Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתחדש ברביעיית צמיגים לרכב.

יש למישהו המלצה לסוג מסוים של צמיגים?

בעיקרון כמו שאתם יודעים המתלים טיפה קשיחים ברכב אז הייתי רוצה צמיגים שיעזרו לשפר את איכות ונוחות הנסיעה...

פורסם

תכתוב בבקשה מה מידת הצמיגים ( כולל קוד עומס ומהירות ), מה התקציב וכמות הנסיעות השנתית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו כן אגיד מראש שלא אמליץ לך על פאלקן שמומלץ פה בפורום בהינתן מה שביקשת. אני ממש לא אהבתי את הנוחות שלהם. הם יותר קשיחים מהזוג פירלי שיש לי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בקליאו שלי ניסיתי falken 914 וניסיתי goodyear eff.grip pref אחיזה מעולה קיבלתי שתיהם. נוחות - לא. המתלים קשים. ככה הרכב.

יש לו הרבה יתרונות, נסיעה שקטה ומתלים רכים, לא נמנים בהם וכדאי להתחיל להתרגל.

הgoodyear שקטים יותר משמעותית מהפאלקן.

(ואם אתה מגיע למצב שאתה שומע את הגלגלים למרות הרעשי רוח המטורפים ברכב הזה זה מדבר בפני עצמו)

דווקא הצמיגים הטובים ביותר שזכורים לי זה המקוריים שהרכב הגיע איתם.

continental eco contact

ואלו יהיו הרביעייה הבאה שאקנה.

פורסם

Goodyear efficient grip perfomance, dunlop bluresponce, conti eco/ premium contact או אפילו מישלין אנרג'י סייבר, עדיפים בעניין הנוחות על פאלקן.

אבל לא צריך לפתח ציפיות שהצמיגים ישנו בצורה דרסטית את נוחות הרכב. אולי טיפה...

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיין לא רשמת מה מידת הצמיגים.

אם יש לך קליאו ספורט, זה לא יקר. אם זה קליאו 0.9/1.2 - יקר מאוד.

פורסם

אני על הסנדרו עם סט חדש של הפאלקן 914, ביחס תמורה למחיר, אני מאוד מבסוט מהם, רביעיית 205/55/17 עלתה 950 ש"ח (ואפילו כולל מעמ).

את עניין ה"יו, איזה צמיגים נוחים" אני תורם פחות לצמיג עצמו ויותר לכך שהם החליפו רביעיה בת 3 שנים שבטח כבר הפכה קשיחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מידת צמיגים 195/55R16 87h הרכב הוא 1.2 טורבו...

מישהו מכיר מקום שאפשר לרכוש את הקונטיינטל אקו קונטקט במחיר זול יותר?

פורסם

אני לא יודע איפה מוכרים את הדגם הזה במחיר זול יותר ממה שרשמת, אבל צמיגים ברמה הכי גבוהה למידה הזאת עולים כ- 400₪.

למשל, Goodyear efficient grip perfomance

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5363&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

גם מישלין, פירלי , טויו, קלבר, פאלקן (האחרון עולה חצי מאשר קונטיננטל ) מספיקים מעל ומעבר לרכב שלך.

פורסם

ואיך לדעתכם Goodyear efficient grip ביחס לקונטיננטל אקו קונטקט? אני באמת רואה שהמחיר שלהם הוא 400 לצמיג ושל הקונטיננטל 530 ומעלה בכל המקומות...

אולי פשוט שווה ללכת על הGoodyear?

פורסם

הייתי קונה goodyear efficient grip perfomance , גם במקרה ובמחיר זהה לקונטי.

• תוכן חדש...