Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק סדאן קומפורט 2015

kodos555
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,אני רכשתי בשנת 2015 הונדה סיוויק חדשה מהחברה ב140000 שח דרך ביטוח לאומי.

ממה שאני יודע,אני אמור למכור להם את הרכב חזרה כעבור 3.5 שנים.

האם זה הגיוני שרכב בשווי כזה ללא תאונות או הפעלת ביטוח ובמצב טוב יירד עד למחיר של 40000?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הגיוני, אלא אם נסעת עליו ב 3.5 שנים מעל 300 אלף קילומטרים.

רכבים עם נתונים נורמליים נמכרים בלוח יד 2 ב 70 אלף ₪ ומעלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה אומר שקנית דרך ביטוח לאומי?

אתה מתכוון שאתה נכה של ביטוח לאומי ולכן זכאי לקנות רכב ללא מיסים?

אם כך, אז מראש לא שילמת את מלוא הסכום על הרכב.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי mmi,כן אני בעל אחוזי ניידות מביטוח לאומי.יש לי פטור ממיסים ושילמתי חצי משווי הרכב אבל רציתי לדעת אם זה הגיוני הירידה הדרסטית שאמורה להיות לרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירון היבש של סיוויק סדאן קומפורט משנת 2015 עומד על 78,000 ש"ח (מחירון לוי יצחק עדכני לאוקטובר).

ההטבה של ביטוח לאומי היא שלך ולא שייכת לאף אחד אחר, אין שום סיבה שתמכור ב40K.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק לא הבנתי, מדוע צריך למכור את הרכב בחזרה להם ? מי זה הם ?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לעונים.

אז במידה ואני מתכוון לרכוש מכונית חדשה בשווי 150 אלף,זה נכון לבצע את החישוב של 150 אלף פחות השווי של הישן (70 אלף) פחות הטבה של ביטוח לאומי של 70 אלף ??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל דגם יש הטבה שונה, בהתאם למס המשולם עליו. צריך לבדוק כל רכב לגופו לגבי ההטבה.

אתה לא חייב לעשות טרייד אין בהונדה, במיוחד אם מפחיתים לך הרבה ממחיר השוק של סיוויק.

ניתן למכור לבד בשוק החופשי ולהזמין מכל יבואן מה שתחליט, בהתאם לצרכים שלך וגובה ההנחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש איזו אי הבנה בינך לבין הונדה. הונדה ירכשו ממך את הרכב סביב המחירון (כל עוד אין תאונות או ק"מ גבוה).

מהיכן תביא את ההפרש פחות מעניין אותם. רק תבדוק כמה מהפטור שלך אתה מנצל ברכב שאתה רוכש מהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...