Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

הייתי שמח לשמוע דעתכם:

אני עומד בפני רכישה של רכב בפעם הראשונה.

יהיה לי מסלול יומי קבוע דרך כביש 6 בין קריית גת ופתח תקווה, הלוך חזור כל יום, כ150 קילומטר.

התמקדתי בעיקר בשוק המיני, מחפש רכב זול יחסית, חסכוני, שמתאים לנסיעה בין עירונית ושישמור על ערך בצורה סבירה. אני אנהג הרבה אז הנוחות גם חשובה.

רק אוטומט ( או רובוטי שהוא כמעט אוטומט) באים בחשבון.

אני אחלק את המועמדים שלי ל3 קבוצות -

שברולט ספארק 1.4 - 2016 או 2017 (הוצאה של בערך 50 אלף שקל)

מיני 2012-2014 : מסתכל בעיקר על פיקנטו ויונדאי i10 עם נפח 1.25 - תקציב לקטגוריה הזאת עד 40 אלף שקל

סופרמיני 2010-2012 : i20 או הונדה ג'אז

אשמח גם לשמוע דעות על רכבים אחרים שלדעתכם יתאימו במקרה שלי.

בשביל השברולט ספארק החדשים אני מוכן להימתח בתקציב, אבל בגדול אשמח אם ההוצאה תסתכם בסוף בסביבות 35 אלף.

לגבי המיני - לדעתכם הם יתאימו לנסיעות בכביש 6 על בסיס יומי?

תודה רבה!

פורסם

אמנם המיני של היום נוחות יותר מהi10 שהייתה לי לפני כמה שנים שהייתי עושה איתה בינעירוני אבל עדיין ממליץ לעלות לסופרמיני גם אם יותר.ישנה.

פורסם

תחפש הונדה ג'אז משומשת עם קילומטראז' לא גבוה . גם תרגיש יותר טוב איתה בכביש מהיר, גם תפסיד פחות בירידת ערך מאשר ברכב חדש/ בן שנה וגם תקבל צריכת דלק דומה לרכב מיני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בין רכבי המיני הספארק בהחלט האופציה המועדפת עלי,מרגישה "גדולה" ממה שהיא ונוחות הנסיעה הרבה יותר טובה מכל הקטנות לדעתי.

מומלץ להתמקד בדגמי LT+ ומעלה.

ספרק/I10/מיקה וכו' ותר מראש,לא נוחות וגם לא חסכוניות במיוחד (המיקרה דווקא כן).

ביום יום אני נוסעה פחות או יותר את המרחק שלך ותאמין לי שאחרי זמן מה אתה לומד להעריך נוחות ושקט בנסיעה,לא כח או הנאה בנהיגה הם החשובים במרחקים כאלה.

פורסם

במחיר של המיני האלו אתה יכול לקחת סופרמיני כמו ה208 לדעתי אופציה עדיםה בהרבה.

היא יותר נוחה בדגש על מושבים, שקטה יותר, מרווחת יותר, בעלת מנוע גמיש יותר וחסכונית יותר מחלקן (אמנם לדעתי לא באופן שתרגיש) היא תעלה בערך אותו הדבר ואם אתה מסתדר עם רובוטי מעולה אם לא יש את ה1.2 טורבו עם תיבה אוטומטית רגילה.

הבעיה היחידה שעם קילומטראז כמו שלך לדעתי יהיה לך מאוד מאוד קשה למכור אותה בעתיד אך גם מיני עם 200 אלף ק"מ + לא "נחתפות", מה דעתך לשקול דיזל?

פורסם

הספארק עדיפה בין כל האפשרויות.

עם הנסועה הגבוהה הייתי שוקל גם דאצ'יה סאנדרו חדשה (אוטומטית) שתהיה יותר חסכונית ומרווחת, עם איכות נסיעה ונוחות שעולה על מרבית האופציות שהצגת.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

המנוע של ספארק מספק ביותר, לא מתרגש מעליות ואין בעיה לשייט במהירות גבוהה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המנוע 0.9 של רנו אשר מותקן בדאצ'יה זריז וחסכוני. לא מתסכל בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...