Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רק אמרתי לו מה אני באופן אישי הייתי קונה, ולכן אמרתי לו שיפרט את כל הדרישות מהרכב.

אישית אני לא אוהב ג'יפונים. לא מתחבר. לא אוהב, גם לא משפחתיות גדולות כמו מאזדה 6 או מכוניות מנהלים.

תן לי סופר מיני מרווחת, מקסימום משפחתית האצ'בק. אבל זה אני.

פותח השרשור צריך להציג דרישות ברגע שהוא מתלבט בין סופר מיני לג'יפון אני מבין שהוא לא ביצע ליבון צרכים.

איתמר - יש צרכים שהם דומים לכל האנשים המתבגרים שמתנגשים עם ה"יעילות" של רכבי סופר מיני. לדוגמא ההורים שלי בצרכים הבסיסיים שלהם יכולים להסתדר יופי עם סופר מיני. א-ב-ל שניהם שיהיו בריאים מעל 80. אמא שלי אומרת שמאז שהם החליפו את האוקטביה ב-CX-5 - יכות החיים שלהם השתדרגה. הרבה יותר קל להיכנס ולצאת, והברכיים לא כואבות אחרי נסיעה ארוכה. עוד בת-דןדה של אמא שלי שהחליפה משתפחתית גדולה ב-CX-5 טוענת בדיוק את אותו הדבר - אז כנראה שיש דברים בגו.

אני עדיין לא בן 80, בערך 20 שנה פחות.

ועדיין, אני מרגיש היטב את ההבדל בין הסויפט של אשתי ל-S-cross שלי. ללא ספק הכניסה לסויפט הרבה פחות נוחה, וכך גם הישיבה בו. אני מרגיש את זה ביום יום, והרגשתי את זה פי כמה כאשר היתה לי איזה התלקחות של כאב גב לפני מספר שנים (אז זה היה הסויפט שהיה אצלי מול ה-SX4 ששרת את אשתי, אבל אותו עקרון).

ספציפית לגבי המאזדה 3 - לפחות מהדור הקודם - שבה נהגתי מספר שנים - היא עוד יותר גרועה מהסויפט, רכב שלא הייתי מאחל לאף אחד מבני משפחתי, ולו רק בגלל תנוחת הישיבה הזוועתית (והיו לי עוד לא מעט תלונות למכונית הזו. כאמור, מהדור השני, לא הנוכחי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...