Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התכוונת אולי פחות גרועה...

שתיהן גרועות.

פשוט בבדיקה השניה רשמו תאונות תחת משמעות נמוכה - באותה המידה היו יכולים לרשום חלק מהפגיעות תחת משמעות גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לרכב הראשון יש ק"מ יותר נמוך אבל גם פגיעת שילדה /פגיעה אחרת במשמעות גבוהה שלא הייתי קונה בגללה את הרכב.

הרכב השני עם ק"מ גבוה ועם קצה שילדה- מבחינה מסחרית לא משהו.

אז לסיכום- הראשונה נבלה השנייה טריפה ועל שתיהן הייתי מוותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הייתי קונה אף אחת מהן.

אם אתה ממש מתעקש, אז השניה טובה יותר.

אבל הייתי קונה אותה רק לאחר בדיקה במוסך שמכיר את הדגם ויודע להגיד מה מצב המנוע.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שתיהן גם עברו תאונה וגם הוזנחו.

תעבור הלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...