Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שאני לא מבין את מטרת השרשור אבל שני הסנט שלי:

מאזדה 2 בקטגוריה שלה זה אחד הרכבים הכי זריזים שיש, יש לנו אחד חדשה בן חודשיים.

נהגתי על מרבית הרכבים בקטגוריה, והמזדה היא השלוב האידיאלי לטעמי מבחינת ביצועים.

בעיר היא מספיק זריזה, בגלל שיש לה מנוע גדול יחסית יש לה האצות ביניים סבירות בהחלט וגם בבין עירוני יש מספיק כוח (כמובן שהמשקל משמעותי מאוד פה).

ברכבים אחרים, ואגים בעיקר יהיו זריזים יותר בתוך העיר אך בין עירוני והאצות ביניים יהיו לא משו בכלל וכו...

ובאופן כללי המאזדה סה"כ רכב ממש נחמד, כמובן שיש לא מעט דברים מעצבנים למשל אין משענת יד שזה פשוט מחרפן אבל יש ריג'קטים לכל רכב, אבל חד משמעית מבחינת ביצועים אין ולא דבר אחד רע להגיד עליה (אולי חוץ הצריכת הדלק).

וכדי לקבל קצת פרופורציה אני בכלל בעלים של רכב שעושה 5 שניות ל 100...

2017 Type R

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעצבן שכל כתב רכב אומר משהו אחר על המאזדה 2 אחד רושם " מהיר זריז " ואחד כותב " שהרכב פחות מאיץ מהדור הקודם שאין את הדחיפה " , חלק כותבים גיר מצויין וחלק כותבים שהגיר ממהר להחליף הילוך גבוה מה שיוצר נהיגה ניירוטית ועצבנית , חלק כותבים מנוע מרעיש וחלק כותבים שקט , מה שכן כולם כותבים שהרכב שותה דלק , ויש לי שאלה :

מבחינת מרחב פנים המאזדה 2 היא אותו דבר כמו האיי 25 ? יש בגרסת הבסיס גם מולטימדיה , מצלמת רוורס ?

פורסם (נערך)

בגירסת בסיס של ה2 אין מולטימדיה ואין מצלמת רוורס.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה לא מובן לך כתבו את זה אין ספור פעמים, הכל סוביקטיבי, כל אחד מרגיש וחושב טיפה אחרת.

אחד מגיע מ I10 למשל והיא תהיה לו ענקית ואחד מגיע מסופרב (מוקצן בכוונה) והיא תהיה לא בלתי נסבלת.

ולגבי גרסאות הבסיס אין לי מושג, יש לנו את הבחירה.

2017 Type R

פורסם (נערך)

מבחינת מרחב פנים האיי 25 והמאזדה 2 האצבק אותו גודל ?

אני חייב לציין משהו לטובת ה CVT :

במישור קו ישר ה CVT מרגישה זריזה מהגיר האוטומט הרגיל והתגובות הרבה יותר טובות בעליות הגיר האוטומט הרגיל מרגיש יותר טוב , אין כמו גיר ידני חבל שבארץ לא מביאים רכבים ידניים נמאס מהגיר האוטומט לכל סוגיו

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם

יש מאזדה 2 בחברות ההשכרה כמו זבל. מציע לך לגשת להשכיר אחת לאיזה יום.

רכבים ידניים יש לא מעט, דווקא היום יש היצע גדול יחסית. בעיקר בגזרת הסופר-מיני. בעיקר אירופאיות.

פורסם

א. אין בחברת ההשכרה מאזדה 2 כמו זבל יש 3 , 6 והגיפונים

ב. יש רכבים ידניים רק מיני / סופר מיני אבל משפחתית ותת משפחתית זה נדיר .

ג. בקושי רואים מאזדה 2 מהדור החדש על הכביש

פורסם

יש ל3 חברים מאזדה 2 חדשה כרכב ליסינג מהעבודה(2 מהם עם רמת הגימור האמצעית ואחד עם הנמוכה), בנוסף היא יחסית נפוצה כרכב השכרה בקטגוריה שלה - ראיתי כאלה מהשכרה לא מעט בהרץ, אבל לא רק.

בנוסף, היא מצליחה יחיסית גם כרכב פרטי ואני רואה לא מעט כאלו על הכביש - אבל אולי אנחנו לא מסתובבים באותם איזורים, בכל מקרה גם בעליה לכביש היא מככבת(מקום 3 השנה אחרי היאריס והאיביזה עם יותר מ1840 מסירות מתחילת שנה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

שנסעתי על האיי 25 לבד הצריכת דלק הייתה 14-16 ק"מ לליטר , שלקחתי עוד 2 אנשים מבוגרים איתי צריכת הדלק עלתה פלאים 11 ק"מ לליטר !!! והרכב לא זז היה חלש מאוד ! זה כאילו רכב אחר .

יש לי אפשרות לקחת מאזדה 2 הבעיה שאני מפחד שהאיי 25 והמאזדה 2 הם פחות או יותר אותו דבר , גם המאזדה תהיה כבדה עם תוספת של עוד 2 אנשים מבוגרים ?

האיי 25 זה תת משפחתי גם הסקודה ראפיד נחשב תת משפחתי ? , וסיאט טולדו ?

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם
גם וגם, וגם גרסת הסדאן של ה2.

איזה הבדל ענק לנסוע לבד או עם 3 - 4 אנשים פתאום מרגישים את הכח האמיתי של הרכב

בהנחה שהאיי 25 חלשה ומאזדה 2 תהיה גם חלשה על איזה רכב אתה ממליץ בקטגוריה של הסופר מיני ?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעליך.

וכבר המלצנו לך על ואגיות ונסעת על אחת ולא היית מרוצה, אז אין לי ממש לאן להפנות אותך.

• תוכן חדש...