Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות פורד פוקוס 2014 והייתי שמח לקבל חוות דעת על הרכב.

למיטב הבנתי הייתה להם בעיה בגיר ופורד עשו ריקול ותיקנו את זה, אבל עדיין יש בי חשש שיש פה בעיה.

תודה :)

פורסם

אין גיר אוטומטי בשנים האלו, רק מ-2016 הגיע גיר אוטומטי רגיל. דור 3 מ-2011 עד 2014 הוא רובוטי בלבד (או ידני).

זה הכל עניין של מחיר.

את הפוקוס יהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור אח"כ, ובסה"כ, היתרונות שלה הם אבזור סביר, נוחות סבירה ותקשורת והגה טובים.

סביב 50 אפשר למצוא היום פיג'ו 308 מאותו שנתון, סיטרואן c4 מ-2015 עם המנוע והגיר החדשים או קיה פורטה מ-2013. לדעתי כולן עדיפות על הפוקוס, בין אם בנוחות וכח / תצרוכת דלק (הצרפתיות) או אמינות וסחירות (הקיה).

מצד שני, ב-30, אם אתה הולך להחזיק את הרכב לכמה שנים, נוסע יותר בבין עירוני ונהנה מהיתרונות של הפוקוס, ובעיקר מודע לבעיתיות הפוטנציאלית בגיר, זו יכולה להיות עסקה סבירה לגמרי, בטח בגרסאות האבזור הגבוהות (ספורט / טיטניום) או עם המנוע החזק (2 ליטר) או בסטיישן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה הכוונה "

ובעיקר מודע לבעיתיות הפוטנציאלית בגיר"?

איך הידיעה שיש בעיה פוטנציאלית בגיר יכולה לעזור לי?

פורסם

א. תאום ציפיות

ב. הכנה מראש של סכום מסוים למקרה ש

לפוקוס מ-2014 עדיין יש אחריות על הגיר (עד ק"מ מסויים, לא זוכר בדיוק כמה). מציע לך להתייעץ עם עדי ממוסך שי-לי, יש לו יוזר בפורום.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

לקלאץ' יש אחריות עד 160,000 ק"מ או 5 שנים.

למחשב הגיר יש עד 10 שנים או 240,000 ק"מ.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

סליחה על הבורות,

אבל האחריות עדיין בתוקף גם אם אני קונה את הרכב ממישהו?

איך מממשים את האחריות?

מה עוד אני צריך לדעת בנושא?

אני לא כל כך בקיא בנושא אז אשמח אם תפרטו לי כמה שיותר.

בכל מקרה, תודה רבה רבה :)

• ספונסר פורום
פורסם
סליחה על הבורות,

אבל האחריות עדיין בתוקף גם אם אני קונה את הרכב ממישהו? כן, בהחלט

איך מממשים את האחריות? מגיעים לכל מרכז שירות מורשה לבדיקה

מה עוד אני צריך לדעת בנושא? מאיפה להתחיל? 8)

אני לא כל כך בקיא בנושא אז אשמח אם תפרטו לי כמה שיותר.

בכל מקרה, תודה רבה רבה :)

מוזמן לפנות אליי בפרטי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...