Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבת בלילה לנתב"ג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש הבא יש לי טיסת לילה ורציתי לדעת האם יש רכבות בשעות הלילה ממרכז סבידור לנתב"ג?

לפי לוח האתר של הרכבת - יש.

אני מבקש לדעת מבעלי ניסיון האם הלוח מדויק ואכן הכל דופק כמו שצריך.

לא כל כך רוצה להחמיץ הטיסה, אם תהיה בעיה לא אוכל לתקנה או להתגבר עליה בקלות באמצע הלילה.

כמו כן האם מכונת מכירת הכרטיסים לרכבת בסבידור פועלת בשעות הללו?

פורסם

מניסיון הלוח מדויק.

לעומת זאת הניסיון של אחרים, גם אם נפוץ, לא בהכרח יעיד עליך.

לכן אני מקפיד שני דברים:

לעלות על רכבת אחת לפני.

טלפון של תחנת מוניות שעובדת בלילה אצלי בנייד, כך שבכל מקרה אספיק את הטיסה, מקסימום אשלם 100 שקלים יותר על ההלוך.

טיסה נעימה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שלום

אני נוסע לחו"ל ברכבת ממוצקין שעוצרת בכל תחנות תל-אביב (פעם-פעמיים בשנה כבר כ 10 שנים).

לרוב מדובר בטיסות בוקר כך שהנסיעה ברכבת בשעות הקטנות...

מעולם לא הייתה לי בעיה כלשהי והכל דופק כמו שעון.

בכדי להסיר ספק לגבי קיום עבודות או חסימות, תתעדכן באתר הרכבת יום, יומיים לפני הנסיעה

נסיעה נעימה

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

גם בימים שאין רכבות אז יש שאטלים בחינם לנתב"ג.

וגם אם פספסת את השאטל, אז במהלך הלילה יוצא ממסוף 2000 קו 469 של מטרופולין בתדירות של אחד לשעה - זה קו לילה לבאר שבע שעובר דרך נתב"ג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גולש הרוח צודק. לוח הזמנים של הרכבת מתעדכן רק מספר ימים לפני הנסיעה. לפני מספר שבועות הלוח הראה נסיעות רגילות ביום הכיפורים, ובמודיעין לא ידעו לומר לי מתי הרכבת הראשונה מחיפה.

אז או שתיסע ברכבת או בשאטל, או שתסע במונית שירות. או ברכבך ותשלם תמורת חניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

צריך לקחת בחשבון מראש מתאבדים פוטנציאליים על המסילה, מה שיכול להביא לסגירת הקו למשך שעות ובחלק מהמקרים גם לשני הכיוונים (מנסיון, תענוג מפוקפק לגמרי, בייחוד כשכל מה שאתה רוצה זה להגיע הביתה באמצע הלילה). אז גם כשמדובר ברכבת עם לו"ז לילי מדוייק, שווה להקדים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

^

גם על הכביש יש הפתעות - אחי כמעט פספס טיסה לגרמניה כי בדרך לנתבג מירושלים גשר נפל וחסמו את הכביש באמצע שעת השיא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...