Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לתקן נזק לרכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי סוג של נזק שאני לא יודע ממה הוא נגרם מאחורי הרכב, הציעו לי לתקן את זה אבל צריך לצבוע את כל החלק האחורי של הרכב ואמרו שעדיף להשלים עם הנזק ולא לסדר.. הלב כואב הרכב חדש ולא יודע מה לעשות.. אשמח לייעוץ תודה מראש..

תמונות:

https://imgur.com/a/SLYAEcD

פורסם

חבל להשקיע בתיקון . עוד חודש- חודשיים מישהו שוב ישאיר לך מזכרת כזאת בחניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חבל להשקיע בתיקון . עוד חודש- חודשיים מישהו שוב ישאיר לך מזכרת כזאת בחניה.

ככה אני גם חושב אבל כל פעם שאני רואה את זה רק לזה אני שם לב וזה ממש מבאססס

פורסם

אין מה לעשות - זה החסרון של רכב חדש. ייקח שבוע - שבועיים וזה פחות יכאב ( עד למכה הבאה ). אני מבין אותך, כי גם לי השאירו דפיקה על הדלת ברכב חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה נראה כמו פגוש שנמס מחום ויש בו כבר חור, לא שריטה קלה בדיוק.

להשלים או לא, זה ענין אינדיבידואלי ותלוי כמה פותה"ש מוכן להשקיע כספית בנידון (וגם כל הסיכונים הנלווים של אי התאמת צבע, אי החזרה מדוייקת למקום אם נדרש פירוק וכיוצב').

אפשר לחכות קצת (חודש-חודשיים), לראות אם זה עדין מפריע לך ברמה "קיומית" או שכבר התרגלת למצב.

אפשר לבדוק עם פחח אם ניתן לטשטש מעט את המצב הקיים.

פורסם
אין מה לעשות - זה החסרון של רכב חדש. ייקח שבוע - שבועיים וזה פחות יכאב ( עד למכה הבאה ). אני מבין אותך, כי גם לי השאירו דפיקה על הדלת ברכב חדש.

אין מבאס מזה פשוט! לא קונה רכב חדש בחיים יותר

זה נראה כמו פגוש שנמס מחום ויש בו כבר חור, לא שריטה קלה בדיוק.

להשלים או לא, זה ענין אינדיבידואלי ותלוי כמה פותה"ש מוכן להשקיע כספית בנידון (וגם כל הסיכונים הנלווים של אי התאמת צבע, אי החזרה מדוייקת למקום אם נדרש פירוק וכיוצב').

אפשר לחכות קצת (חודש-חודשיים), לראות אם זה עדין מפריע לך ברמה "קיומית" או שכבר התרגלת למצב.

אפשר לבדוק עם פחח אם ניתן לטשטש מעט את המצב הקיים.

להערכתך כמה יעלה תיקון כזה?

שלום

חפש מדבקה יפה בחנות אביזרי רכב

ותדביק שם.

זה הרבה יותר יפה מלהשאיר את זה ככה

והרבה יותר זול מלתקן.

חשבתי על זה אבל אני שונא מדבקות בדם וזה מקום בעיתי להדביק שם מדבקה אני חושב

פורסם

נראה כמו מקור חום שגרם לזנק,

האגזוז של הרכב הוא מוסתר מאחרי הטמבון ? אולי תבדוק שזה לא ממגע של האגזוז.

ברכב חדש בעת התיקון אתה צריך לקבל חלקים מקוריים,

אבל לגבי הצביעה לא בטוח שכדאי לך לנסות אלא אם כן מדובר במקום ברמה גבוה.

פורסם

נתנו לך פה עצה חכמה - פשוט תקציב לעצמך חודש שלם, שבו תניח לעניין הזה ואל תתעסק בו כלל. תשתדל גם לא לעבור מאחורי הרכב ולא להסתכל שם בכלל. אחרי חודש תוכל אולי להסתכל על המצב בצורה קצת פחות אמוציונלית ולהחליט אם חיים עם זה או מתקנים. אם אח"כ תחליט שזה עדיין מפריע לך לישון בלילה - תתקן, תעשה מה שאתה חושב לנכון ולא ע"פ סקרים בפורום.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

אני לא יכול לחיות עם דבר כזה בטח לא להשלים איתו. (על פחות מזה אני רץ לפחח או מתקן לבד)

יש משהו שאפר לעשות, וחבל ש"בעלי מקצוע" לא מציעים לך - אולי כי זו עבודה יותר מסובכת/קשה.

תיקון מקומי, גם יעלה לך פחות. מה הכוונה? הפחח מתקן רק את המקום הפגוע

וצובע בזהירות רק את החלק. החיסרון זה התאמת צבע אופטימלית+ שכבת לכה שתשתלב נכון עם הצבע הקיים. (צריך ידי אומן ללא ספק) הבעיה היותר גדולה? זה למצוא בעל מקצוע ברמה גבוהה. (פעם היה לי אחד ברמלה איש נדיר בתחום, חבל שהסתבך)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

המכה נראית קצת חריגה, לא משהו שנגרם מ״מזכרת״ בחנייה. שווה לחקור את העניין.

