Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפאביה איביזה ופולו יש את יחידת ההינע הכי טובה מבחינת ביצועים בסגמנט הסופרמיני, עם יתרון קל לפולו ולאיביזה על הפאביה של 5 כ"ס.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג למה אבל הסקודה פאביה הרגישה לי " צעצוע " ושאלתי יוטיובר שיש לו ערוץ רכב והוא אישר שגם אצלו היה צריך למחוץ את הדוושה של הגז כדי לקבל ביצועים , אני משער שזה קשור ל 7 הילוכים , הסקודה מעלה הילוך 7 ב 40 קמ"ש בשביל חיסכון בדלק וזה גורם לרכב להתחיל נסיעה באיטיות לא נורמלית או שפשוט השילוב מנוע ליטר וה DSG לא הכי מוצלח יש אפשרות שכל אחד שנפרד מוצלח אבל השילוב של שניהם ביחד בעייתי .

יש קצ' בסיפור איך מאזדה עם נתונים חלשים עושה 10.3 שניות למאה והסקודה 9.8 שניות למאה אני בספק לגבי הנתונים של המאזדה , מוזר שלחברות ההשכרה אין סיאט איביזה כי סקודות ( פאביה ) יש כמו זבל

חשבתי ללכת על ה 208 , C3 אבל ראיתי כתבה ב YNET שהמאזדה הרבה יותר מהירה וזריזה והגיר שלה הרבה יותר טוב , אז ירדתי מזה , התעניינתי בקשר לאופל אסטרה הבנתי שהגיר שלה עצל וגם לפי כתבה ב ICAR אז זה ירד מהפרק , ה I30 טורבו זה עולם אחר אבל היא שייכת לקטגוריה משפחתית קטגוריה גבוהה מדי זה לא רלוונטי והגיר של היונדאי רובוטי אבל אני בטוח שהוא טוב יותר מה DSG זה אני מוכן לחתום , נראה לי שהסקודה פאביה עם ה 4 צילינדר 1 טורבו הייתה טובה יותר והמנוע הסתדר יותר טוב עם ה DSG יש לי הרגשה שבין ה 3 צילינדר של הסקודה והגיר יש אי התאמה קל , אני ממש מתלבט מה לעשות או לחזור לרכב טורבו תלת צילנדר ולנסות להתרגל אליו או לקחת את המאזדה 2 שגם היא בביצועים דיי קרובה לסקודה פאביה 10.3 / 9.8 ביג דיל מה ההבדל ? השאלה אם אני ארגיש ממש הבדל בין היונדאי איי 25 1.4 למאזדה 2 1.5 ? אני באמת שואל מבחינת כח וסחיבה ועליות יהיה הבדל ? או שאתם ממליצים רק על הטורבו ? , אני צריך לתת תשובה לחברת ההשכרה

פורסם

הכי טוב אן דן דינו, אחרי הכל אין סיכוי לפיספוס גדול מדי. ואגב מספרים, המומנט של ה 208 כל כך הרבה יותר טוב מזה של המזדה 2 שאני מתקשה לקבל שהאחרונה זריזה יותר ולא, לא נהגתי בה ב 208 כן, לא חסר לה כוח.

פורסם (נערך)

דאציה לוגאן (טורבו דיזל 1.5 ידני) - 79 כ"ס לטון , אבל אין אותה לחברת ההשכרה

יונדאי איי 25 1.4 - 92 כ"ס לטון (לצערי הרכב מרגיש חזק בהרבה מהפאביה בעיקר בתחילת נסיעה אבל גם הוא חלש)

סקודה פאביה - 94 כ"ס לטון

פיגו 208 1.6 דיזל ידני - 94 כ"ס לטון (סיכוי קלוש שיש לחברת ההשכרה את הרכב הזה)

סיאט טולדו 1.4 - 97 כ"ס לטון (סיכוי קלוש שיאשרו לי)

סיאט איביזה - 98 כ"ס לטון (אין אותה לחברת ההשכרה)

מאזדה 2 - 98 כ"ס לטון

פיגו 208 / C3 - שניהם 100 כ"ס לטון

סקודה ראפיד 1.4 - 101 כ"ס לטון (סיכוי קלוש שיאשרו לי)

רנו קליאו - 102 כ"ס לטון

טויוטה יאריס - 105 כ"ס לטון ! (גיר רציף ורועש אבל בגלל משקל נמוך 1065 קילו יש לה ביצועים לא רעים )

המבחר קטן מאוד :

או שאני אקח את המאזדה 2 עם הגיר הפשוט 6 הילוכים , או שאני אקח סיכון ואלך על הרנו קליאו "גיר רובוטי" ממילא שניהם ספרטנים ורועשים נוחות זה לא הצד החזק של שניהם , דווקא נראה לי שה 208 דיזל ידני תהיה הבחירה הכי טובה .

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם

את שאני אומר כתבתי, משתדל לא להתייחס למכוניות בהן לא נהגתי ולכן אין לי מילה רעה או טובה להגיד על מזדה 2, כן נהגתי על ה 208 וחוזר ואומר, לא, לא חסר לה כח. המספרים שאתה אוהב, אלו של מומנט עדיף משמעותית, תאוצה עדיפה מ 0 ל 100, יחס משקל לכח, אלו מצביעים על עליונות מסוימת לפג'ו, אבל אלו מספרים כאמור. ממליץ שוב ולסיום לערוך נסיעת מבחן, במיוחד שיש דברים שמטרידים אותך ולא מופיעים בנתונים המספריים כמו רעש מוגזם או תחושה סובייקטיבית.

פורסם

כדי לקבל " כח " זמין כל הזמן אני צריך דיזל נכון ? מצד שני הדיזל מוגבל בכ"ס יש כח אבל המהירות מוגבלת , הפיגו' 208 דיזל תהיה בחירה טובה ? 26 קג"מ ב 1750 סל"ד .

פורסם

אם אתה לא מסתדר עם הגיר הרובוטי אולי לא כדאי לך עוד רכב עם גיר רובוטי? - דיי כבר אני מאמין שגם לך נמאס להחליף רכבים בצורה הזאת(לא יודע, אולי לא?).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני נמצא בקטגוריה בעייתית ומצד שני אני חייב רכב כל הרכבים מיני / סופר מיני הם עגלות שונא שחסר לרכב כח אם זה בגלל המנוע או בגלל הגיר שמסרס את המנוע שנת 2018 וקשה למצוא רכב נורמלי עם גיר טוב מנוע טוב ומשקל קל , זה עצוב אבל זה המצב , 90 אחוז מהרכבים בחברת ההשכרה הם פח אשפה

פורסם

ברמה של סופר מיני אם אני שולל גיר רובוטי ורציף הרכב הכי טוב זה מאזדה 2 ?

דרך אגב מחברים בעבודה שיצא לי לשוחח איתם הם אמרו לי שהסיאט איביזה חזקה יותר מהסקודה פאביה התחושה הרבה יותר " חיה " הרכב יותר זריז , וביצועיסט הבעיה שאין אותו לחברת ההשכרה כנראה אין ביקוש לדגם הזה

• תוכן חדש...