Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון רכבים שיכולים להתאים וגם לא רואה סיבה לבזבז את כל התקציב.

סיטרואן C3,אופל קרוסלנד,קיה נירו,CHR,פריוס וכנראה עוד כאלו ואחרים ששכחתי,אבל צריך להבין מה הרצונות והדרישות.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

itamarg - אתה מפנה לשרשור המצויין שלך, ואז מציע מאזדה 3? לא מתחבר.

לדעתי - מעבר לדרישות של פות"ש הייתי מוסיף:

1. רכב גבוה שיהיה נוח לכניסה וליציאה, מצד שני לא גדול מדי, כזה שאמא תגיע לדוושות ותוכל לצפות מעבר למכסה המנוע.

2. עם מקום להובלת נכדים, הן במושבי בטיחות והן אחרי שיצאו מהם.

השכן שלי קנה לאשתו ליום הולדת 60 (כמעט פנסיה, בינתיים היא עשתה את המהלך) ספורטאז' ברמת הגימור גדולה ביותר. בהתחלה היא קיללה את הרכב העצום. עבר לה מהר מאד.

ודרך אגב, מי ש"מופתע" מכך שפנסיונרים מסתדרים עם טכנולוגיה - יש לי בשבילך חדשות גם בני 90 מסתדרים עתה מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מצטרף להמלצות על הנירו. תנוחת הישיבה נוחה מאוד, אבזור בטיחות מצויין ואבזור נוחות טוב מאוד וגם המחיר משאיר עודף מהתקציב. צריכת הדלק הנמוכה היא רק בונוס בעיני.

פורסם

סביבת נהג מעניינת וחדשנית + רכב גבוה שיהיה גם נוח לכניסה/יציאה/קניות+נוחות נסיעה טובה מאוד =פיג'ו 3008.

אותי עיצבן שם כל נושא המולטימדיה אשר דרכה שולטים על המון דברים. אתה מתאר אנשים שלא נרתעים מזה.

בכל שאר הפרמטרים היא מצויינת ומתאימה.

אופציה מעניינת נוספת היא מיצובישי אקליפס קרוס.

עדיין לא יצא לי לנהוג, אבל ביקורות טובות ומוניטין אמינות/סחירות טוב. עיצוב מעניין (אני אהבתי אבל זה עניין של טעם).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא נאמר, אבל אני מעריך שהשימוש הצפוי כולל לא מעט נסיעות עירוניות קצרות שמנוע עם טורבו לא חי איתן מי יודע מה.לכן דעתי ה-3008 פחות מתאים (עוד נקודות לנירו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
itamarg - אתה מפנה לשרשור המצויין שלך, ואז מציע מאזדה 3? לא מתחבר.

אני רק אמרתי לו מה אני באופן אישי הייתי קונה, ולכן אמרתי לו שיפרט את כל הדרישות מהרכב.

אישית אני לא אוהב ג'יפונים. לא מתחבר. לא אוהב, גם לא משפחתיות גדולות כמו מאזדה 6 או מכוניות מנהלים.

תן לי סופר מיני מרווחת, מקסימום משפחתית האצ'בק. אבל זה אני.

פותח השרשור צריך להציג דרישות ברגע שהוא מתלבט בין סופר מיני לג'יפון אני מבין שהוא לא ביצע ליבון צרכים.

פורסם

איתמר - יש צרכים שהם דומים לכל האנשים המתבגרים שמתנגשים עם ה"יעילות" של רכבי סופר מיני. לדוגמא ההורים שלי בצרכים הבסיסיים שלהם יכולים להסתדר יופי עם סופר מיני. א-ב-ל שניהם שיהיו בריאים מעל 80. אמא שלי אומרת שמאז שהם החליפו את האוקטביה ב-CX-5 - יכות החיים שלהם השתדרגה. הרבה יותר קל להיכנס ולצאת, והברכיים לא כואבות אחרי נסיעה ארוכה. עוד בת-דןדה של אמא שלי שהחליפה משתפחתית גדולה ב-CX-5 טוענת בדיוק את אותו הדבר - אז כנראה שיש דברים בגו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מסכים עם ואני רואה את בחירת הרכבים החדשים סביבי היטב, אצל ההורים של אשתי ולא מעט שכנים ומכרים.

הטיעון של מנועי טורבו ונסיעות קצרות מוכר לי אך כיום כבר קשה יותר לקבל אותו. ההיצע של הרכבים ללא טורבו מידלדל בקצב מהיר והאמינות של המכלולים כבר כיום מאוד טובה בכל צורת נסיעה.

ההיצע היום של רכבים מוגבהים ללא טורבו המתאימים לדרישות, מסתכם בהיברידים (נירו,CHR), מיצובישי ASX, קיה סטוניק 1.4 .

מה שכן, הטיעון הזה רלוונטי עדיין בכל הקשור לגיר רובוטי בסביבה עירונית (אותי אישית זה לא מרתיע אבל זה אישי).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
לא נאמר, אבל אני מעריך שהשימוש הצפוי כולל לא מעט נסיעות עירוניות קצרות שמנוע עם טורבו לא חי איתן מי יודע מה.לכן דעתי ה-3008 פחות מתאים (עוד נקודות לנירו)

טורבו מודרני לא חי בשלום עם נסיעות עירוניות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שום רכב לא חי טוב עם נסיעות קצרות מרובות כשהמנוע כמעט אף פעם לא מגיע לטמפרטורת עבודה. מגדשי טורבו על אחת כמה וכמה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
איתמר - יש צרכים שהם דומים לכל האנשים המתבגרים שמתנגשים עם ה"יעילות" של רכבי סופר מיני. ל

כשאבא של אשתי יצא לפנסיה הוא קנה לעצמו טויוטה יאריס והיה מאוד מרוצה ממנה. כך שאולי זה לא *לכל האנשים המתבגרים*

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אדם בד"כ מרוצה ממה שיש לו, עד שהוא מגלה משהו טוב יותר, ולא מבין איך הוא הסתדר קודם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני חושב שג'יפון יכול להתאים להם כרכב מאוד בטוח וגבוהה, לאנשים מבוגרים קל יותר לצאת ולהיכנס לרכב כזה בטח ביחס לרכבים נמוכים או רגילים. למרות שצריכת הדלק לא שיקול הייתי דווקא הולך על הנירו כי הוא לא מפלצת אלא יותר סימפתי ועם זאת עדיין נוח מאוד ומאובזר בכל מה שצריך וכמובן בטוח עם כל מערכות הבלימה והסטייה מנתיב.

פורסם
שום רכב לא חי טוב עם נסיעות קצרות מרובות כשהמנוע כמעט אף פעם לא מגיע לטמפרטורת עבודה. מגדשי טורבו על אחת כמה וכמה.

הפתרון היחידי לנסיעות בעיר, חסכטני ואמין זה רכב היברידי אמיתי או פלאג-אין אמיתי.

כל השאר לא חסכוניים ולא בריאים לנסיעה רק בעיר.

פורסם
הייתי בודק עבורם את הקיה נירו
+1

גם חסכוני, גם היברידי שמתאים לנסיעות קצרות בעיר, גם ישיבה גבוהה (אבל לא גבוהה עד כדי שצריך לטפס), גם קומפקטי וגם איבזור בטיחותי מקורי מלא.

עם נסועה נמוכה גם לא הייתי חושש מדי לחיי הגיר הרובוטי (המאוד מוצלח מבחינת איך שהוא מתנהג, באיוניק זה כמו גיר אוטומטי לכל דבר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...