Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רוצה לקנות רכב מיני בתקציב הזה ושמעתי המלצות על ניסן מיקרה, בעיקר שהיא חסכונית בדלק.

במחיר הזה אני יכולה לקנות שנתון 2011-2012. כמעט כל הרכבים הם מליסיניג או השכרה.

האם היתם ממליצים עליו?

יש דברים מסוימים שצריך לבדוק ולשים לב אליהם בדגם הזה?

ראיתי היום מיקרה 2011 עם קמ של 150,000 האם זה נחשב גבוה? עדיף לקנות שנתון מתקדם יותר עם אותה כמות קמ?

כמו כן יש קילוף של השכבה העליונה של הצבע (שכבת הלקה השקופה) באזור הדלת האחורית. האם הקילוף יתפשט בהדרגה לכל הרכב?

תודה לעונים!

פורסם

הייתי ממליץ על סוזוקי ספלאש, לדעתי רכב יותר מוצלח, גם על מיצובישי ספייס סטאר יש ביקורות לא רעות בפורום. מיקרה מהשכרה זה רכב די שחוט והייתי נמנע.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

פורסם

הייתה ברשותי מיקרע ידנית, הרכב הגרוע ביותר שהיה ברשותי בכל חיי !!.

המושבים לא נוחים, הרכב חלש ועצל, רוכן בכל פניה אפשרית עם זויות גלגול מוחשיות, הקמצנות ניכרת בו מכל פינה (לחצנים, הגה משנות ה-80, דשבורד ועוד).

בנוסף, הלך לי חלק במזגן שהיה צריך לפרק את כל הדשבורד ולהחליף מנגנון שלם.

בקיצור, אני לא ממליץ כלל, קל וחומר שמדובר ברכב מליסינג.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הניסן מיקרה לא בדיוק רכב מיני וגם לא סופר מיני, זה איפשהו באמצע. מעדיפה רק אוטומטי או שאפשר גם ידני? את נוסעת לבד? רק בעיר? מה הנסועה בשנה?

בכל מקרה, הק"מ נשמע דיי סביר ביחס לגיל של הרכב ככה שזה לא גבוה אבל אני לא יודע למה ננעלת על המיקרה הזאת שיש אחרות - את יכולה להשיג מיקרה ניסאן 2013 בסביבות ה-50 ק"מ ומעלה (ידנית) ותעלה ב27 אלף ואני כמעט בטוח שאפשר להתגמש עם המוכר (עוד טיפה) או אפילו אוטומטי - מצאתי של 2012 כמו שצריך לעשות בדיקה וכו'...

בנוגע לרכב, אני חושב שהוא טוב בסה"כ וזול לתחזוקה. כמובן שיש את אלה שיגזימו פה ויגידו רכב מעפן אבל עובדה שהרכב הזה נמצא "לא מעט" על הכביש.

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

תודה על התגובה המפורטת.

הניסן מיקרה לא בדיוק רכב מיני וגם לא סופר מיני, זה איפשהו באמצע. מעדיפה רק אוטומטי או שאפשר גם ידני? את נוסעת לבד? רק בעיר? מה הנסועה בשנה?

רק אוטומטי, נוסעת הרבה בעיר, אבל כמובן יוצא גם נסיעות בינעירוניות של כחצי שעה. נסועה בשנה של 10-15K

בכל מקרה, הק"מ נשמע דיי סביר ביחס לגיל של הרכב ככה שזה לא גבוה אבל אני לא יודע למה ננעלת על המיקרה הזאת שיש אחרות - את יכולה להשיג מיקרה ניסאן 2013 בסביבות ה-50 ק"מ ומעלה (ידנית) ותעלה ב27 אלף ואני כמעט בטוח שאפשר להתגמש עם המוכר (עוד טיפה) או אפילו אוטומטי - מצאתי של 2012 כמו שצריך לעשות בדיקה וכו'..

היתה לי פיקנטו חדשה מהחברה למשך מספר שנים, רכב כיפי אבל לא ככ חסכוני. ולצערי ביליתי איתו מספר פעמים במוסך (אומנם במסגרת האחריות) כרגע מחפשת משהו פשוט וחסכוני וקיבלתי המלצות על המיקרה. הבנתי שהיא עדיפה על I10 למשל.

החלטתי להגדיל את התקציב ומצאתי היום מיקרה משנתון גבוה יותר וקמ ממש נמוך. המחיר נמוך משמעותית

מהמחירון אבל המוכר מתחייב בבדיקה על מנוע-גיר-שלדה, נקווה לטוב.

בנוגע לרכב, אני חושב שהוא טוב בסה"כ וזול לתחזוקה. כמובן שיש את אלה שיגזימו פה ויגידו רכב מעפן אבל עובדה שהרכב הזה נמצא "לא מעט" על הכביש.

פורסם

המיקרה רכב סבבה אבל לא שולל גם את הפיקנטו שלדעתי לא פחות טוב יש לו שוק מאוד חזק בארץ והוא רכב מאוד אמין אז ממליץ לך לקחת גם אותו בחשבון

• תוכן חדש...