Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ניתן לקבל המלצה למוסך שמתמחה בטיפול בסובארו?

הרכב שלי הוא מדגם אימפרזה 2006 מנוע 1597 ועברתי לא מזמן לגור בקריית טבעון.

נורת אזהרת מנוע נדלקה לאחרונה ואני לא רוצה להזניח. האם הכרחי מוסך מורשה או שגם מוסך רגיל יכול לאבחן את התקלה?

פורסם

היי,

 

אל תזניח את העניין, גם אם הרכב נוסע כמו שצריך.

 

המלצתי אליך היא קודם כל לקנות קורא OBD כדי שתוכל לדעת לפני הגעתך למוסך מה קוד התקלה ולקבל מושג מה צפוי לך.

 

שנית, כל מוסך כמעט יכול לקרוא את התקלה ולהבין מה צריך לעשות. אם מדובר בחיישן כזה או אחר, לאימפרזה שלי הייתי קונה את החלקים המקוריים או תואמי מקור מחול, חסך לי הון תועפות. אמליץ שלאחר קבלת דיאגנוסטיקה בין אם על ידך או על ידי מוסך, תחזור לכאן ותקבל סיוע במציאת החלק, רוב הסיכויים שיחסוך לך המון כסף.

פורסם

הי,

תודה על המידע. איזה קורא OBD כדאי לקנות? ב ebay אני רואה שמוכרים אותם בכמה שקלים אבל בארץ המחירים מגיעים למאות שקלים. האם פשוט בכמה שקלים מ ebay מספיק כדי לעשות את העבודה? לדוגמא ELM327 WiFi Bluetooth OBD2

וגם איזו אפליקציה כדאי לקנות?

Torque או DashCommand?



 

תודה

שלומי

פורסם

Torque מומלצת.

כמו כן הפשוטים באיביי יתנו לך קודי תקלה של check engine. משהו שהייץי ממליץ לכל אחד שיהיה לו ברכב.

 

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

 

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

×
×
  • תוכן חדש...