Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סקודה פאביה דגם קודם 2014, לא חייב להיות תואם לרכב ואין לי בעיה להשתמש במתאמים.

הדרישות:

1) הכי חשוב - להתחבר לחשבון ספוטיפיי שלי ולהציג waze בזמן שספוטיפי מנגן ברקע. (עדיף שהטלפון שלי יתן לו הוטספוט מאשר לשלם עבור sim נוסף.) הנייד שלי זה אנדרואיד.

2) יש לי אפס סבלנות לאינטרפייס מקרטע שמרגיש זול, חובה מכשיר ריספונסיבי ואיכותי.

3) יש לי אפס סבלנות לבאגים, המכשיר צריך לעבוד חלק.

4) המכשיר יהיה מחובר למגבר.

5) מעדיף מכשיר שאוכל להעביר גם לרכב הבא, כלומר הוא צריך להיות מכשיר שמקבל עדכוני חומרה שוטפים ומתעדכן עם הזמן.

6) לא בטוח אם יש אפשרות כזאת... בספוטיפיי ניתן להוריד פלייליסט למכשיר, כלומר גם אם אני נמצא במקום ללא קליטה או ללא וייפיי במחשב, אני עדיין יכול לשמוע את הפלייליסט כי הוא למעשה ירד לדיסק של המכשיר. אם יש מכשיר עם אפשרות כזאת זה יהיה פנטאסטיש.

יופי, תודה.

פורסם
הטלפון שלך + מקלט BT שיחובר למגבר.

חפש קצת בנידון.

רעיון מעניין אבל אני אשתמש במערכת (במסך) גם לניווט כך שזה מחזיר אותנו לשאלה המקורית שלי.

פורסם
ווייז איפשרו לאחרונה שימוש במקביל בספוטיפיי.

האם לזו כוונתך בשאלה המקורית?

שמע אני לא מבין דבר במערכות לרכב... זה פשוט נראה לי סוג של מוקש וחשוב לי לנווט ולשמוע מוסיקה במקביל. בטלפון ספוטיפיי עובד ברקע בלי בעיה גם עם מסך סגור. (כולל וייז מן הסתם)

פורסם

אם אתה אומר שהטלפון שלך עובד בסדר עם וויז וספוטיפיי במקביל, ונוח לך לנווט כך, אז לא רואה בעיה או מוקש בתצורה שהצעתי.

למרות חוסר הבנתך לטענתך, היכן אתה רואה את המוקש?

אם אתה מעדיף מסך גדול יותר, יכול לצורך הענין לרכוש טאבלט (ולבצע התקנה קבועה שלו, ללא סוללה, אך קורצת לגנב. או, לקחת אותו איתך כל הזמן).

פורסם

יש שרשור חדש בנושא עם כותרת עניינית.

נועל את הנוכחי נא להמשיך דיון בשרשור החדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...