Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדרו מים לשעון שנמצא באחריות. מה הטיפול המקובל?

sorvall
שימו לב! השרשור הזה בן 2202 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

קניתי בדצמבר 2017 שעון וונגר.

השעון באחריות 3 שנים.

מוגדר כ100 מטר עמיד למים.

בתחילת פברואר 2018 החל פיגור בזמן שהשעון מראה. אחרי בהייה ממושכת שמתי לב שמחוג השניות לא זז לכמה שניות אחת לכמה דק.

חזרתי לחנות (שעוני עדי בקבוצת יבנה). תיקנו לי אותו במקום ללא חיוב. לדברי המוכרן החליפו סוללה, כיוונו מחוגים ובוצעה אטימה.

בשבוע שעבר שמתי לב שהשעון מלא אדים מבפנים.

בקיצור, השעון אצלם לבדיקה.

במקרה כזה, מקובל לתקן את השעון?

ברורה לי השפעת מים על המנגנון המכני, ושהמצב לא יחזור לקדמותו.

תודה

עריכה אחרונה על ידי sorvall

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שהמים חדרו בגלל שהאטימה לאחר התיקון הראשון לא בוצעה כהלכה.

למה לדעתך המנגנון לא ניזוק?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא נכנסת איתו לים או למקלחת, אז כנראה שזו רק התעבות אדים (לא שזה בסדר, אבל זה לא נזק רציני למנגנון).

כל עוד השעון באחריות, תפנה ליבואן.

Leasingfahrzeug oder nichts

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

מעדכן:

השעון הוחלף ע"י היבואן לשעון זהה חדש.

אני קצת מופתע ומאוד מרוצה מרמת האחריות שהוא נותן במקרה הזה.

לא רגיל למימוש אחריות ברמה הזו בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד. לא חשבתי שצריך לתת מענה אחר חוץ מאשר החלפה מושלמת של כל השעון, אבל כאן בארץ, לך תדע.

אז שוב, יפה מאד. שעוני עדי נותנים שירות מעולה אם כך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה אישית חמהההההה

לא להיכנס עם שעון למים! גם לא מקלחת (שזה עוד יותר גרוע)

בטח לא שעונים של 100 מטר שממש לא מיועדים לכך.

אם אתה צולל תקנה שעון מתאים

אם אתה מתעקש להיכנס לבריכה עם שעון תקנה קסיו זול

ואל תיכנס עם שעון אחר למים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה כותב ברצינות ששעוני 100 מטר "לא מיועדים לזה"? אתה באמת מאמין לזה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שעוני צלילה לעומק 100 מ׳ מיועדים לצלילה בעומק 100 מ׳ כולל למקלחת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם שעון של מאה מטר הייתי מפחד להכנס לבריכת שחייה

https://www.thrillist.com/gear/what-your-watch-water-resistance-numbers-mean

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי ככ מפחד להכנס עם שעון 100מטר לשחיה, זו ממש הגזמה לחשוב שהוא לא יעמוד בכך.

לא כל מה שכתוב באינטרנט נכון (לגבי הקישור המצורך לעיל).

בזמן השירות יצא לבדוק שעוני צלילה זולים במים עמוקים...מאוד...

עמדו במשימה בהצלחה

אגב, רוב הבעיות קורות שנותנים את השעון להחלפת סוללה ולא מבצעים החלפת גומיה + בדיקת אטימה

את השעון של אשתי ושלי אנינשולח כל אחד כשנגמרת לו הסוללה למעבדת היבואן להחלפת סוללה, הוא חוזר עם תוצאות ההחלפה, כולל עמידה בלחץ + וואקום, רמז... זה לא עולה 20 שח

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי בשעון. קאסיו פשוטים למיניהם של 50m ולא סתם water resist החזיקו ומחזיקים שנים במקלחות יומיומיות, שחייה, ואפילו ים מדי פעם.

על שעונים מפונפנים משלמים בין השאר באי-עמידה בהבטחות של מחלקת השיווק...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שעוני עדי ידועים בשירות הטוב שלהם.

כעקרון, שיטת סיווג עמידות השעון במים לפי מטרים (30, 50, 100,200) היא סימבולית בלבד.

בגדול: 30 מטר זה גשם קל ושטיפת כלים מתונה, 50 זה שחייה ומקלחת (מבחינת מים, לא חום וסבון), 100 זה שנורקלינג.

200 מטר ויותר זה בדרכ כבר אומר שניתן לצלול סקובה תחביבי.

יש סיווג של diver’s x00m שהוא אמור לפי תקן לציין את העומק האמיתי שהשעון סרטיפייד אליו.

מעבר לכך יש כבר saturation divers ושעונים לעומקים גדולים יותר וצלילה מקצועית.

האמור לעיל הוא תיאור כללי. יש יוצאי דופן ויש סיפורי ״שעון 3 אטמוספירות ששרד צלילה באגם לבה בניז׳ר״.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שעוני צלילה לעומק 100 מ׳ מיועדים לצלילה בעומק 100 מ׳ כולל למקלחת.

ראיתי כבר יותר מידי שעונים יקרים שניזוקו מחדירת מים, כולל שעונים מאודדד יקרים שעלות התיקון שלהם היתה בקצה העליון של הארבע ספרות בדולרים.

גם במעבדות היצרן האחריות על האטימה היא למשך חצי שנה ולא בכדי.

גם היצרנים עצמם מאוד מהוססים בעניין המים וכולם תמימי דעים שאסור להיכנס עם שעון למקלחת עקב הנזק שנגרם לאטמים מהסבון ומהמים החמים.

http://www.tourneau.com/watch-education/water-resistance.html

לדוגמה...

כמובן שהנ"ל מוחרג לשעונים שיעודם הוא צלילה.

עם כל שאר השעונים שהם מקוטלגים כמאה מטר... הייתי נזהר אפילו מגשם.

כך מי שאומר אחרת, אתם מוזמנים לבוא לבכות לו כשיהרס לכם השעון כי לא בטוח שהוא באמת מבין בשעונים .

שנה טובה

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי בשעון. קאסיו פשוטים למיניהם של 50m ולא סתם water resist החזיקו ומחזיקים שנים במקלחות יומיומיות, שחייה, ואפילו ים מדי פעם.

על שעונים מפונפנים משלמים בין השאר באי-עמידה בהבטחות של מחלקת השיווק...

באופן מפתיע קסיו באמת שורדים מצויין במים וגם עקב מחירו הנמוך זה בדיוק השעון שמשמש אותי לבריכה ולים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...