Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתה עונה לטלפונים/מיילים/הודעות בענייני עבודה כשאתה בחופשה?  

102 הצבעות

1. 1. האם אתה עונה לטלפונים/מיילים/הודעות בענייני עבודה כשאתה בחופשה?

• מנתק את הטלפון, לא בודק מיילים, מגדיר Out of office, לא קורא ולא עונה להודעות. חופש זה חופש!
    • לא עונה לטלפונים, קורא מיילים והודעות פעם בכמה ימים, עונה לדברים החשובים ביותר בקצרה.
    • עונה לטלפונים כשאפשר, פעם בכמה שעות עובר על המיילים וההודעות או שמקדיש לזה שעה בערב.
    • כאילו לא יצאתי לחופש. עסקים כרגיל, עונה להכל רק פיזית לא נמצא במשרד.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבעתי,כשאני בחופשה אין טלפון,אין וואצאפ,לפחות לא במהלך היום - אולי טיפה בערב לפני השינה.

ככה זה שכיר שהוא פועל פשוט :-P:twisted: - אני לא בעל עסק,או מנהל כלשהו בעבודה,אז מותר לי 8)

משמרות ליליה לא מתאימות לאנשי משפחה. וזה לא קשור לדיון.

יש תקופות בחיים שמתאים לך לעשות משמרות לילה ולקבל 200% שכר ויש שלא. כנ"ל עבודה בסופי משבוע.

איפה משלמים 200% למשמרת לילה? מתחיל ממחר!

מדבר על ימי חול רגילים,ראשון עד חמישי - לא סופ"שים וחגי ישראל כמובן

אצלנו עובדים 7שעות (כולל הפסקה) ובפועל משלמים 8וחצי - די מעליב לדעתי...

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלק מהמגיבים כאן מסתכלים על העבודה שלהם, מגדילים קצת ראש לתפקידים מקבילים ממה שהם מכירים, ועל זה בונים תיאוריות.

תבינו, לחלקכם אין מושג מה נדרש מאחרים כאן, שכירים או עצמאים, בתפקידים שונים לחלוטין ממה שאתם מכירים או מהסביבה הקרובה אליכם.

קצת אווילי על סמך זה לשפוט אחרים.

כאמור - מאוד תלוי תפקיד גם כשכיר וגם כעצמאי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איפה משלמים 200% למשמרת לילה? מתחיל ממחר!

טעות שלי, אין חוק כזה. פעם עבדתי במקום (שנדמה לי, עברו הרבה שנים) שילם 200% על שעות עבודה בלילה אבל כאמור אין כזה חוק.

פורסם

טוב, אני נכנע. האם בחרת בקריירה של רמטכ"ל או ראש ממשלה? בסך הכל עסק קטן.

בעצם, לרמטכ"ל יש סגן ולראש הממשלה יש ממלא מקום.

אתה לא מצליח להרים ראש מעבר למה שאתה מכיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
טעות שלי, אין חוק כזה. פעם עבדתי במקום (שנדמה לי, עברו הרבה שנים) שילם 200% על שעות עבודה בלילה אבל כאמור אין כזה חוק.

ידוע שאין חוק

פעם חשבתי שיהיה לי קשה לעבוד בלילה - עד שהתחלתי במקום הנוכחי וזה די קל האמת (לפעמים עדיף ממשמרת צהריים לדוגמה)

אז אחרי התגובה שלך אמרתי,אם אני כבר "מבזבז" לילות,עדיף במקום שישלם משמעותית יותר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
האמת, הפתעת.

מהודעותיך הרבות בפורום, עולה כי אתה איש חכם, עם נסיון חיים וחשיבה הגיונית.

ברוב העסקים הקטנים שאני מכיר, רוב הנטל נופל על כתפיו של הבעלים, וגם אם יש לו שניים שלושה עובדים שכירים, הם בד"כ מבצעים את העבודה תכל'ס, ופחות מתעסקים בלוגיסטיקה/ לקוחות/ ספקים וכל המסביב.

כשעצמאי כזה יוצא לחופש או למילואים או השד יודע מה, זה משפיע משמעותית על תפקודו של העסק.

בעל עסק לא יכול להיות זמין 24/7. הוא צריך לנהל את העסק - והטיפולבלקוחותהוא רק חלק מהעניין. שאלתי כבר: אתה בעל עסק לתחזוקת מעליות, יש לך 3 טכנאים וקיבלת עכשיו את הקריאה החמישית להבוקר, ובדיוק כרגע הגיעה ביקורת של פקי השומה. מה תעשה? אם יש לך מס' 2 הוא יוכל לנהל את המשבר. אם אין לך מס' 2 - אין פתרון עד שהספרים נבדקו. וכך אם אתה חולה, או במילואים, או בכל מצב אחר שבו אינך זמין.

אז נכון שמעולם לא ניהלתי עסק. בהחלט הייתי עצמאי בהיקף מקביל לחצי משרה (למעשה העיסוק העצמאי שלי עדיין מספק משהו כמו 10% מההכנסות שלי), בתקופות העדרות לא היה לי מחליף, ועדיין, אם מישהו נזקק לי בדחיפות בתקופת ההעדרות הוא נאלץ לפנות לקולגה שלי, כיון שהיכולת שלי לפתור בעיות בשלט רחוק מוגבלת מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה בעל עסק לתחזוקת מעליות, יש לך 3 טכנאים וקיבלת עכשיו את הקריאה החמישית להבוקר, ובדיוק כרגע הגיעה ביקורת של פקי השומה. מה תעשה? אם יש לך מס' 2 הוא יוכל לנהל את המשבר. אם אין לך מס' 2 - אין פתרון עד שהספרים נבדקו. וכך אם אתה חולה, או במילואים, או בכל מצב אחר שבו אינך זמין.

