Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, נפלה בידי הזדמנות לרכוש איביזה 2013 דגם ספורט מנוע 1.4 ידנית 2 דלתות. הרכב עם ק"מ נמוך, ונראה ממש מציאה. המחיר שהוא דורש - 44,000 ש"ח (יותר מ-40 לא אשלם).

החסרון היחידי - המוכר הוא סוחר רכב.

היתרון - עושה איתי טרייד אין על הרכב הישן שלי.

יש לי כרגע איביזה 2008 ידנית, על פניו הרכב שלי כרגע עם מנוע חזק יותר - 105 כ"ס לעומת 85 כ"ס בדגמי הספורט החדשים. האם זה סתם נתון על הנייר והרכבים החדשים חזקים יותר?

בסופו של דבר האם זאת תהיה החלטה נכונה להוסיף 20 אלף שקל על הרכב שלי ולשדרג לדגם ספורט 2013? מבחינת אמינות, כוח, זריזות ואיכות החומרים בתא הנוסעים ובכללי.

*עדיין לא ביצעתי נסיעת מבחן ולא לקחתי לבדיקה. שואל בהנחה שלא ימצאו דברים משמעותיים בבדיקה.

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות את האוטו, תבדוק ותגלה שה"ספורט" הזה לא מוסיף כלום כמעט לרכב שלך - לא כח (זה 1.4 אטמוספרי סטנדרטי) , לא מתלים, לא ברקסים, לא אבזור.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

בס"ד

סוחר?, לברוח כמו מאש.

אם לא מדובר באחד מהטרייד אין הגדולים והמוכרים, לא מומלץ בכלל.

לגבי הרכב עצמו, כיוון שמדובר בגיר ידני, תוכל אולי להרגיש יותר זריז, אבל לא מעבר לזה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אם אתה רוצה להשתדרג לעבו ממנוע 1.6 שיש לך ל 1.4 זאת ירידה בביצועים, אם כב אולי לרדת בשנתון ולקחת 1.2 טורבו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וואלה לא מבין למה לשלם סכום כזה על איביזה מ 2013. אני מודע לזה שיש סיכוי טוב שיש לך פוביות מצרפתיות אבל אתה יכול להוסיף כמה שקלים ולקנות כבר קליאו ידנית מ 2017 שבטח תהיה שמורה יותר ומאובזרת יותר מהאיביזה הנ״ל.

במקרה ראיתי פה מישהו בפורום מפרסם אחת.

בלי קשר למה שתעשה אני לא חושב שהאיביזה הזו מצדיקה כזה סכום.

פורסם (נערך)

לא הבנתי איך מנוע מ-2008 חזק יותר מרכב באותה הסדרה 5 שנים מאוחר יותר ?

אמנם הנפח קטן יותר אבל מבחינת טכנולוגיה המנוע לא חזק יותר ויעיל?

ביום שישי אבצע נסיעת מבחן ואחליט.

וכן זה רכב של סוחר אבל אלו האנשים שלפעמים מצליחים "לחטוף" את המציאות הכי טובות, פשוט כי הם כל הזמן בחיפושים.

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם

הקונצרן התחילו לייצר מנועי tsi שמשלבים טורבו ולכן מנוע ה1.4 האטמוספרי לא השתנה בשנים האחרונות.

לגבי נושא הסוחר - עם גישה כזאת אתה עלול ליפול ובגדול, תלמד מטעויות של אחרים ואל תשלה את עצמך.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הסוחר אמר שקיבל את הרכב דרך טרייד של צ'מפיון, אמר שהרכב היה שייך לאיש מבוגר שקנה סיאט ליאון ואז הוא קיבל את האיביזה בטרייד שעשה עם החברה. לא נשמע אמין במיוחד אבל הרכב עשה בסך הכל 67,000 ק"מ ... מה מחיר סביר עבור הרכב הזה? המחירון 41 אלף.

ולגבי המנוע, אם לא ארגיש שיפור בכוח, בטוח ארגיש שיפור בחווית הנסיעה - קשה להשוות מתלים ובולמים של רכב בן 10 לרכב בן 5...

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם
הסוחר אמר שקיבל את הרכב דרך טרייד של צ'מפיון, אמר שהרכב היה שייך לאיש מבוגר שקנה סיאט ליאון ואז הוא קיבל את האיביזה בטרייד שעשה עם החברה. לא נשמע אמין במיוחד אבל הרכב עשה בסך הכל 67,000 ק"מ ... מה מחיר סביר עבור הרכב הזה? המחירון 41 אלף.

ולגבי המנוע, אם לא ארגיש שיפור בכוח, בטוח ארגיש שיפור בחווית הנסיעה - קשה להשוות מתלים ובולמים של רכב בן 10 לרכב בן 5...

בס"ד

נתפסת בחכה, חבר.

אם הרכב כזה פנינה, הם היו מוכרים אותו דרך אוטו דיל, ולא דרך סוחר.

הרכבים שמגיעים לסוחרים הם השאריות שלא הצליחו למכור, דרך הטרייד של היבואן.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

נתפסת בחכה, חבר.

אם הרכב כזה פנינה, הם היו מוכרים אותו דרך אוטו דיל, ולא דרך סוחר.

הרכבים שמגיעים לסוחרים הם השאריות שלא הצליחו למכור, דרך הטרייד של היבואן.

הרכב בצבע ירוק.

אני מניח שזאת אולי הסיבה שלא נמכר...

פורסם (נערך)

קנינו לאח שלי לפני כמאט חצי שנה סיאט אביזה 2015 לאחר מתיחת פנים ידנית עם מנוע TSI ב 44 אלף.

חוץ משנתון מתקדם יותר אתה מקבל מנוע טורבו ורכב לאחר מתיחת פנים יחסית גדולה ששיפרה הרבה גם את העיצוב החיצוני וגם את הפנימי.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם
קנינו לאח שלי לפני כמאט חצי שנה סיאט אביזה 2015 לאחר מתיחת פנים ידנית עם מנוע TSI ב 44 אלף.

חוץ משנתון מתקדם יותר אתה מקבל מנוע טורבו ורכב לאחר מתיחת פנים יחסית גדולה ששיפרה הרבה גם את העיצוב החיצוני וגם את הפנימי.

עם כמה קילומטרים הוא היה?

הדגם שאני מדבר עליו הוא Sport ידני 3 דל' 1.4 (85 כ''ס)

כמו שמופיע כאן

האם זה מנוע טורבו?

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=25031&Year=2013

פורסם (נערך)

הרכב היה עם 50 אלף קילומטר ואני באמת לא מבין למה ללכת על דגם הספורט הישן והמיושן.

תיסתכל ביד 2 ותחפש מנוע 1.2 דגם reference, אין הרבה מודל 2015 אבל אם תתפוס אחת תאמין לי זה חתיכת שידרוג מדגם "ספורט" שחוץ משם הדגם אין שום קשר לספורט.

לדוגמא:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=1625&FromYear=2015&UntilYear=2015&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם

לגמרי בדעה הזאת, אחרי ההתלהבות מהרכישה אתה תרגיש שהרכב חלש מהנוכחי ולמעט העיצוב אין לו באמת יכולת, זה יותר כבש בעור זאב.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...