Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רציתי לקחת את האיי 25 1.6 אבל מפורומים ברשת הבנתי שאין הבדל גדול בביצועים בינה לבין המנוע 1.4 עם הגיר הרציף , אולי בגלל של 1.6 יש גיר אוטומט 4 הילוכים והוא קצת מסרס את המנוע , בקשר למאזדה 6 מנוע 2.5 לחברת ההשכרה יש רק 2 ליטר .

פורסם
רציתי לקחת את האיי 25 1.6 אבל מפורומים ברשת הבנתי שאין הבדל גדול בביצועים בינה לבין המנוע 1.4 עם הגיר הרציף , אולי בגלל של 1.6 יש גיר אוטומט 4 הילוכים והוא קצת מסרס את המנוע , בקשר למאזדה 6 מנוע 2.5 לחברת ההשכרה יש רק 2 ליטר .

אז תיקח מאזדה 6.

פורסם

אני בספק גדול מאוד אם יש הבדל בביצועים בין האיי 25 1.4 למאזדה 2 קשה לי להאמין למרות שיש בינהם כמעט הבדל של 2 שניות למאה 12.2 / 10.3 , חברת ההשכרה הזמינו לי את המאזדה 2 ואני חושש שאני לא ממש ארגיש הבדל בביצועים , דרך אגב דיברתי עם יועץ שירות במוסך מורשה סקודה והוא אמר לי שאין הרבה הבדל בין מנוע 1 ליטר טורבו ל 1.4 קצת הפתיע אותי כי על הנייר ההבדל ענק גם במומנט וגם בכ"ס .

שבודקים רכב מ 0 - 100 בודקים את זה ללא מזגן עם טיפטרוניק ? או בלחיצה רגילה על D ?

אני עדיין לא ויתרתי על מנוע מוגדש חשבתי לבקש רכב עם מנוע 1.4 טורבו אני רק מפחד שההתחלה תהיה איטית כמו בפאביה , הילוך 7 ב 40 קמ"ש כל הזמן צריך ללחוץ קיקים כדי להוריד הילוכים טירוף ...

פורסם (נערך)

יש רכב עם מומנט גבוה ששייך לסופר מיני או תת משפחתי שפיספסתי ? חשבתי ש I30 טורבו שייך לתת משפחתית :( חבל אחלה רכב .

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם
יש רכב עם מומנט גבוה?

בטח שיש, מאזדה 6.

פורסם
יש רכב עם מומנט גבוה ששייך לסופר מיני או תת משפחתי שפיספסתי ? חשבתי ש I30 טורבו שייך לתת משפחתית :( חבל אחלה רכב .

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3168/מבחנים/סיאט-איביזה-(איבו-1.5-ידנית)---מבחן-דרך---זו-את

יש גם 208GTI, קליאו RS, פולו GTI, אאודי S1 רק תבחר...

פורסם

רק ילדים יש בפורום הזה ?

יש פה גולשים רציניים שיכולים להגיד לי אם אני ארגיש הבדל בביצועים בין ה I25 1.4 של יונדאי לבין מאזדה 2 1.5 ?

אם לא חבל על ההחלפה , נראה לי שהצעד הבא שלי יהיה לחפש מנוע 1.4 טורבו : טולדו , ראפיד , 301 .

פורסם (נערך)

אני לא מצליח להבין אותך.

אמרו לך שהמנוע 1.4 טורבו עם גיר DSG יתנהוג כמו הDSG ב1.0 גם ה1.4 יגיע ב40 קמ"ש להילוך שביעי - אולי במצב S לא(אגב, בפאביה ניסית מצב S?), אז אם אתה אוהב לקחת ולהחזיר רכבים כל יומיים לחברת השכרה - תהנה.

ה301?? מגיעה עם מנוע 1.2 ללא טורבו(80 וקצת כוח סוס) ותיבה חד מצמדית(רובוטית חד מצמדית, כזאת שמרגישים בה פיזית העברות הילוכים) או 1.6 עתיק שלא נחשב כחזק - למה שתיקח 301? ה208 עם מנוע הטורבו המודרני טובה בעשרות מונים ממנה בנושא הזה.

אני לא מצליח להבין את הלוגיקה שלך, הI25 מרגישה פחות זריזה ממאזדה 2 - אבל איתך מפחיד להגיד את זה כי בדקה תצא באמירות של "גרוטאה שלא זזה" ותגיד שאתה לא מבין איך אפשר לנהוג על הרכב הזה. אני לא יודע מה להגיד לך, באמת שלא.

אולי מראש המטרה של הפסטיבל החלפות הזה היה פשוט לקבל שדרוג קטגוריה?(כי רצית רכב תת משפחתי סטייל הרפאיד ודומיה?).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...