Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך לטרייד אין עם מאזדה 6 יוצאת ליסינג-נהג יחד יפחיתו לך החל מ 25% בגלל מוצאו..

לך תקנה מאותה חברה מאזדה 6 יוצאת ליסינג-נהג יחיד יפחיתו רק 13%.. שוק של גנבים!

אין בשוק גנבים.

אתה בוחר איזה עסקה לבצע, התנאים מולך.

לא מתאים לך?אל תבצע את העסקה.

החברות גם צריכות להרוויח.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אמנם האישור "נהג יחיד" הוא לא באמת מעיד כי במהלך 3 שנים נהג אחד נהג עליו, אבל הוא מאוד חשוב.

מעבר לעניין הגניבה/טוטאלוס שהזכירו, כך בחשבון שגם מי שיקנה ממך בעתיד את הרכב סביר להניח שידרוש לראות אישור כזה, אחרת ידרוש להתחיל ממחירון -22%.

במידה ולא מביאים לך אישור כזה חתום על ידי חברת הליסינג שבא הוא היה, תדרוש הפחתה נוספת על הפער בין נהג יחיד לבין כל נהג.

פורסם

הכל תלוי בשוק, וממש לא במה שאומר ה"כהן הגדול" לוי יצחק.

מכוניות בלי שוק נמכרות גם ב-50% פחות ממחיר המחירון, ואף יותר. מכוניות מדגמים מבוקשים נמכרות במחירים המשקפים הפחתה נמוכה יותר ממה שקובע המחירון.

הבעיה היחידה עם השוק המעוות הזה היא הפיצוי בעת אובדן מוחלט שנקבע לפי המחירון, מי שרכש במחיר גבוה יותר - יפסיד.

לגבי "נהג יחיד" כמעט כל החברות נותנות מכתב כזה, למרות לאמיתו של דבר לא ניתן לדעת אם זה נכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אמנם האישור "נהג יחיד" הוא לא באמת מעיד כי במהלך 3 שנים נהג אחד נהג עליו, אבל הוא מאוד חשוב.

מעבר לעניין הגניבה/טוטאלוס שהזכירו, כך בחשבון שגם מי שיקנה ממך בעתיד את הרכב סביר להניח שידרוש לראות אישור כזה, אחרת ידרוש להתחיל ממחירון -22%.

במידה ולא מביאים לך אישור כזה חתום על ידי חברת הליסינג שבא הוא היה, תדרוש הפחתה נוספת על הפער בין נהג יחיד לבין כל נהג.

אני אבקש אישור חתום תודה רבה על המידע..

יש למישהו המלצות למכוני בדיקה בצפון?

כמו כן, הרכב זקוק להחלפת צמיגים והנציג אמר לי שהם שמים צמיג סיני, אמרתי שאני מעדיף זיכוי ולקנות לבד צמיגים נורמלים אמר שהם נותנים 100 שקל זיכוי לצמיג. מה זה השטות הזו? איך אפשר לסמוך על צמיג בעלות כזו?

פורסם

ככל הנראה זה אכן שווי הצמיג שהם מתכוונים לשים לך, תנסה להתמקח איתם או לחילופין להגיע איתם להסדר שתקנה רביעייה איכותית מצמיגיה שהם עובדים איתה ואז ההנחה+הזיכוי יהיו שווים יותר ככל הנראה.

פורסם

ההבדל היחיד בין באסטה בשוק הכרמל לסוכני המכירות (או לפחות לרובם) זה חליפה ועניבה.

הם בעצמם לא יודעים מה הם מוכרים.

אגב אני שילמתי על רכב ספציפי כמה אלפי שקלים פחות מאותה רשת בסוכנות שונה. ז"א שגם בין הסוכנויות יש הבדלים במחירים. סוכן אחד דיבר אתי על מחירון משוקלל, השני מתחת למחירון לא משוקלל...

פורסם

אם הם לא נותנים אישור כזה תבהיר לו שההפחתה במחירון אמורה לבוא על פי ליסינג מרובה נהגים(אם בכלל תרצה רכב כזה)

פורסם

מסבן אותך הסוכן.

כמו שכתבתי פה כמה פעמים הסוכנים האלה לא יודעים בעצמם מה הם מוכרים!.

הרכב שלי הקודם הלך לפני חודש טוטאלוס.

הביטוח ביקש אישור מחברת הליסינג שהרכב הה ליסינג נהג יחיד ולמרות שההפרש היה 1000 שקלים (הרכב היה שווה בערך 26 אלף לפני הפחתות) הביטוח לא וויתר על הטופס.

הייתי צריך לעשות שמיניות באוויר עד שהפנו אותי למנהל הסניף שממנו הרכב נרכש ורק אז קיבלתי את האישור שהרכב היה נהג יחיד.

לכן אל תוותר כי יש מצב שהוא מנסה למכור לך ליסינג מרובה נהגים ואפילו לך תדע אם רכב שהיה בהשכרה או משהו כזה.

אצלי ברכב של 26 אלף שקל זה היה הבדל של אלף שקל אז קל וחומר שבמקרה שלך זה הרבה יותר מאלף שקל.

פורסם

איתמר,ההפרש כאן הוא באיזור ה 6,000-7000 ש"ח- לא משהו שבא ברגל (גם 1,000 לא אבל יותר מינורי).

באופן כללי,כאשר הגעתי עם הרכב הקודם לטרייד,(I30 2009 יוצאת ליסינג),ההצעות ה"נדיבות" בטרייד אין של כולמוביל/AVIS התחילו ב 30% פחות בכפוף לבדיקה.

בסופו של דבר בהרץ קיבלתי על הנייר מחירון מינוס 20% שזה סביר בהחלט ולאחר בדיקה,שהם הגדירו אותה כטובה יחסית לרכב בן 9 למעט הרעש מהמנוע שהתגלה (אבל,די סביר להניח שטיפולון כולל פלאשינג החליש את הרעש משמעותית והם כבר מכרו את הרכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מסבן אותך הסוכן.

כמו שכתבתי פה כמה פעמים הסוכנים האלה לא יודעים בעצמם מה הם מוכרים!.

הרכב שלי הקודם הלך לפני חודש טוטאלוס.

הביטוח ביקש אישור מחברת הליסינג שהרכב הה ליסינג נהג יחיד ולמרות שההפרש היה 1000 שקלים (הרכב היה שווה בערך 26 אלף לפני הפחתות) הביטוח לא וויתר על הטופס.

הייתי צריך לעשות שמיניות באוויר עד שהפנו אותי למנהל הסניף שממנו הרכב נרכש ורק אז קיבלתי את האישור שהרכב היה נהג יחיד.

לכן אל תוותר כי יש מצב שהוא מנסה למכור לך ליסינג מרובה נהגים ואפילו לך תדע אם רכב שהיה בהשכרה או משהו כזה.

אצלי ברכב של 26 אלף שקל זה היה הבדל של אלף שקל אז קל וחומר שבמקרה שלך זה הרבה יותר מאלף שקל.

מישהו יכול לעלות לפה אישור נהג יחיד (או בהודעה פרטית), איך נראה אישור כזה בכלל?

פורסם

אכן, נשמח לראות. לא ידעתי שחברות ביטוח בכלל מתחשבות בזה. תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...