Jump to content

e-t

  • הודעות

    142
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי e-t

  1. לאחר בדיקה נוספת אצל אדם שמבין בגירים ,באמת זה אופי הגיר ואין בעיה בו . אך המוכר שהבין שאני חושש מהגיר טען שגיר הרכב הוחלף החדש על חשבון סוזוקי אחרי 85אלף ק''מ , מופיע באמת בהיסטוריית טיפולים שעשו עידכון גרסה +החלפת גיר מלאה בשנת 2018 ויש אחריות לגיר החדש עד 170אלף קמ. א. לדעתי זה יתרון עבורי ,גיר חדש משנת 2018 . האם זה נכון ? ב. האם הבוחן בבדיקת קניה היה אמור לראות את זה שהוללף גיר ? כי זה לא הופיע בדו''ח ?
  2. אני לא חושש מהמנוע אלה מהגיר ,שעלות תיקון שלו מאוד גבוהה עקב צורך בהחלפתו . חשבתי על סוזוקי רק בגלל האמינות ,כל שאר הדברים ברכב מאוד ממוצעים כמו שאמרו לי הוא טוב אך לא מצטיין בכלום.
  3. התקציב שלי היה 40 -45 אמרו לי שכדאי להשקיע עוד 5 לקחת סוזוקי , אך גם ביד 2 לא מצאתי בתקציב של 50 ,קרוסאובר עם ק''מ נמוך . יש לך רעיון לרכב אחר בתקציב ?
  4. הרכב בן 4 100אלף ק''מ היה הליסינג של סוזוקי , בבדיקה במכון בדינמומטר בירושלים הרכב יצא תקין , מלבד כמה דברים קטנים . בבדיקת מנוע כתוב בלאי עקב ק''מ גבוהה יש צורך לבדוק צריכת שמן . מלבד זה הוא עשה נסיעת סיבוב ואמר שהגיר מתפקד טוב ... שנסעתי על הרכב בעליות בירושלים הוא היה מעט חלש, כמו כן יש רעש מנוע לתא נוסעים ? זה נורמאלי לרכב הנ''ל ?
  5. יש לכם איזה הצעה או הערה בשבילי על הנ''ל ?
  6. יש לך המלצה על דגם או משהו ,כי שהלכתי הוא אמר לי לבוא יותר ממוקד דגמים , בכל אופן הוא הציע לי 308 סטיישן, וסיטרואן פיקסו 3 דיזל (שלא מצאה חן בעיני ) ...?
  7. יש להם מבצעים בסוזוקי טרייד מצאתי אחת 100א''קמ שנכנסת לתקציב כולל תסט לשנה לאחריות לחצי שנה . השאלה אם כדאי ללכת על זה ?
  8. צריך רכב משפחתי עם תא מטען של 400-500 ליטר לא פוסל סטיישן ... נוסע 23-25 KKM בשנה דברים שחשובים לי : אמינות ,עליות צריכת דלק ואחזקה סבירה , בטיחות . מה שיצא לי לראות שנכנס לי בתקציב שנתונים 2015-2014 : קיא סיד - I25 1400(מעט קטנה אבל שווה ללכת לכיוון ?) סוזוקי קרוסאובר, 308 סטישן . סקודה ראפיד 1.4 . מה ממולץ לפי דעתכם ? כרגע מה שהכי נראה לי נכון זה הסוזוקי , לא גדול או קטן מדי , צריכת דלק סבירה ועליות נמוכות , אך איך האמינות שלו ? היה בעבר כאן שרשור על גיר בעייתי שתיקון שלו עולה עשרות אלפים ....כמה זה מצוי וצריך להיזהר מזה ?
  9. בקשר לניתוח ברגל אני גם עברתי לפני כחצי שנה , היה לי ידני בנסיעות ארוכות ופקקים הרגל מאוד כואבת ... עברתי לרכב אוטומט . כמובן שאם הבעיה שלך ברגל שמאל ....הלחץ על הדוושה היה מכאיב ולוחץ לי בברגים . כדאי לך לנסות נסיעה ארוכה /או פקוקה לפני שאתה קונה תרגיש מה אומרת הרגל .
