Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הורי יצאו לפנסיה.אני רוצה לקנות להם רכב חדש.

מנסיוני והיכרותי הם ישארו איתו הרבה שנים.

התקציב הוא עד 150 אש"ח.

מה שחשוב לי ברכב הוא שיהיה מאובזר טכנולוגית כמה שיותר

עם מירב הפונקציות הבטיחותיות.

כמובן אוטומטי.

אין משמעות לצריכת דלק.

אין משמעות לסוג{ג'יפון,רכב משפחתי או סופר מיני}.

אשמח להמלצות

יום טוב לכולם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי כדאי לבדוק את הקטגוריה של מיקרו cuv דוגמת קיה סטוניק וסיאט ארונה, היתרונות, נוחות בכניסה ויציאה בשל הגובה, גודל מתאים לתנועה עירונית ועליות תפעול נמוכות.

פורסם

דווקא כן הייתי בודק איתם טוב טוב מה הדרישות מהרכב. ב 150K יש המון אופציות לכן צריך לקנות משהו שישמש אותם כראוי.

אם הם לא צריכים רכב גדול אין טעם לקנות ג'יפון או מכונית מנהלים.

אני הייתי קונה מאזדה 3 2.0 האצ'בק דגם פרימיום, או סיאט לאון 1.4 ידנית, אבל זו בחירה שלי, השאלה מה הבחירה שלהם ומה להם יותר חשוב.

לכן כן הייתי משקיע בזמן ובונה "רשימת קניות" מהמכונית. 150K זה לא סכום מבוטל.

פורסם

רכב מוגבה יתאים להם, לא הייתי הולך על הגדולים יותר (ספורטאז'/טוסון כדוגמא) אם אין צורך במרחב פנים גדול.

אוסיף על ההמלצה לארונה וסטוניק גם את האופל קרוסלנד המאובזר היטב ויונדאי קונה אם רוצה משהו חזק ויותר מצועצע.

גם הטויוטה CH-R יתאים אבל לדעתי הוא לא שווה את האקסטרה עלות.

הסביבה שלי (חיפה עיר הזקנים) מצהירה באופן מובהק - סוזוקי קרוסאובר.

לא עוזרת העובדה שהיבואן מצפצף עלינו ולא מביא את האיבזור בטיחות האקטיבי שכבר קיים ברכבים המסתובבים באירופה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

ממליץ לך להתחיל מכאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

לגבש רשימת דרישות ומשם להתקדם.

מעבר לאבזור בטיחותי ממליץ להסתכל כמה כוכבי בטיחות יש לרכב שזה הרבה יותר חשוב מה"דירוג הבטיחות" עלאק של משרד התחבורה.

פורסם

אדרבא, אז תשקיע במה יותר חשוב להם ומה פחות. אולי הם גרים בעיר שאין בה הרבה מקומות חניה והם מעדיפים רכב פחות מסורבל?.

אולי מעדיפים רכב נוח על פני רכב מרווח?.

כשאתה אומר שאתה מתלבט בין ג'יפון לבין סופר מיני כולנו מבינים שאתה לא ממוקד ואין לך רשימת דרישות לכן כל אחד יכתוב לך על מכונית שלו הכי מתאימה, אבל מי שאמור לתת את הטון אלו ההורים שלך הם צריכים לומר מה יותר חשוב להם.

פורסם

קיה נירו לדעתי יתן להוריך את הטוב מכל העולמות. גם גבוה (אבל לא מדי) גם אבזור בטיחותי מקיף, וגם חסכוני.

טויוטה CH-R גם יכול להתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לא שאני לא ממוקד,פשוט אין להם את הבעיות הקבועות שכולנו סובלים מהן.

יש להם חניה.לכל המקומות שהם נוסעים-גם יש חניה.

מבחינת צריכת דלק-זה לא משמעותי כי הם לא נוסעים הרבה.

בגלל זה כתבתי שהדברים החשובים ביותר מבחינת הרכב הם:

בטיחות וכמה שיותר{הם לא הולכים והופכים צעירים יותר לכן מן הסתם התגובות שלהם הם לא כמו של אדם צעיר}

אבזור טכנולוגי גבוה{מפתיע אבל הם שולטים בכל התכנולוגיות הכי מתקדמות ומסובכות,וגם בגלל שזהו רכב שישמש אותם מספר שנים גבוה}

ורכב אוטומטי.

לכן אין משמעות לסיגמנט אלא רק לדברים שכתבתי ולמגבלת המחיר-150 אלף שח

פורסם

אני חושב שכל מי שענה לך ציין סה"כ 3-4 רכבים, אם כולם ממליצים על אותן מכוניות, כנראה שהן המתאימות ביותר, לדעתי הטויוטה מאוד איטית, הרכבים האחרים יותר טובים מבחינה זאת, גם זולים יותר

פורסם

בכל מקרה לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן לפני שהם קונים, כדי שלא יקרה מצב שהם יקנו ויתאכזבו. 150K זה לא סכום קטן ויכול להיות שאפילו סופר מיני ב 90K תספיק להם ולכן, חשוב לבצע נסיעת מבחן ולתת להם להחליט.

פורסם
בכל מקרה לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן לפני שהם קונים, כדי שלא יקרה מצב שהם יקנו ויתאכזבו. 150K זה לא סכום קטן ויכול להיות שאפילו סופר מיני ב 90K תספיק להם ולכן, חשוב לבצע נסיעת מבחן ולתת להם להחליט.

ברור,תהיה נסיעת מבחן לפני הקנייה..

פורסם

גם אני חושב שלרכב גבוה יש עדיפות בגלל כניסה / יציאה נוחות יותר. צריכת דלק וגודל הבגאז' לא חשובים - אפשר לשקול מיצובישי אקליפס קרוס ברמת אבזור אינסטייל ( עם בלימת חירום ובקרת שיוט אדפטיבית ) מליסינג 0 קילומטרים.

ואפשר גם סובארו xv eyesihgt. עם אבזור בטיחותי עשיר.

רק שהדגם 1600 קצת חלש ו 2000 ( מומלץ ביותר ) חורג מהתקציב ( קרוב ל 160 אלף₪ ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...