Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שהוא בן אדם אמיתי, נראה לי שהוא סטודנט לפסיכולוגיה שמכין עבודה ופשוט משגע את האנשים ובודק מתי מפסיקים לענות לו.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

קודם כל לפיגו' 301 יש מנוע טורבו דיזל 1.6 ידני .

https://www.icar.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%92'%D7%95/%D7%A4%D7%99%D7%92'%D7%95_301/%D7%A4%D7%99%D7%92'%D7%95_301_%D7%97%D7%93%D7%A9/version8909/

על הנייר זה אמור להיות פשוט לקחת רכב " קל " עם מנוע שמתאים לבאדי ותיבת הילוכים זריזה וזהו ..

אבל ב 2018 אין דבר כזה , הסקודה פאביה לטעמי דיי עגלה , I10 עגלה , פיאט קובו עגלה , טויוטה יאריס עגלה - גיר רציף מחלה שלה זה בעליות בקושי זזה וצורחת , איי 25 גיר רציף בנסיעה מאומצת עליות המנוע צורח , ועכשיו אני בדרך למאזדה 2 לא צריך להיות מהנדס רכב כדי להבין שזה לא פאר הטכנולוגיה יחס דחיסה מעניין 12.0:1 בדרך כלל רכבים כאלה זה 10.0:1

בגלל זה אני מתלבט אם להחליף בכלל ובואו לא נשכח שכמו בדלק שהצריכה האמיתית היא 30% פחות ככה גם הנתון מ 0-100 https://www.auto.co.il/article/116809-car-news

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם

ל301 יש מנוע דיזל וגיר ידני רק אם היא מונית.

הדגם כמעט לא נמכר לפרטי ולא מוצע בהשכרה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מאזדה 2 סקאיי אקטיב 30 ק"מ לליטר ?

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3972898,00.html

שאלה בקשר ליחס דחיסה

למאזדה 3 דור ראשון הישנה יש מנוע 105 מומנט 14.7 יחס דחיסה 10.5:1

למאזדה 2 החדשה יש כמעט אותם נתונים רק יחס דחיסה גבוה יותר 12.0:1

על מה משפיע יחס הדחיסה ? על צריכת הדלק ?

פורסם

זה בדיוק העניין אם ב 2010 עם הטכנולוגיה סקיי אקטיב ויחס דחיסה גבוה המאזדה הייתה אמורה לעשות 30 ק"מ לליטר איך עד היום עם אותה טכנולוגיה זה רק 17.5 ק"מ לליטר ( נתון יצרן ) ?

פורסם

תיבת הילוכים אוטומטית פלנטרית.

חשוב שתבין קצת איך מנועים עובדים ולמה 30 ק"מ לליטר זה לא ריאלי.

אבל שוב, עדיף לך מאזדה 6.

פורסם

יש מישהו שאני מכיר מבפנים בחברת ההשכרה איך שאני בא לעשות את ההחלפה למאזדה 2 הוא מסתכל עלי נבוך ואומר לי " חבל על הזמן שלך לא תרגיש הבדל " עשיתי יו טרן הסתובבתי וחזרתי הביתה :(

הגעתי למסקנה שרכב לנסיעות ארוכות זה קטגוריה אחרת לגמרי אני צריך פורד פוקוס 1.5 150 כ"ס או שברולט קרוז 1.4 150 כ"ס כל השאר זה צעצועים לפורד פוקוס ולשברולט קרוז יש גיר אוטומטי רגיל למרות שהגיר של הפורד הרבה יותר טוב , המאזדה 3 יש לה מומנט קצת נמוך בסלד גבוה (21 קג"מ)היא דיי בינונית בקטגוריה שלה .

בקיצור נראה מה יהיה מה שבטוח עם האיי 25 גיר רציף אני לא נשאר .

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...