  10. הרכב מסוף 2015 ,הבנתי שהחלפת קלאץ' כ2500-2800 אך הבעיה היותר מפחידה היא המחשב שהוא 6.5-7.5 אלף ש''ח ... צריך להיזהר מזה ?
  11. כמה אלפים ,? כדי להתכונן ..הבעלים הקודמים לא החליפו אז כנראה זה יפול עלי כדאי להתכונן ...
  12. האם הרכב מומלץ ? מדובר לנסיעות בין עירוניות .2015
  13. תודה לכם בעל הרכב אמר שהתאונה היתה אצל הבעלים הקודמים ואין מסמכים (אבל היתה ירידת ערך) ...מלבד הבדיקה שלו שהוא ביצע על הרכב שנאמר בה קצה שילדה משמעות נמוכה . מאחר ואין גם שום היסטוריית טיפולים ..... ירדתי מהרכב . סוזוקי 2015 .
  14. הרכב עבר תאונה היתה ירדת ערך ,מה זה אומר משמעות נמוכה ? והאם כדאי לקנות רכב כזה יד 2 עם הנחה של 10% ?בעל הרכב אומר שהיתה תאונה קטנה לא משמעותי ....איך אפשר לדעת ?
  15. צריך רעיונות דגמים לבדיקה ,כי מהפורום אני מבין שvag לא כדאי בגלל הגיר , פיג'ו בגלל הרצועה ,יונדאי קיא בגלל הדלק ,אם כך מה יכול להכנס בתקציב שלי ? יצאתי יותר מבולבל אשמח לעזרה !
  16. ה308 לא נכנסת לתקציב מלבד מה שמפורסם בלובינסקי שמחר אולי אני יקפוץ לשם ....בכל אופן חושש ממה שכתבו כאן על טיימינג שאני יצטרך כל שנה וחצי... דיזל כמעט לא נכנס לתקציב ראיתי את הc3 picaso אך ניסיתי את הגיר ולא אהבתי אך אני ינסה בשנית מחר . טויוטה כדאי לחפש בכיוון ? הונדה אינוסט 1.3 ? I30sw קיא סי-2014-2015 איך האמינות שלהם ? סקודה ראפיד ? אני מבין שיש בעיה dsg הגיר? גם בנסיעות בין עירוניות בעיקר ? אולי רכב ידני אמין וחסכונית יש רעיון ? ראיתי גם סוזוקי קרוסאובר 2014 ידני שנכנס לי שווה ?
  17. יש לי 2 כסאות תינוק , עדיפות על אוטומט , אם באמת שווה אפשרי לרדת לידני . חשוב לי : אמינות-או שלא תהיה אחזקה יקרה . גודל - יש לי עגלת תינוק . דלק -שיהיה חסכוני עדיפות לרכב לא מורכב מכנית, שמצריך טיפול מוסך יבואן .(זה בעדיפות אחרונה )
  18. באמת שם אפשר להתמקח על המחיר יותר ויש יותר תחרות מסניפים אחרים ?
  19. שנתון ? יש הבדל בפוקוס 2014 ל2015 אגב את 2014 ניתן למצוא במגרשים במחירי ריצפה כולל אחריות לשנה,
  20. דיזל 1600 לא ידני , מס' נוסעים 3-4 . -25- 20 אלף ק"מ בשנה .
  21. רוצה אותה בתור משפחתית לנסיעות בין עירוניות בעיקר
  22. שניהם ידני , שנתון 2014 ,לנסיעה בין עירונית בעיקר . ?
  23. בסביבות 40kשח מחפש אמינה וחסכונית אני נוסע הרבה נסיעות בין עירוניות (30kkm בשנה ) אופי הררי גר באזור ירושלים. לא מחפש איבזור /ביצועים .
  24. כמה צריכת הדלק הידני ? הידני כולל בקרת שיוט ? תא המטען יספיק לעגלת תינוק ומזוודה ? אמינות ?
×
×
  • תוכן חדש...