Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתה לי נזילה מאזור המשאבה מים ,באירוע התחממות המנוע בזמן נסיעה .

כשהתחלתי לבדוק את מקור הבעיה גיליתי :

א. מאוורר רדיאטור לא נכנס לפעולה ,אך הוא עצמו תקין ,איפה היוניט שנותן לו פיקוד להידלק ? (זה היוניט בתוך הבית טרמוסטט) ?

ב. נזילת מים מפיית הכניסה של המשאבה

אז צריך להחליף את המשאבה . כמה זה מסובך להחליף לבד ? התחלתי לפרק חלקים כדי להגיע למשאבה אך צריך כיוון ....

ג. פרקתי את הטרמוסטט הוא היה תקוע ,ניקיתי אותו שימנתי הוא חזר לעבוד ...היוניט בפנים לא תקין -.

ד. שפתחתי את הטרמוסטט הוא היה מלא כמו לכלוך לבן,זה מעיד על ערבוב שמן ומים ?

ה.הנסיעה ברכב הייתה עד שנדלקה הנורית האדומה,איך אפשר לדעת אם נגרם נזק למנוע ?IMG_20181019_115025.jpg אניIMG_20181019_115025.jpg

עריכה אחרונה על ידי e-t
פורסם

א. יש חיישן טמפרטורה שנותן פקודה בטמפ' מסויימת להיכנס לעבודה, ואם יש 2 מהירויות אז בטמפ' גבוהה יותר מחליף למהירות גבוהה.

תאתר אותו ותחליף.

ב. לדעתי המשאבת מים יושבת אצלך על רצועת טיימינג,צריך לדעת לפרק ולהחזיר למקום כדי למנוע תזמון לא נכון, אבל זה תיכף יענו לך אנשים שקצת מכירים יותר את הרכב.

ג. למה החזרת טרמוסטט ישן ולא החלפת זה גרושים ויכול להיות שהוא מקור הבעיה, כי לפי התמונות הוא מלא אבנית( ולא שמן כמו שחשבת).

האם כשריקנת מים הם היו ירוקים/אדומים או מי ברז?

נזק לא נגרם למנוע כשהמנורה האדומה נדלקת, זה התראה לפני שקורה נזק, אם עצרת את הרכב מייד כשנדלקה הנורית לא חייב שקרה נזק, אלא אם הבעיה היתה אחרת כמו למשל נזילה חמורה של מים ואז המנורה לא תתריע כי אין חיישן טמפ' מים למדוד.

Sent from...somewhere

פורסם

אין אצלי רצועת טיימינג .ואני כן מחליף טרמוסטט, פשוט אני מנסה להבין איפה נמצא היוניט של המאוורר רדיאטור ואיך להתקדם בפירוק המשאבה .....

• תוכן חדש...