Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום אנא תהיו עדינים.

המלצות/חוו"ד לקפטיבה דיזל 2013 יד ראשונה 77K.

ישמש בעיקר לנסיעה עירונית ע"י האשה

עריכה אחרונה על ידי mikih1583
פורסם

דיזל לא ממש מומלץ לנסיעות עירונית כי מסנן החלקיקים יסתם, מה גם שלא מדובר במנוע חסכוני במיוחד למרות שהוא דיזל. 77K זה המחיר או הקילומטראז'?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הקילומטראז', יש לאישה נסיעה של כ10 ק"מ בכביש בין עירוני לעבודה לאחר פיזור של הילדים. מבחינת חיסכון בדלק לא כל כך אכפת לי, עכשיו אני נוהג בסונטה 2007 כבר 4 שנים שעושה 1 ל7-8 וחי עם זה בשלום, מה שחשוב זו האמינות ואיכות הרכב. אני עושה בממוצע 14k בשנה בערך. הייתי הולך על סורנטו אבל לא כל כך עומד בתקציב, מה גם שאנשים דורשים בין 15 ל20k מעל המחירון :shock:!!

עריכה אחרונה על ידי mikih1583
פורסם (נערך)

מה מחיר המחירון של הרכב הזה ובכמה אתה יכול לרכוש אותו?

קח בחשבון שהרכב הזה נמכר כחדש אפס ק"מ בהנחה של 60 אלף ₪, לכן לרכוש רכב כזה משומש צריך להיות רק בהנחה ניכרת ממחיר המחירון.

http://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מבצע-חבר-2017-בשברולט-איסוזו-וקאדילק

מעבר לכך מדובר ברכב מגודל, לא מתאים לאישה לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
מה מחיר המחירון של הרכב הזה ובכמה אתה יכול לרכוש אותו?

קח בחשבון שהרכב הזה נמכר כחדש אפס ק"מ בהנחה של 60 אלף ₪, לכן לרכוש רכב כזה משומש צריך להיות רק בהנחה ניכרת ממחיר המחירון.

http://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מבצע-חבר-2017-בשברולט-איסוזו-וקאדילק

מעבר לכך מדובר ברכב מגודל, לא מתאים לאישה לדעתי.

המחירון של האוטו 79k הוא ימכור באיזור ה75 שזה התקציב שלי פחות או יותר. האישה נוהגת על סונטה די מגודלת ומסתדרת ובחבר אין קפטיבה היום קיבלתי את החוברת.

פורסם

גם אני חשבתי על קפטיבה יד שניה אומנם משנתון חדש יותר אבל אין כמעט כאלה. למה הרכב לא נמכר בכמויות כמו האווטלנדר או דומיו? הוא נחות יותר?

פורסם

לדעתי לא מוערך מספיק, יש קפטיבה שנת 2014 באתר של כלמוביל שם בדרך כלל יש רכבים שמורים. זה ספציפי יד ראשונה עם 49000 ק"מ.

פורסם

בסך הכל רכב בסדר. יש לחבר שלי את ה 2008 כבר כשנתיים שלוש, רוב הנסיעות בתוך העיר. היו כמה תקלות אבל לא משהו כבד. מנוע בריא שסוחב טוב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...