אישית הייתי מחפש איך לתקן, ברכב חדש במיוחד, כבר תיקנתי מכות קלות פלוס צביעה אצל פחח בעבר ויותר מפעם אחת והעבודה שעשו לי היתה יפה ואין זכר לכלום. אבל אני כנראה משוגע בדברים האלה ורוב האנשים משאירים, רק תעבור רכב רכב ברחוב, אין דבר כזה שאין מכות, שריטות ושפשופים גם על רכבים חדשים. אם זה משהו שאתה יכול לעכל אז תשאיר את זה, מבחינת ירידת ערך זה שולי.

פורסם
נראה כמו מקור חום שגרם לזנק,

האגזוז של הרכב הוא מוסתר מאחרי הטמבון ? אולי תבדוק שזה לא ממגע של האגזוז.

ברכב חדש בעת התיקון אתה צריך לקבל חלקים מקוריים,

אבל לגבי הצביעה לא בטוח שכדאי לך לנסות אלא אם כן מדובר במקום ברמה גבוה.

האגזוזים למטה כמו שבאו מהייצרן ככה שלא חושב שזה קשור אליהם

שובר תראש איך זה קרה אבל לא מצליח להבין..

נתנו לך פה עצה חכמה - פשוט תקציב לעצמך חודש שלם, שבו תניח לעניין הזה ואל תתעסק בו כלל. תשתדל גם לא לעבור מאחורי הרכב ולא להסתכל שם בכלל. אחרי חודש תוכל אולי להסתכל על המצב בצורה קצת פחות אמוציונלית ולהחליט אם חיים עם זה או מתקנים. אם אח"כ תחליט שזה עדיין מפריע לך לישון בלילה - תתקן, תעשה מה שאתה חושב לנכון ולא ע"פ סקרים בפורום.

למען האמת זה כבר תקופה יחסית וניסיתי אבל קשה לי להשלים עם זה.. זה פשוט הורס את כל המראה האחורי של האוטו (ככה זה נראה בראש שלי) שזה הדבר היחיד שרואים ברכב..

אני לא יכול לחיות עם דבר כזה בטח לא להשלים איתו. (על פחות מזה אני רץ לפחח או מתקן לבד)

יש משהו שאפר לעשות, וחבל ש"בעלי מקצוע" לא מציעים לך - אולי כי זו עבודה יותר מסובכת/קשה.

תיקון מקומי, גם יעלה לך פחות. מה הכוונה? הפחח מתקן רק את המקום הפגוע

וצובע בזהירות רק את החלק. החיסרון זה התאמת צבע אופטימלית+ שכבת לכה שתשתלב נכון עם הצבע הקיים. (צריך ידי אומן ללא ספק) הבעיה היותר גדולה? זה למצוא בעל מקצוע ברמה גבוהה. (פעם היה לי אחד ברמלה איש נדיר בתחום, חבל שהסתבך)

יש לך אולי מושג עם מי מומלץ לדבר על הנושא הזה?

המכה נראית קצת חריגה, לא משהו שנגרם מ״מזכרת״ בחנייה. שווה לחקור את העניין.

אישית הייתי מחפש איך לתקן, ברכב חדש במיוחד, כבר תיקנתי מכות קלות פלוס צביעה אצל פחח בעבר ויותר מפעם אחת והעבודה שעשו לי היתה יפה ואין זכר לכלום. אבל אני כנראה משוגע בדברים האלה ורוב האנשים משאירים, רק תעבור רכב רכב ברחוב, אין דבר כזה שאין מכות, שריטות ושפשופים גם על רכבים חדשים. אם זה משהו שאתה יכול לעכל אז תשאיר את זה, מבחינת ירידת ערך זה שולי.

יש לך אולי על מישהו להמליץ?

פורסם

נראה כאילו נצמדת או שמישהו נצמד אלייך עם אגזוז חם / קטנוע או אופנוע , באמת מקרה מוזר וחריג.

אישית אני הייתי משתגע מדבר כזה, כי אני פסיכי, לגבי תיקון - רק צביעה מקומית או של כל החלק, מומחים בצביעה יוכלו לבצע תיקון מקומי אבל זה יכול גם לעלות כמו לצבוע את כל החלק.

Opel Adam S 2017

פורסם
כתבyogev20[/b];]

יש לך אולי מושג עם מי מומלץ לדבר על הנושא הזה?

מכיר כמה אבל לא בטוח שהם ממש ברמה גבוה. (קשה למצוא בעלי מקצוע ממש טובים/מסורים/ישרים ופדנטים כנ"ל בכל תחום הרכב, ובכלל)

בכל אופן מה שאני כן מכיר(לא ממש לעומק) נסה את אלעד שירותי רכב מחולון, או איזה אומן שיושב בפתח תקווה ליד תחנה מרכזית מול מד"א. (וויקטור אני חושב)

אגב,הייתה תקופה שהייתי חורש את הארץ (השפלה) בחיפוש אחרי צבעים טובים. לרוב אחרי ביקור בסדנה וכמה מילים הייתי יכול לדעת אם מדובר על צבעי/פחח טוב? או סתם חרטטן? ( תחושת בטן)

• תוכן חדש...