגו, אני נרגע מהר מאוד וגם מבין למה..

פורסם (נערך)

מה קורה כאשר אתה מגיע ל 80 קמ"ש- המהירות לא עולה והסל"ד עולה ? אם זה המצב אז כמו ש ACCENENTCOUPE אומר כנראה הבעיה בגיר- אם זה כך השאלה כמה תוכל למשוך כי תיקון כזה שווה ערך לשווי הרכב.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...