עניתי לזה בתגובה מספר 138.

פורסם

בוקי - ענית לעניין משמורת הלילה. לא לעניין חוסר הזמינות שנכפה על בעל העסק.

מה שאני רוצה לומר הוא שאין אדם שיכול להיות זמין 24/7/365. האילוצים יכולים להיות ממקורות שונים, אבל הם קיימים. צריך להערך אליהם, כולל לחופשה שבלעדיה תשבר מהר מאד.

אנימקפיד מאד על חופשות, בתקופות היותר קשות כלכלית הן היו מעטות וקצרות, אבל גם אם מדובר ב-2-3 יציאו קצרות לנופש כפרי או אכסניית נוער בארץ לא ויתרתי עליהן. כיום, כשרווח לי, אני משקיע יותר בחופשות, ומי שיחפור קצת בנושאים שפתחתי ימצא שם אי אילו סיכומים של חופשות.

הפוסט הנוכחי נשלח ממלון בונציה, איטליה, בתום יום של צבירת קילומטראז' (רגלי) מהנה מאוד בפאדובה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתכוון לתשובה הזאת:

מכיוון שאני עובד בעבדוה עם איפיון דומה, יש לי תשובה.

סטטיסטית, אין אף פעם 8 קריאת דחופות באותו זמן. יש קראות יותר דחופות ופחות.

בימים לחוצים מטפלים רק בקריאות דחופות ודוחים את הטיפולים התקופתיים ועבודות רוטיניות לימים פחות לחוצים.

"לדאוג לגיבוי" - מה זה אומר? אותם שלושה אנשי צוות שלך הם הגיבוי, אחד של השני. לא יוצאים לחופשים במקביל. אם אחד חולה האחרים עובדים קשה. אם אותו אחד שחולה יכול מהבית לענות למיילים ולטלפונים אז האחרים עובדים פחות קשה.

פורסם (נערך)

זה בדיוק העניין. כאן כולם מספרים כמה הם חיוניים, וכי אין להם תחליף גם כאשר הם בכנס מקצועי בוונקובר או בנופש בפרפואה ניו גיני. אתה דואג לגיבוי, הם לא.

אבא שלי היה ימאי. אמא שלי מספרת שיום אחד ניגש אליה בנו בן ה-5 של רב החובל, ושאלת אותה "מי האיש הכי חשוב באניה". לאכזבתו התשובה שלה היתה "הטבח" - והסבירה: אם רב החובל חולה - הקצין הראשון יחליף אותו. אם המכונאי הראשי חולה - המכונאי הראשון יחליף אותו. אבל אם הטבח חול - כולם יהיו רעבים. אז אני בטוח שגם אם הטבח חולה אף אחד לא נשאר רעב, אבל העיקר הוא שלכל אחד יש מחליף. ודרך אגב - אותו ילד התאכזב מאד מהתשובה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

יש הגיון בכך שתתקשר לעסק בשעות הנוחות לך ולמחליפך כדי להתעדכן, זה שונה לחלוטין ממצב שבו מעירים אותך בשעה 3 לפנות אחרי שסוף סוף התגברת על הג'ט לאג בסן פרנסיסקו.

פורסם
משמרות ליליה לא מתאימות לאנשי משפחה. וזה לא קשור לדיון.

יש תקופות בחיים שמתאים לך לעשות משמרות לילה ולקבל 200% שכר ויש שלא. כנ"ל עבודה בסופי משבוע.

לי אין משפחה, ואני עדיין לא מוכן לגעת עם מקל בעבודה בלילות או סופ"שים, גם בשביל 300%.

אבל זה אולי כי אין לי משפחה לפרנס, אולי במצב אחר הייתי חושב אחרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ספריאל, השאלות שלך הן כמו שאותו ילד היה שואל את רב החובל מה קורה אם הוא, הקצין הראשון, קצין המכונה וכל הצוות כולל הטבח חולים באותו הרגע, לכולם יש שלשול וכל האסלות סתומות חוץ מאחת ודווקא היא תפוסה על ידי המלח היחיד שלא משלשל כי יש לו עצירות.

אנמ גם תא עונה לשני טלפונים במקביל ואני גם לא כמו החתול של שלזינגר ונלא נמצא ב 3 מקומות בו זמנית אבל עדיין אני משתדל להיות זמין למי שבאמת זקוק לי כל הזמן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לי אין משפחה, ואני עדיין לא מוכן לגעת עם מקל בעבודה בלילות או סופ"שים, גם בשביל 300%.

אבל זה אולי כי אין לי משפחה לפרנס, אולי במצב אחר הייתי חושב אחרת.

בתקופה שהיית סטודנט עבדתי בחלוקת עיתונים בלילה ובתחנת דלק בסופי שבוע. אז היה מתאים, הרווחתי יחסית טוב (יחסית לשכר מינימום, כן?)

• תוכן חדש...